Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

×

Sleepbag kørepose - Midnight Petrol

Lagerstatus: +10 stk. på lager
Leveres i løbet af 1-3 hverdage
Gratis leveringGratis levering
1.999 kr

Få et samlet tilbud, hvis du skal købe større ind  Klik her

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Trine > Klik her

 • Anbefalet alder: 0 - 3 år
 • Materiale, Yderstof: Microfiber, Indestof: Plys
 • Max mål: 122 x 55 cm
 • Hele posen kan vaskes og tåler tørretumbler
 • Outlast Adaptive Comfort - sikrer en konstant kropstemperatur til dit barn 
 • Media Termo Isolation - Unik padding der er isolerende og stopper kuldeindfaldet
 • Vind og vand afvisende 
 • Bæreplade med justerbare læderstropper kan tilkøbes
 • Denne Sleepbag er lavet særligt til Pixizoos kunder og fås derfor kun hos Pixizoo
Produktinformation
 • Varenummer: 5712479000515
 • Farve: Blå
 • Producent: SLEEPBAG

Super lækker midnight petrol-brun sovepose fra Sleepbag

 

Super lækker køre/sovepose fra Sleepbag, som fokuserer på både funktionalitet og design. Køre/soveposen i microfiber er unisex og har som alle sleepbag poser, Outlast Adaptive Comfort, som oprindeligt er udviklet af NASA til astronauters rumdragter, og som sikrer en konstant kropstemperatur og dermed en optimal søvn til dit barn. Køre/soveposen har også Media Termo Isolation, der med sit unikke padding er isolerende og stopper kuldeindfaldet, hvilket gør posen vind- og vand afvisende.

Hele posen kan vaskes, og tåler ligeledes en tur i tørretumbleren. Posen er velegnet til børn i alderen 0-3 år.

Det er muligt at tilkøbe en bæreplade med justerbare læderstropper, som kan klare en belastning på op til 12 kg.

Denne Sleepbag er lavet særligt til Pixizoos kunder og farven fås derfor kun hos Pixizoo.

Hvad andre synes om produktet
Lækker sovepose
Har nu haft denne pose i en måned og er bare så glad for den.
Min datter har altid den rette temperatur når hun vågner efter lur, hvor hun førhen i den gamle pose tit var svedig og klam .
Bruger den også når jeg er på besøg hos andre sol legetæppe .
16-01-2018 Af Heidi
Flot design
En virkelig flot sovepose, og er også rigtig glad for den, men...

Jeg har to børn, med nogle års mellemrum, så da jeg fik mit andet barn, skulle jeg ud og have en ny sovepose. Jeg lod mig overtale af ekspedienten (ikke hos Pixizoo), til at købe en Sleepbag fremfor Voksiposen, som jeg havde til mit ældste barn. Ekspedienten fremhævede blandt andet, at Sleepbagen kunne vaskes i vaskemaskinen, at den stort set kunne bruges hele året og, at der ikke var noget betræk der skulle tages af. Af disse årsager, samt det virkelig flotte design, valgte jeg at købe Sleepbagen. OG det er korrekt, at man kan vaske posen, og der er heller ikke noget besværligt betræk der skal tages af og på ved vask, men - at den kan bruges stort set året rundt, eller i det mindste op til 24 grader, mener jeg ikke er korrekt.

Vi har netop været tre uger i Malaga, hvor der har været ca. 17 grader om dagen. Vores datter har været ved at svede væk, til trods for, at hun blev puttet i en kortærmet bomuldsbody og at sidevingerne ikke var lukket om hende, og hovedpuden var foldet "bagover", som vist i en video der viser hvordan man bruger den om sommeren, lavet af Sleepbag-folkene selv.

Derudover er der to yderligere ting, jeg finder upraktisk ved Sleepbagen. Den mangler ligesom et bindebånd i bunden, så den også kan bruges i en klapvogn. Vi har haft den i en Babyjogger City Elite, og det er slet ikke til at holde sammen på det nederste af posen.

