Pixizoo Must Haves til foråret

Nu er vi (endelig!) gået ind i årets første forårsmåned og i sidste uge fik vi en lille smagsprøve på det skønne forårsvejr! Det gode vejr har desværre puttet sig væk igen, men forhåbentlig kommer det igen snarest… Indtil det varme forårsvejr kommer frem igen, kan du her læse om, hvordan du og dit barn bliver helt klar til foråret.

Overtøj og sko

Selvom det gode vejr er på vej, er det stadig vigtigt at huske det gode overtøj! Foråret ligger op til udendørs leg og det er derfor vigtigt at have det rigtige termo- og regntøj.

Termotøj skal holde på varmen og samtidig give dit barn stor bevægelsesfrihed. Termotøj fungerer rigtig godt som overgangstøj fra vinter til forår og kan holde til lidt af hvert. Hos Pixizoo har vi blandt andet et stort udvalg af termotøj fra CeLaVi. Deres termotøj har vand- og smudsafvisende nylon på knæ og bagpå, og passer helt perfekt til mange timers leg i haven, på legepladsen eller i institutionen. Termotøjet fra CeLaVi kommer i mange fede farver og fås i str. 80 til 110, til både drenge og piger.

Selvom vi drømmer om lune solskinsdage, kommer regnen desværre tittende frem… Et godt sæt regntøj er derfor en life-safer for dit barn i forårsmånederne! Pixizoo tilbyder smart regntøj fra Name It i cool grønt army mønster og i sødt lyserødt leppard print. Smækbukserne har elastik nederst i benet til under gummistøvlen, for at holde buksebenet på plads og undgå vand i gummistøvlen.

Gå ind på Pixizoo.dk og se vores store udvalg af overtøj! – Så finder du helt sikkert noget, som passer perfekt til netop dit barn.

Når børnene har det rigtige regntøj, skal de selvfølgelig også have gummistøvler dertil! CeLaVi laver skønne gummistøvler i mange forskellige farver. Støvlerne har god pasform, god bevægelighed og er super funktionelle.

 

Et lille tip til at finde den rigtige størrelse når der skal vælges gummistøvler er: fodens længde + 1-1,5 cm. – så er der plads til både fod og en tyk sok.

Se resten af Pixizoo’s store udvalg af gummistøvler, begynder-sko, hjemmesko og strømper, her.

 

Når det gode vejr titter frem, er det bare med at komme ud i haven og på legepladsen! Efter en lang vinter, kan det være at legetøjet i haven trænger til en lille opdatering… Her kommer Pixizoo til undsætning! Pixizoo har et stort udvalg af udendørslegetøj til alle aldre og en hver smag.

Gynger

Gode gammeldags gynger, går aldrig af mode! Men derfor kan man godt pifte dem lidt op. Pixizoo tilbyder blandt andet en del sansegynger, som skal være med til at stimulerer dit barns motorik. My Hood Sansegynge adskiller sig fra andre gynger da den kan snurre rundt, gynge frem og tilbage, og til siden.

Ønsker dit barn lidt mere udfordring er Klatre rebs gyngen fra Krea et hit! Gyngen fungerer både som gynge, men har samtidig 4 greb, som giver mulighed for at klatre op ad gyngens reb – derved styrker det også barnets motoriske evner.

Fodbold mål

Ønsker man mere aktiv leg i haven, har Pixizoo et bredt udvalg af fodboldmål! Her kan du sammen med barnet, få pulsen op, og samtidig øve jeres bold-skills. Hvis dit barn har en indre Messi eller Christiano der bare venter på at komme ud, er fodbold i haven helt perfekt. Børnene kan enten spille selv, sammen med vennerne eller med mor og far.

Når der bliver scoret mål, er det også vigtigt at man øver sin jubelscene. Dine børn kan eksempelvis have set de professionelle fodboldspillere lave deres unikke jubelscene til kampe i fjernsynet og ønsker at efterligne disse – eller finde på deres helt egen.