WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Magformers

Magformers

Med Magformers får du og dit barn muligheden for at skabe og bygge. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad I sammen kan kreere. Magneterne er en aktiv måde for dit barn at lege på. De udfordrer både dit barns kreative side samt barnets finmotorik. De mange forskellige former og farver hjælper med at gøre det sjovt for barnet.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Træd ind i en helt særlig verden med magnetisk legetøj

Med Magformers er det kun fantasien, som sætter grænser. Det bliver muligt for dit barn at bygge huse, biler, geometriske figurer eller sin helt egen by! Der findes blandt andet Magformers med lys, som tilfører en helt ny dimension til legen og konstruktionerne. Med magnet-legetøjet kan du og dit barn give jer i kast med hele 162 brikker i 8 geometriske figurer. Dette giver jer muligheden for at lave mere komplicerede konstruktioner, hvor barnets hjerne og finmotorik virkelig bliver udfordret. 

 

Magneterne er så kraftige, at man kan løfte det, man har bygget uden, at det falder fra hinanden. Magformers tror på, at kreativitet er vigtig i børns udvikling og gennem deres særlige 'kan altid sættes sammen'-teknologi, er det kun fantasien, der sætter grænser for vores små fremtidige arkitekter og bygningskonstruktører. 

 

Magformers – magneter i topkvalitet

Med Maformers får dit barn topkvalitets magnetlegetøj. Hver magnet er støbt i BPA-fri ABS-plastik, hvilket sikrer en sikker leg for børnene. I øvrigt opfylder produktet EU’s sikkerhedskrav. 

 

Magformers har vundet flere priser indenfor legetøj. De har blandt andet vundet; Best Toy For Kids Award 2010, Best Toy For Kids Award 2009 og Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award 2007. De simple Magformers byggesæt kan bruges af børn fra 3-årsalderen, og de mere komplicerede sæt er spændende at lege med for børn op til 10-årsalderen. 

Udvikling igennem leg

Med Magformers er der næsten uendelige muligheder for, hvad du og dit barn kan bygge og kreere. Samtidig med at I eller barnet leger, bliver den kreative udvikling samt finmotorikken udfordret. Barnet kan med de mange farver og former skabe stort set lige, hvad de ønsker. Magformers har mange forskellige elementer i sig og samler disse med ét stykke legetøj. Med magneterne kan barnet sammensætte farver, former og skabe forskellige elementer, som de har fra deres fantasi.

 

Det er et legetøjsprodukt, hvor hele familien kan deltage i legen. Med magneterne får I kvalitetstid sammen med barnet og kan sammen skabe, bygge, lege og grine. Det kan både være seriøst og sjovt – sammen kan I skabe minder sammen. 

 

Med Magformers bliver legen inspirerende for både voksne og børn

Som voksen kan det være lidt svært altid at tænke kreativt og blive ved med at finde på. Inde på deres egen hjemmeside findes et ”Ide galleri” med masser af gode, sjove og udfordrende idéer. Tjek det ud for at få masser af inspiration til aktiverende og sjov leg for både mor, far og barn. 

 

Når du køber Magformers hos Pixizoo får du også glæde af de fantastiske fordele, som vi tilbyder. Når I bestiller hos os, får I gratis levering, når I bestiller for mere end 699 kr. + vi leverer inden for 1-3 hverdage! Lad legen begynde! 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×