Spar 20% fra Vejl. pris: Kode:PIX20 Vilkår

Maxi-Cosi AxissFix autostol - Nomad Black

3.999 kr

Andre udgaver

 • Maxi-Cosi AxissFix autostol - Nomad Grey

Spar ekstra, køb som sæt

Maxi-Cosi AxissFix autostol - Nomad Black + Bilpakke
Spar 877 kr Kun 3.511 kr
Produktbeskrivelse
 • Maxi-Cosi AxissFix autostol
 • Farve: Nomad Black
 • Sikker og komfortable autostol, der overholder den nyeste i-Size lovgivning R129. 
 • Autostolens sæde kan dreje 360 grader
 • Kan indstilles både bagudvendt og fremadvendt
 • Din bil skal have en top tether, for at installer stolen korrekt.
 • Autostolen leveres med Isofix, så installation af stolen er både let og sikker og minimerer fejlmontering
 • AxissFix kan bruges til børn der er 61-105 cm. hvilket svarer til at barnet er 4 mdr. til ca. 4 år.
 • 5-punktsele for god komfort og sikkerhed
 • Med aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader. 
 • Længde: 57,5 cm. Højde: 71 cm. Bredde: 44,5 cm. 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Nomad Black AxissFix autostol fra Maxi-Cosi

Denne AxissFix autostol fra Maxi-Cosi er en sikker og komfortabel autostol, der overholder i-Size lovgivning R129. Autostolens sæde kan dreje 360 grader, så du får her en fantastisk brugervenlig autostol, hvor du undgår vrid i din ryg, når dit barn skal placeres i stolen. Denne autostol er meget brugervenlig og har fokus på at gøre det nemt og sikkert at køre med dit barn. Stolen gør det nemt at vende dit barn mod dig ved ind- og udtagning. 

Der er en 5-punkts integreret sikkerhedssele, så dit barn opnår bedst mulig komfort og sikkerhed. Derudover er der 7 forskellige nakkestøttejusteringer og 4 liggende stillinger, både bagudvendt og fremadvendt. Derudover har autostolen et højt og komfortabelt sæde, med god støtte i ryggen og nakken. Der er også skulder- og skridtpuder for at give dit barn den bedste sikkerhed og komfort. 

Det anbefales, at barnet sidder bagudvendt til minimum 2 års alderen eller fra barnet er 61-87 cm. højt, da det er mest sikkert for dit barn. Når dit barn sidder fremadvendt, anbefales det, at dit barn er 76-105 cm. hvilket svarer til ca. +15 måneder til 4 år. 

Autostolen leveres med Isofix, så installation af stolen er både let og sikker. Isofix systemet minimerer også risikoen for fejlmontering, hvilket gør autostolen meget sikker at benytte.

Autostolen bliver produceret med aftageligt betræk, der kan vaskes ved 30 grader.  

Det er vigtigt, at din bil har Top Tether forankringspunkter, for at installere stolen korrekt. Top Tether forankringspunkter fungerer som en ekstra forankring, da stolen ikke har et støtteben. Det er vigtigt at Top Tether bruges sammen med isofix montering, og den må aldrig bruges alene. 

Garanti:
Maxi Cosi er et anerkendt brand, som er kendt for deres høje kvalitet. Derfor yder de også livtidsgaranti på alle deres autostole. Denne garanti dækker produktionsfejl.  Hvis du ønsker garantien, skal du registrere din autostol på Maxi Cosis hjemmeside senest 3 mdr. fra købsdatoen.

Registrer dig her.

