Produktanmeldelse: Neonate BC-8000DV

Vores kunde, Camilla, har testet babyalarmen BC-8000DV fra Neonate

Som førstegangs forældre er det en jungle når det kommer til at finde de rigtige babyalarmer.

Derfor var vi spændte på at modtage BC-8000DV fra Neonate, som vi glædede os til at teste på vores lille datter. Vi kendte en smule til forgængerne til dem gennem familie og venner. Men de har været uden kamera.

GÅ TIL: ‘Neonate BC-8000DV babyalarm med kamera’»

Førstehåndsindtryk af babyalarmen

neonate 8000 ståendeVores førstehånds indtryk, var at de var en anelse større end vi have forestillet os. Men det er en rigtig god kvalitet.

Selve babyalarmen er rigtig flot og lækker i kvaliteten. Vi kan godt lide at der ikke er trykknapper foran på alarmen, men derimod touch med knapper på siden.

Dog kan det være svært at navigere rundt i menuen, når der ikke er knapper foran.

Det er nemt at slå kamerabilledet til og fra, sådan så man ”kun” har lyd på. På forældre enheden er der en lampe, der lyser, hver gang der er bevægelse eller lyd fra barnet.

GÅ TIL: ‘Se vores store udvalg af Neonate babyalarmer’»

Neonate BC-8000 features

barnevognDer er en god rækkevidde på dem, 300 meter for kameraet og 800 meter for selve alarmen. Dette er godt, hvis man f.eks. bor i lejlighed, hvor barnet står nede i gården.

Derudover er der temperatur måler i alarmen, så man kan holde øje med hvor varmt/koldt der er hos barnet. Dette er virkelig rart, synes vi, da det ellers kan være svært at bedømme ved at stikke hånden ind til barnet.

Man kan sætte et minimum og maks. temperatur på, så den lige giver lyd hvis graderne går ned eller op. Det er klart et plus!

På forældre enheden sidder der et lille ben, man kan folde ud, så alarmen kan stå selv. Det har vi brugt hvis vi f.eks. har siddet ved computeren, så er det nemt lige at kigge til den lille over kameraet.

Der følger ligeledes en holder med, så man nemt kan sætte baby enheden fast i barnevognen. Vi har f.eks. en lille lomme i kalechen på vores barnevogn, der er det nemt lige at sætte den fast så man har godt udsyn ned til barnet.

GÅ TIL: ‘Se vores store udvalg af babyalarmer’»

neonate 8000 babyalarm ståendeDer følger også en sugekop med, så man kan sætte alarmen fast på vinduet, hvis man har den sat til i børneværelset.

Desuden kan man følge med i, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet på baby enheden, hvilket er smart, så man er sikker på at den ikke lige pludselig løber tør for strøm. Lydkvaliteten på alarmen er rigtig god og tydelig, man kan justere volumen, så den passer til en og så kan man også sætte vibrator på.

På baby enheden er det muligt at sætte nattelys til.

Da man skal parre enhederne, undgår man heldigvis at andres alarmer går ind over og man risikerer at høre en anden baby over alarmen. Men hvis man har flere børn, er det muligt at koble flere enheder til den samme forældre enhed. Det er ret smart, men det har vi ikke prøvet.

Babyalarm med kamera

neonate 8000 kameraVores første tanke angående kameraet var, at det var lidt overflødigt og vi ikke ville vælge en babyalarm baseret på at der var kamera i. Men nu efter at have prøvet dem synes vi egentlig, at det er ret hyggeligt og dejligt lige at kunne kigge til den lille uden at risikere at vække hende ved at gå derud. Og så er det rigtig smart, at man også kan se hende i mørke.

Man kan vælge at slå kameraet fra, så man sparer på batteriet, men hvor der så kommer billede frem når der er aktivitet hos barnet. Kvaliteten på kamerabilledet er ret godt og det er nemt at se babys ansigt og bevægelser fra f.eks. sutten.

Dog er vores baby ret interesseret i selve alarmen, hvis hun lige vågner kort og har så derefter lidt svært ved at falde i søvn igen. Så der skal man lige være obs. på at slå lyset fra baby enheden, hvis ens baby elsker at kigge på lys.

Der er en ”Talk back” knap på forældre enheden, så man kan snakke tilbage til barnet. Dette har vi endnu ikke prøvet, da vores pige stadig er meget lille, så det ville hun alligevel ikke forstå. Men kan forestille mig, at når de bliver lidt større, vil det være rart lige at kunne sige ”schh” eller ”Sov bare videre”.

Man kan vælge at slå kameraet fra, så der udsendes mindre stråling, selvom alarmen i forvejen ikke udsender ret meget stråling. Dette var også en af grundende til, vi havde set på en Neonate babyalarm, inden vi fik tilbuddet om at teste disse.

GÅ TIL: ‘Se vores store udvalg af babyalarmer med kamera’»

Camillas samlede vurdering

Alt i alt er det en ret lækker babyalarm, som både er smart i udseendet og i dens specifikationer. Selvom vi ikke vil basere vores fremtidige køb på, om der er kamera i en babyalarm, synes vi det er ret smart og hyggeligt at man lige hurtigt kan se til den lille.

Før vi fik tilbudt at teste disse alarmer, overvejede vi på et tidspunkt, om vi overhovedet havde brug for alarmer. Men vi har fundet ud af at det havde vi!

Det er virkelig en ekstra tryghed at vide, at man kan høre den lille, hvis hun er utilpas eller vågen. At vi så også kunne se hende på denne alarm var bare et ekstra plus.

Så hvis man leder efter en babyalarm der, selvom den er lidt stor, er ret handy og man er interesseret i en med kamera vil vi klart anbefale disse til andre.

Vil du læse flere produktanmeldelser?

» Gå til Neonate BC6500D produktanmeldelse her
» Gå til Neonate BC5800D produktanmeldelse her
» Gå til Neonate BC4600D produktanmeldelse her