Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Anbefalet alder
 1. Ca. 0 til 12 mdr (1)
 2. Ca. 0 til 15 mdr (1)
Barnets vægt
 1. 0-12kg (1)
 2. 0-13kg (1)
Stolens retning
 1. Bagudvendt (1)
 2. Fremadvendt (1)
I-Size
 1. Nej (1)
 2. 40 - 75 cm (1)
Farve
 1. HvidHvid (1)
 2. SortSort (2)
Pris
 1. kr240
  kr1800

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi slog for første gang øjnene op i 1984 i Holland, hvor de introducerede den første autostol i Europa. Siden da er klapvogne også blevet en del af sortimentet. Gennem en kombination af at lytte og interagere med forbrugerne, forsøger Maxi-Cosi hele tiden at udvikle deres produkter, så de er skræddersyet til markedet og tendenserne. Lad jagten begynde! 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Fortællingen om Maxi-Cosi

Helt tilbage i 1984, hvor der ikke var mange sikre måder at have sin baby med i bilen, fik Maxi-Cosi sin begyndelse. Virksomheden var de første på markedet i Europa til at præsentere autostolen, og er siden da blevet det generiske navn inden for hele autostolskategorien i Europa. 

 

Siden hen er Maxi-Cosi klapvogne også blevet en del af deres sortiment, hvor der heller ikke her bliver gået på kompromis med sikkerhed og kvalitet. 

 

Maxi-Cosi stræber efter at tilbyde den bedste, nemmeste og sikreste løsning til forældre, når de skal på jagt efter en autostol eller klapvogn. I dag er de faktisk det førende brand i Europa, og sælger deres produkter over hele verdenen. 

 

Du kan læse meget mere lige her

 

Vær på den sikre side med en Maxi-Cosi-autostol 

Maxi-Cosi laver sikre autostole til alle vægtklasser, hvor barnet sidder sikkert og komfortabelt.

 

Autostolene er alle fyldt med gode funktioner, der alle er nødvendige til den sikreste og ultimative autostol, herunder for eksempel muligheden for at indstille dem i op til flere positioner. 

 

Stolene fås i forskellige farver, så der er noget til enhver smag. 

 

En autostol fra Maxi-Cosi er helt sikkert alle pengene værd, og ikke et køb du kommer til at fortryde. Så kig dig endelig omkring her på siden, og find den der passer hjem til jer.  

 

Mangler du en klapvogn? 

Hvis du står og mangler en god klapvogn, bør du tage dem fra Maxi-Cosi med i dine købsovervejelser. De er nemlig både praktiske og komfortable, og egner sig til både bykørsel og ture i mere ujævnt terræn. 

 

Klapvognene fra Maxi-Cosi findes i neutrale basisfarver som grå, sort, lys grå og blå, som passer til stort set alle familiers smag. Så der skulle gerne være mulighed for, at du finder en du godt kan lide. 

 

Her får du altså en super lækker klapvogn, der både følger godt med design-, funktions- og kvalitetsmæssigt. 

 

Køb her på Pixizoo.dk

På Pixizoo.dk har vi et bredt udvalg af både autostole og klapvogne fra Maxi-Cosi, så der er noget forskelligt for dig at vælge imellem. Find blot den rette stol og/eller vogn, klik den i kurven – så klarer vi resten. 

 

Vi tilbyder faktisk prismatch og prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder et produkt billigere et andet sted, så matcher vi gerne den pris, så du køber din vare her hos os. Og hvis vi skulle finde på at sætte din indkøbte vare ned inden for 7 dage efter dit køb, refunderer vi differencen til dig, såfremt du sender os en mail. 

 

Har du yderligere spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at kontakte vores super søde kundeservice, der altid står klar til at hjælpe dig bedst muligt og med et smil.