Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Pris
  1. kr60
    kr150

Matchstick Monkey

Leder du efter en smart og sjov bidering? Så er du kommet til den helt rigtige side. Her finder du nemlig et stort udvalg af Matchstick Monkey-bideringe til dit barn. Det er en super fin bidering, som har hjulpet mange mødre, i den nogle gange frustrerende periode man har, når tænderne er på vej. Klik ned ad siden, og find jeres favorit her! 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvad er Matchstick Monkey? 

Matchstick Monkey er en super sjov bidering til dit barn. Bideringen har form som en abe, og er fleksibel. Den kan bruges når dit barn får tænder, og kan dermed skabe en lettelse for barnet når gummerne klør og gør ondt. 

 

Matchstick Monkey er smart i det, at den har knopper på bagsiden af hovedet, som gør at barnet nemt og hurtigt føler lettelsen, da knopperne kan ramme lige det sted som irriterer allermest. 

 

 

Hvorfor skal mit barn have en bidering?

Når dit barn får tænder klør det, og kan føles meget ubehageligt. For mange betyder det uroligheder, gråd og endda feber. Derfor kan det være en fordel med en bidering, da den kan afhjælpe noget af den irritation barnet føler samt lindre smerten for barnet. 

 

Det med tænder kan være en hård periode, derfor kan en bidering for det første hjælpe dit barn igennem denne periode, og for det andet kan den gøre hele processen nemmere for dig som forældre. Derfor anbefaler vi her hos Pixizoo.dk en Matchstick Monkey-bidering til dit barn. 

 

Du kan med fordel komme din Matchstick Monkey i fryseren, da den så vil have en afkølende effekt, og dermed virke endnu mere effektivt. 

 

Matchstick Monkey – mere end bare en bidering

Matchstick Monkey findes i mange forskellige farver, så du kan nemt finde dit barns favorit farve. Ydermere er bideringen formet som en sød abe, så den ligner legetøj. Det kan derfor invitere børn til at tage den med og bruge den, da den ser rigtig sjov og fin ud. 

 

Desuden gør designet, at den er nem for dit barn at holde ved, og gør det meget nemmere for dem at bide i den. 

 

En bidering der tages med på farten, og ryger på gulvet osv. kan nemt blive beskidt, og knap så lækker at få i munden, derfor er det super smart at Matchstick Monkey tåler at komme i opvaskemaskinen, så rengøringen er derfor ingen problem. 

 

Bestil her hos Pixizoo 

Hvis du gerne vil have en Matchstick Monkey-bidering hjem, så skynd dig at få favoritten bestilt, så vi kan få den sendt af sted til dig. Vi stræber nemlig efter at få varen leveret så hurtigt som overhovedet muligt til dig. 

 

Imens du venter, er du mere end velkommen til at gå ind og læse vores fine anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af vores 5 stjerner. Vi vil nemlig gerne have tilfredse kunder hver gang der handles hos os. 

 

Hvis du sidder med spørgsmål til vores produkter eller andet, skal du ikke tøve med at tage kontakt til vores søde kundeserviceteam, som sidder klar til at hjælpe dig.