PixiMødrene: Snart 2 små piger i familien (Mette L)

mette gravidI dag har jeg været god ved mig selv og fået en dejlig gravid massage i Naturskøn i Århus. Nøj, hvor var det lækkert. Jeg havde fået dette af min mand og datter. Så lækker en gave at få. Det burde alle gravide kvinder få. Det var så afslappende og så lækkert. Dejligt at gøre noget for sig selv og få noget velvære. Jeg synes det er tiltrængt i denne tid. Jeg er ved at være godt stor, så jeg nød dette. 

Jeg er i skrivende stund 24+1. Jeg skal til 2. lægebesøg i næste uge. Det bliver spændende. Jeg kan slet ikke forstå jeg allerede er så langt. Tiden er gået så vildt hurtigt i denne graviditet. Jeg tror det er fordi man har en lille guldklump i forvejen. Det er jo hende det drejer sig om nu, hvor vi kun har et barn.

Fødselsdag for vores datter

Vores datter fylder 2 år her om 2 dage, så lige nu går tiden med at forberede fødselsdag. Det er jo kæmpe stort at fylde 2 år. 

Så vi er i gang med at forberede med flag, balloner, fødselsdag i vuggestuen, og familien skal jo også til fødselsdag. Så vi glæder os til at fejre vores lille pige. 

Vi snakker selvfølgelig en del om lillesøster i maven, og Marie vil gerne kysse og ae maven. Det er så super dejligt, selv om hun jo ikke helt er med på, hvad det handler om. Men vi prøver så godt som muligt at forberede hende på, at hun skal være storesøster. Jeg er sikker på hun bliver verdens bedste storesøster. Marie mener hun skal hedde Emma eller Ida. Nu må vi se. Vi kan stadig ikke blive enige om et navn. 

Kan ikke mærke liv

I følge jordemoderen skal man fra 24+0 mærke liv hver dag. 

Jep jep det er super… Det er bare ikke sket her. Men det kommer egentlig ikke så meget bag på mig. I min første graviditet, var vi til scanning på Skejby ca. hver 14. dag, da jeg aldrig mærkede liv. De kunne aldrig komme med en forklaring på hvorfor. Men derfor blev jeg selvfølgelig fulgt tæt. 

Jeg frygter lidt det bliver det samme denne gang. Jeg tænker, at jeg lige giver det en uge mere og ser hvordan det går. Ellers må jeg have fat i Skejby igen. Men jeg er ikke så bekymret som første gang. Det er nok bare sådan min krop er. Men jeg må sige, at jeg synes det er meget mærkeligt. Gad vide, om der er nogle af jer læsere der har prøvet det samme?

Når jeg hører hvordan mine veninder har fortalt om, hvordan de mærker spark i maven, så bliver jeg helt misundelig. Jeg håber så meget, jeg får lov til at mærke dette, da det bliver min sidste graviditet. Vi skal ikke have flere børn. Men vi må se hvad den sidste tid i graviditeten bringer. 

Jeg sidder nu her på sofaen og kl. er 20.50. Jeg er fuldstændig træt. Jeg glæder mig så meget til at få min energi tilbage. Desuden døjer jeg så meget med hovedpine. Det gjorde jeg også i min første graviditet. Denne gang er det bare kommet meget tidligere. Så det er super hårdt og meget anstrengende. 

Men det er til at se en ende på nu. Med termin d 15/2-2017, så er jeg over halvvejs og snart kommer endnu en prinsesse til verden. Det bliver så fantastisk. 

Igang med børneværelset

Vi er gået i gang med at lave børneværelse. Vi var i IKEA en dag og fik købt en del. Skab, puslebord og seng. indretningDet hele er nu samlet, og jeg er gået i gang med at sortere tøj. Hold da op hvor har vi meget tøj fra vores første pige. Så det er faktisk rart, at vi ikke skal ud at købe så meget. Selv om man ikke kan lade være med at købe lidt nyt. 

Jeg synes det er så hyggeligt at kunne gå at indrette værelse. Der er så meget inspiration at hente mange steder, så det er også svært at vælge. Man vil vel altid gerne lave det så fint som muligt. Jeg følger en del på Facebook og Instagram, så der er meget at vælge imellem. Men det er rart at få noget input fra andre mødre. 

Jeg tænker meget over, om mine 2 piger kommer til at ligne hinanden, eller om de kommer til at få glæde at hinanden. Det håber jeg selvfølgelig de gør. Vi som forælde vil gøre alt for at de får glæde af hinanden. 

Vores naboer har lige fået en lille pige. Da jeg stod med hende i mine arme, kunne jeg slet ikke forstå min egen datter på snart 2 år har været så lille. Og så uforståeligt at vi snart får sådan en lille pige. Men vi glæder os så sindssygt meget til at vi bliver en familie på 4. 

Nu banker julen snart på døren, og vi skal i gang med at købe julegaver. Jeg glæder mig til at forkæle min datter med en masse dejlige gaver til jul. Jeg glæder mig til vi skal ud at hente juletræ og vi skal snakke om nisser. Glæder mig egentlig bare til, at vi som familie skal pynte op i vores dejlige hus. 

Jeg har også været på lidt lagersalg og har fået en masse dejlige ting til baby i maven. Så selv om hun ikke er kommet endnu, så venter der hende en masse lækre sager. 

Nu vil jeg bruge weekenden på at fejre min datter der bliver 2 år. Det bliver så skønt at få lov at forkæle hende. Hun fortjener det så meget. Vores egen lille stjerne, som vi elsker overalt på jorden. 

Må I alle have en dejlig dag. 

Tak fordi I læser med. 

Kærlige hilsner fra Mette 

Skrevet af: Mette Louise Fogh Larsen, PixiMødrene, 4. indlæg.

‹ Læs Mettes forrige indlæg her                                                                                                                                                                                                                 Læs Mettes næste indlæg her ›