Endelig syntes jeg den er lidt stiv i det, og derfor svært at putte rundt om baby.

Det skal understreges, at jeg sammenligner med Voksiposen, hvor jeg havde ulddyne til vinterbrug og silkedyne til sommerbrug - dette er en meget dyrere løsning, og måske derfor heller ikke en helt fair sammenligning. Skulle jeg vælge en tredje gang, ville jeg dog helt klart vælge den dyre løsning.

Men igen, sindsygt flot desing - også langt flottere end Voksiposen :)
15-01-2018 Af Lene Gram
Nem og lækker
Købte den til bebs da han var fem måneder gammel og har brugt den hver dag siden. Det er så super nemt at putte ham, på de kolde dage får han en hue og en halsedisse på og så er han klar. Han elsker det bløde inderfoer og nyder også at blive svøbt i posen på gåture, hvor han bare ligger og putter i kulden. Både i barnevogn og klapvogn, hvor det er nemt at spænde ham fast.
15-01-2018 Af Lisa
Fantastisk sovepose
Virkelig skøn og lækker sovepose. Vores datter elsker at putte i den, og er tilpas nærmest uanset temperatur. Eneste negative er, at den er knap så smart i en klapvogn - til gengæld er den fantastisk i barnevognen, og kan absolut anbefales. Selv vores dagpleje synes den er virkelig god!
28-12-2017 Af Anne Brandt
Top lækker
Virkelig lækker sleepbag alle pengende værd . Min sidste sovepose gjorde altid min dreng alt for varm og helt svedig denne her holder varmen helt perfekt :)
Og så er den også lækker at se på:)
Kh stine
16-12-2017 Af Stine
Lækker kvalitet og dejlig varm
Denne sleepbag er perfekt til barnevognen (går endda i kombivognen, som er lille - dog uden bæreplade) her om vinteren. Det er SÅ nemt at putte deri. Når vi går over til klapvogn, følger sleepbag'en med. Den er også super nem at have med rundt i modsætning til en lift, som er stor og fylder. Her har jeg ofte bærepladen i, så er baby også nem at bære rundt :-)
15-12-2017 Af Louise
perfekt til de små pus!
Jeg tøvede rigtig meget i starten, om dette var pengene værd og om vi fik brugt posen. Men vi bruger den hver dag! Det er genialt. De ligger så godt i den og har en perfekt temperatur og kan blive lagt i den med alm tøj på! Og når man er på besøg hos folk folder vi den bare ud så han kan ligge der og "lege"/, mit bedste køb! Har anbefalet denne til mange og alle der har købt den siger det samme som jeg!
15-12-2017 Af Cloe
Superlækkervarmsovepose
Mit barnebarn havde kun ukdundettøj på når han sov i denne pose - han var lækker varm uden at 'koge' - ærgerligt den ikke findes til mødre der kan li' at sove ude ????
05-11-2017 Af Bitten Christ
Sleepbag - det bedste sovemiddel
Efter vi er gået over til Sleepbag i barnevognen sover vores søn meget bedre og længere lurer. Han falder endda hurtigere i søvn. Sleepbagen kan helt klart anbefales for dens temperaturstyring og at den kan vaskes.
28-10-2017 Af Lena Hansen
Verdens bedste sovepose/legetæppe
Perfekt pose mindre kan ikke siges . Har prøvet mange soveposer til de 5 ældste børn, og det er aldrig lykkedes mig finde en som de var tempererede i. Denne holder dem tempererede næsten året rundt. Selvfølgelig ikke denne mine tre små har sovet i om sommeren når der er meget varm. Men ellers er den brugt stort set året rundt. Perfekt som legetæppe. Har brugt den i kravlegård eller på gulvet med legestænger til. Jeg har været så glad for denne sovepose, at jeg har købt to idet de to yngste begge brugte en samtidig. Den er dyr men efter min mening pengene værd. Invester også gerne i børeplade og legestænger.
02-06-2017 Af Camilla Hangaard
Vis flere Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse