PixiMødrene: Vi hedder Kenneth og Cindie

FullSizeRender (1)Vi hedder Kenneth og Cindie og vi skal være forældre til november.

Det kunne næsten lyde som om, vi er ved at erkende et årelangt problem foran støttegruppen. Det er det dog ikke. Jeg er ny Piximor og vil gerne præsentere mig selv, min kæreste og fremtidige baby, Baby-Keld.

Kenneth kører beton og jeg kører karriere. Jeg læser HD i min fritid, dyrker kickboksning og har altid 100 jern i ilden og mange projekter i luften. Jeg elsker simpelthen at være ved at omkomme af stress og påtage mig langt mere end jeg tit kan rumme. I mine jobs som projektleder har jeg været vant til at udarbejde risikoanalyser, arbejde efter stramme agendas og lede projekter sikkert i mål. Til gengæld kan jeg hverken svinge en støvsuger eller fylde en opvasker så der er plads til både glas, tallerkener og fade. Derfor gør jeg det ikke, og sådan har det fungeret for os i syv år.

Når man er en elendig husmor, er drømmen om familie og børn også langt væk – faktisk ikke eksisterende. Sætningen ’andres børn siger mig ikke noget’, er i mine øjne en sætning, der vidner om en social inkompetence og udtrykker lav intelligens. Jeg kan godt lide andres børn og alle mennesker siger mig da noget, men jeg har aldrig overvejet tanken om, selv at få ansvaret for at danne et lille menneske der skal vokse op.

Helt fra starten..

Men for at starte helt fra scratch så var 2. marts dagen, hvor jeg opdagede at jeg måtte pakke min kickboksning sammen og sætte min HD på standby. Kl. 6.30 sad jeg med den første positive test i hånden. Det kom sig faktisk af, at jeg mandagen inden havde været så svimmel til kickboksning og tirsdag begyndte jeg at google det lidt: ’svimmel til kickboksning’, ’træt og uoplagt’, ’vitaminer mod svimmelhed’.

Derfra kom jeg frem til, at jeg kunne tage en graviditetstest og det fik jeg så gjort onsdag morgen, for Google havde jo også fortalt mig at morgenurin er det bedste til sådan et projekt. Efter første test, var jeg ikke overbevist og tog en mere. Kl. 8 stormede jeg i Rema. Stod nærmest og bankede på butiksruden sammen med alle pensionisterne, der heldigvis var kommet for at købe andet end de graviditetstests, som jeg havde udset mig. Endte op med 12 lyserøde streger, ligeligt fordelt på de 6 teste jeg havde købt. Jeg var gravid og er det stadig! Kæresten kunne dog ikke få det at vide med det samme, for han var i Manchester og se fodbold. Og selvom telefonen er opfundet, ville det ikke ændre hele verdenssituationen, hvis jeg ventede en dag med at give ham sit livs chok. Hunden fik det til gengæld at vide igen og igen.

Han ville ikke snakke alvorligt!

IMG_5098 (1)Næste dags aften hentede jeg så min kæreste i lufthavnen. Han var træt, sur og irriterende. Jeg ville snakke alvorligt og han ville have McDonalds. Han vandt, for jeg elsker chokolademilkshakes og vi var jo alligevel ude at køre. På vej op til vores lejlighed i elevatoren, småsnerrede han af mig, fordi jeg allerede havde taget hul på planlægning af næste uges program i forhold til skole, projekter, aftaler osv. Han ville ikke snakke alvorligt!

’Nej, men det kan du kraftedeme blive nødt til!´ skreg jeg til ham da jeg smækkede døren indefra, så naboerne ikke kunne høre at han fik et møgfald af kaliber. Heldigvis satte han sig bare pænt ind til spisebordet og begyndte at pakke vores McDonalds mad ud. Han undrede sig dog over, at der stod en tallerken med et viskestykke over. Jeg tror faktisk han var ret imponeret over, at jeg vidste hvor vi opbevarede viskestykkerne. Han fjernede viskestykket og under det, lå min dokumentation for at jeg gerne måtte være en sur kælling – alle mine positive teste.

Offentliggørelsen af nyheden

Noget af det sjoveste indtil videre har faktisk været offentliggørelsen af det. Mine forældre har 3 børnebørn i forvejen og har vidst altid været indstillet på, at det var det. Vi glædede os derfor helt ekstremt til, at vi skulle fortælle det. Vi valgte derfor at gøre det allerede i påsken hos mine forældre. Her havde vi købt et pap påskeæg og pakket ind med et lille digt, der sluttede på ’mange kys I får blandt andet – til november når storken er landet’. Og så var deres påske fuldendt!
Venner og veninder er også blevet helt vildt overraskede, fordi jeg altid har givet udtryk for at børn ikke var en del af min uendeligt lange ’to do’ liste – og så har jeg altid været ekstremt strækmærke-forskrækket. Det var derfor også vildt grænseoverskridende at offentliggøre graviditeten med et fuldstændigt ufiltreret billede af mig selv i bikini på Facebook, da jeg var 20 uger henne. Hval-billedet – som jeg kalder det – er ikke det billede af mig selv, som jeg er mest tilfreds med, men jeg synes også bare et scanningsbillede er så ligegyldigt. Og så ligner scanningsbilledet altså at staklen har skæg. Hvis det er tilfældet, er jeg altså lykkelig for, at han i det mindste er en ham.

FullSizeRender

Baby-Keld er hjertelig velkommen!

Baby-Keld er i den grad på vej, og vi har besluttet os for at være den slags forældre, der tager tingene som de kommer. Han skal ikke være et projekt, og der skal ikke laves to-do-lister over min graviditet og hans ankomst. Den skal nydes og det bliver den. Pusletasken bliver ikke pakket en måned før, barnevognen er kun købt fordi den var på tilbud, jeg vil ikke amme og vil heller ikke diskutere det. Jeg vil heller ikke føde, men dér må jeg nok bøje mig i sandet, for ud skal han jo. Far tager størstedelen af barslen og vi gør tingene på vores måde. Selvom baby er resultatet af en vi-havde-ikke-råd-til-at-tage-ud-og-spise-og-der-var-ikke-noget-godt-i-tv-på-Valentines-Day-date, så glæder vi os inderligt til han kommer, og han skal være hjertelig velkommen!

 

Skrevet af: Cindie Cuber, PixiMødrene, 1.indlæg.

 

Læs Cindies næste indlæg her ›