Specifikationer
 • Montering: Isofix montering
 • Stolens retning: Vendbar
 • I-Size: 61 - 105 cm
 • Varenummer: 3220660295890
 • Barnets vægt: i-Size
 • Farve: Sort
 • Mærke: MAXI-COSI
Bedømmelser
Karina 05-10-2019
Den er nem at bruge, det er så rart at dem kan drejes og man bestemmer selv om den skal vende bagud eller forud. Top teether løsningen er virkelig rar og fylder mindre end den isofix base, jeg havde før.
Vis mere
Bettina 02-06-2019
Skøn autostol. Vores søn som ikke har været tosset med at køre bil, er rigtig glad for denne stol. Nu er det langt nemmere at tage på lange ture. Nem at installere og nem at betjene.
Vis mere
Sabina 12-05-2019
Virkelig dejlig stol når man har en 3-dørs bil og barnet stadig skal sidde bagudvendt. Passer perfekt ind i min fiat 500 og har nu gjort hverdagen meget nemmere. Vi havde egneligt købt den som stol nr. 2 til min bil og en anden til vores store bil, men har nu investeret i endnu en stol magen til så vi har den i begge biler
Vis mere
Camilla 09-02-2019
Har ingen klager
Vis mere
Alina 01-02-2019
Vi er så glad for den her autostol! Vores søn sidder godt i den, sover godt og han kan endelig kigge ud af vinduet! Især at man kan brude den så lang har overbeviste os!
Vis mere
Nanna 26-07-2018
Vi er så glade for vores autostol! Det er super praktisk, at den kan drejes, og gør det lettere at få hende både ind og ud, især når hun er faldet i søvn.
Vis mere
Naja Linea 14-07-2018
Virkelig god autostol med mange fede detaljer. Det er genialt, at man kan dreje stolen 360 C.. Vores datter sidder rigtig godt i stolen, Som kan justeres på flere måder, alt efter om hun er vågen eller skal sove.
Vis mere
Christina 29-06-2018
Vier rigtig glad for vores autostol og det er en kæmpe hjælp at den kan dreje 360 grader rundt, hjælper en når man har dårlig ryg til at få barnet nemt ind i bilen.
Vis mere
Randi Ruyter Nielsen 15-06-2018
Det er det bedste køb jeg har gjort i lang tid.
Min datter er 4 månender, og hun sidder fantastik i denne autostol og ikke noget der trykker eller at hun sidder dårlig i den. Ikke mindst at man kan dreje den uden at bøvle med at få sit barn ind i bilen
Vis mere
Fie 05-06-2018
Vi er rigtig glade for vores autostol, dejligt at den kan drejes hele vejen rundt!
Vis mere
Anja Skipper Christensen 29-05-2018
Vi er meget begejstret for denne stol. Især i vores lille Kia pocanto hvor det stadig er muligt at have en med på passagersædet fordi autostolen ikke fylder ret meget ifht andre bagudvendte stole. Desværre kan den ikke ligges helt så meget ned som vi af og til har brug for , men det vokser vores søn nok også snart fra alligevel.
Vis mere
Christina 15-05-2018
Skøn autostol som er nem at montere, og så er det virkelig dejligt med drejefunktionen, så man ikke længere skal vride i ryggen, når barnet skal ind og ud af bilen. Den grå farve er virkelig flot! Eneste (lille) minus er, at den er lidt bøvlet at spænde, men man finder hurtigt tricket.
Vis mere
Casper vallesholm 30-03-2018
Det er bare den bedste ting vi har købt til vores tvillinger.
Det er så meget nemmere og sætte dem ind og tage dem ud.
Nem at sætte stolen i bilen og nem at håndtere.
Alt i alt BARE NEMT
Vis mere
Mette 01-03-2018
En virkelig lækker stol, som vi er super glade for. Især drejefunktionen. Da vi skulle købe den havde vi to vigtige krav:
1. Vores søn skulle sidde sikkert og godt i stolen, og
2. Den skulle have drejefunktion
Der udover måtte den gerne være praktisk, pæn, billig osv. Vi fik alle ønsker opfyldt :)
Vis mere
Christina 16-01-2018
Vi er rigtig glade for at stolen kan dreje, gør det meget nemmere at få barnet ind i stolen. Men vi har lidt problemer med at vores sele ikke kan strammes nok og det gør at sikkerheden ikke er som den skal være.
Vis mere
Sanne 15-01-2018
Vi valgte den da den kunne drejes så det er lettere at få barnet ind og ud af bilen. Og så er det rart at den både kan vende forud og bagud.
Super god autostol
Vis mere
Majbritt 15-01-2018
Super god stol, når man har lidt tunge børn. Nem at få barnet ind og ud af, pga dreje funktionen. Ikke mere smadret ryg pga forkerte drej mm.
Vis mere
Mette thagaard christensen 15-01-2018
En super god stol med den mest geniale opfindelse til dags dato nemlig dreje funktionen. Den hjælper virkelig på en øm ryg.
Samtidig er der rigtig god komfort i den og nem at spænde. Dejlig stol
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×