Pizza med (grøn) bund

(Grønne) aftensmadopskrifter

Har i også svært ved at få jeres børn til at spise grønsager? Vi kender godt selv til den lange kamp ved middagsbordet engang imellem. Vi ville ønske, at denne engang imellem kunne blive skiftet ud, med en rolig, afslappende og hyggelig middagsstund. Vi har derfor prøvet at samle nogle af de “nemme” klassikere, i en lidt sundere og grønnere udgave, og hvor grønsagerne bliver camoufleret for dit barn.

 

Pizza med (grøn) bund

 

Opskrift til 4 personer

Til den (grønne) bund skal du bruge:

  • 1 blomkålshoved
  • 3 æg
  • Salt og peber

Til pizza fyld skal du bruge:

  • 1 dåse tomatpurre
  • Peperoni
  • Mozzarellaost
  • 1 løg
  • 2 friske tomater
  • 1 rød peber
  • Oregano

Du kan med fordel bruge anet kød eller grøntsager, alt efter hvad du lige har liggende i dit køleskab og hvad dit barn godt kan lide.

 

Sådan tilbereder du den (grønne) bund:

Riv eller blend blomkålen, til den er helt smuldret. Tilsæt æg, salt og peber og rør rundt. Kom dejen på en bageplade. Bag bunden i 30 minutter ved 175°. Tag bunden ud af ovnen.

Sådan tilbereder du pizza fyldet:

Skær løg, peber, tomater og mozzarella i skiver. Smør tomatpurre ud på bunden. Fordel peperoni, løg, peber, tomater og mozzarella på bunden. Drys med oregano. Kom pizzaen ind i ovnen igen til osten er smeltet.

 

Velbekomme 🙂