Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masse af varer i Babyboom

Maseliving

Alder
 1. 6-12 mdr. (2)
 2. Alle aldre (9)
Farve
 1. Brun/BeigeBrun/Beige (5)
 2. HvidHvid (3)
Pris
 1. kr120
  kr800

Maseliving

Maseliving producerer unikke produkter til børneværelset. Hos Maseliving går design og kvalitet op i en højere enhed. Hvad enten der er tale om en af de populære originale skyspejle, eksklusive lamper, knager eller et af de øvrige produkter, vil du hurtigt kunne se og mærke at Maseliving ikke går på kompromis med kvaliteten. Alle produkterne fra Maseliving er designet, produceret og pakket på deres eget værksted i Køge, Danmark. Slå dig løs i det store udvalg, hvor du nemt finder noget som passer til dig og dit barn.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvem er Maseliving? 

Siden 2016 har Maseliving prydet markedet med unikke produkter til de allermindste. Den kreative virksomhed er opkaldt efter grundlæggernes søn, som hedder Mason. 

 

Grundfilosofien går ud på, at produkterne ikke bare skal være udført i lækker kvalitet. Men det skal også være design i topklasse. Derfor skal vi ikke være i tvivl, når du ser et produkt fra dem, at det er kvalitet og godt design. 

 

Maseliving designer ud fra moderne nordisk og enkelt look. Og selvom det skal være lækkert at se på, betyder det ikke, at der skal gå på kompromis med sikkerhed og funktionalitet. 

 

Lille spejl på væggen der 

.. Lille spejl på væggen der, hvilken baby bliver den stærkeste her? De fine spejle fra Maseliving fungerer rigtig godt ved puslebordet – både som god underholdning, men også når nakken hos den lille ny skal trænes. Her bliver den lille udfordret til at løfte hovedet for at kigge på sig selv. 

 

Spejlene kommer i eventyrlig og elegant design. Desuden er de alle sammen håndlavet, hvilket giver dem deres helt egen charme. Udover ved puslebordet, fungerer spejlene også rigtig godt på børneværelset. Og du behøver hverken frygte for 7 års ulykke eller skår over det hele, hvis uheldet skulle være ude og spejlet ryger en tur på gulvet. De er nemlig lavet i akryl, hvilket betyder, at de ikke splinter ligesom et almindeligt spejl. 

 

Se vores store udvalg af spejle

 

Pynt på væggen 

Skab inspiration på børneværelset, eller gør det sjovere at hænge sin jakke op i gangen. Vægdekorationer kan både være funktionelle og praktiske. Men de kan også fungere som god inspiration, eller være med til at skabe ro. 

 

Du kan hænge de fine lamper ved siden af sengen. Så kan I tænde den, når putteritualet et overstået og junior skal sove. Så virker det måske ikke så skræmmende at skulle sove selv. De fine lys sammen med det smukke og eventyrlige design, skaber god grobund for søde og gode drømme. 

 

Forstil dig, hvor rart det vil være, at du ikke skal samle jakker op i gangen, hver gang dit barn kommer hjem fra vuggestue eller børnehaven? Men de smukke knager fra Maseliving, bliver det til en leg at hænge jakken op. 

 

Køb Maseliving hos Pixizoo 

Hos Pixizoo har vi samlet et udvalg af de forskellige produkter fra Maseliving, så du nemt og bekvemt kan finde det produkt, som I står og mangler derhjemme. 

 

Husk, at du hos Pixizoo altid får den bedste pris, da vi både tilbyder prismatch og prisgaranti på alle vores varer. 

 

Vidste du også, at vi har en kundeklub, som er fuld af fordele dig?