WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Lagerstatus
 1. På lager (5)
 2. Forlænget leveringstid (7)
Pris
 1. kr149
  kr1149

Magna Tiles

Magna Tiles er magnetisk legetøj for børn, og er en god kombination af matematik, geometri og kreativitet. Dit barn har mulighed for at konstruere sine helt egne motiver og former, samtidig med at finmotorikken bliver udviklet, og dit barn får en større forståelse for symmetri og farver.
Alle produkterne er produceret i ABS plast og er desuden fri for ftalater, BPA, PVC og latex.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Lærende leg

Der findes efterhånden et kæmpe udvalg af forskelligt slags legetøj, der både udfordrer og stimulerer dit barns sanser og hjernen. Kreativ og lærende leg har for alvor fundet en plads hos børnefamilier, og ikke mindst i børnehaver og skoler. Læring gennem leg kan være mange ting og gøres på mange måder. En god måde at give dit barn muligheden for at lære gennem leg på, er at dit barn selv får lov til at sidde med det i hænderne selv. At bruge leg til læring er videnskabeligt bevist at have en positiv effekt på vores børn, og kan være med til at give dit barn en succes oplevelse ved at lykkes, og samtidig få glæden ved at lære noget nyt. Magna Tiles er desuden perfekt, hvis dit barn har brug for at få styrket koncentrationsevnen, og finde glæden ved at sidde med en aktivitet i længere tid ad gangen, og finde glæden ved kreative aktiviteter. Er dit barn vil med at lære igennem leg med Magna Tiles, vil dit barn sikkert også blive rigtig glad for Plus Plus legetøj, som også opfordre til at lære igennem leg. 

Magna Tiles – magnetisk og multifunktionelt

Magna Tiles er unikt og adskiller sig fra andre lignende produkter, ved at have magnet hele vejen rundt om alle kanterne på brikkerne. Det gør det nemt for dit barn at skabe magiske og farvestrålende figurer, ved hjælp af disse enestående magnetiske brikker. Magna Tiles kan være et fint alternativ til byggeklodser, hvis dit barn kan lide at lege med legetøj som giver resultater, og samtidig giver dit barn mulighed for at lave sine egne mesterværker. Dit barn får desuden styrket koncentrationen og finmotorikken. Med dette Magna Tiles metropolis sæt, har dit barn mulighed for at bygge biler, byer og huse. Mulighederne er mange, og det er samtidig en fantastisk måde at samles om noget kreativt som familie, og snakke om de mange forskellige kreationer som I/ dit barn får konstrueret.


Matematik, videnskab og kreativitet

Magna Tiles har vundet en lang række priser og med god grund! Det giver dit barn uendelige muligheder for at bygge og konstruere alt mellem himmel og jord, og samtidig bliver matematik og geometri håndgribeligt. Brikkerne kan også bruges som et slags puslespil, eller hvis der skal øves matematik, hvis dit barn er skolebarn. Vi har et fint udvalg  b.la. denne Magna Tiles 100 boks , som er en fin starts pakke, med alt hvad dit barn skal bruge. Brikkerne kan både bruges til at lave flade eller 3D motiver, og kan give dit barn en forståelse for symmetri, magnetisk funktion, og genkendelse af forskellige former og farver. En god måde at få introduceret matematik og geometri tidligt i dit barns liv.

 

Køb Magna Tiles hos Pixizoo

Hos Pixizoo sætter vi pris på stimulerende og udviklende legetøj, og vi mener at Magna Tiles er et fantastisk koncept, og er et must-have i ethvert børnehjem! Det er også sjovt for voksne at sidde med, og det giver dig mulighed for at lege og være kreativ med dit barn. Vi har et fint udvalg her hos Pixizoo og endnu bedre - vi har tit Magna Tiles tilbud! Derudover tilbyder vi både prismatch og fri fragt for varer over 699 kr. Er du Pixizoo plus medlem får du gratis fragt på alle varer – uanset pris!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×