LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

Magformers

Pris
  1. kr98
    kr1592

Magformers

Med Magformers er du sikret et produkt i topkvalitet. Hver magnet er støbt i BPA-fri ABS-plastik, hvilket sikrer en sikker leg for børn. Magformers tror på at kreativitet er vigtig i børns udvikling, og gennem deres særlige 'kan altid sættes sammen'-teknologi, er det kun fantasien, der sætter grænser for vores små fremtidige arkitekter og bygningskonstruktører. Passer til børn i alderen 3-10 år.

Magformers

Træd ind i en helt særlig verden med magnetisk legetøj. 

Med Magformers kan du bygge, huse, biler, geometriske figurer eller din helt egen by. Kun fantasien sætter grænser. I vores sortiment har vi bl.a. Magformers med lys, der tilfører en ny dimension til legen og konstruktionerne. Du kan også give dig i kast med hele 162 brikker i 8 geometriske figurer, hvor du har mulighed for at lave mere komplicerede konstruktioner og blive udfordret på finmotorikken. Magneterne er så kraftige, at man kan løfte det man har bygget uden, at det falder fra hinanden.

 

Magneterne i Magformers er støbt i ABS plastik – de er altså ikke påklistret elementerne, hvilket mange andre magnetiske byggesæt er. Derfor kan børn ikke komme til at sluge de kraftige magneter, som er farlige at indtage. I øvrigt opfylder Magformers EU’s sikkerhedskrav. De simple Magformers byggesæt kan bruges af børn fra 3 års alderen og de mere komplicerede sæt er spændende at lege med for børn op til 10 års alderen. 

 

Priser:

BEST TOY FOR KIDS Award 2010
BEST TOY FOR KIDS Award 2009
Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award 2007

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×