WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Mikk-Line

Klæd dit barn på til alt slags vejr med overtøj fra Mikk-Line, kvalitetsudendørstøj, der er udviklet til mange timers udendørs leg hele året rundt. Vi har et stort sortiment, der giver dig mulighed for at benytte Mikk-Line 3-lags princip, hvor dit barn sikres den optimale beskyttelse i det uforudsigelige danske vejr. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Mikk-Line – Tøj til alt slags vejr 

Når du køber produkter fra Mikk-Line, er du sikret kvalitetsovertøj, hvor der både er tænkt praktik, sikkerhed og leg ind i produktet. Overtøjet har stor bevægelig, der giver dit barn frie tøjler til leg og eventyr. Sikkerheden er altid i top med aftagelige hætter, hagebeskyttelse og påsyede reflekser der synliggør dit barn om vinteren. På grund af det produkternes slidstærke materialer er der sikret mange timers udendørs sjov. Mangler du det sidste tilbehør i form af sko og huer har Mikk-Line gummistøvler og vinterstøvler, samt huer i både bomuld og uld. Yderligere kan du altid købe Mikk-Line overtøj med god samvittighed, da de anvender de mest miljørigtige muligheder i udvikling af deres produkter. 

 

Intet dårligt vejr med 3-lags princippet

I Danmark er vi vandt til omskifteligt vejr, og vi kender til besværet med, at skulle finde overtøj til vores børn, så de hverken får det for varmt eller for koldt i løbet af en dag. Mikk-Lines 3-lags princip omhandler de forskellige lag, der beskytter og holder dit barn varm og tør. Mikk-Line arbejder ud for de 3 lag:

 

  • Det inderste lag: Komfort - uldundertrøjer der holder dit barn tørt, og trækker fugt væk fra huden. 
  • Det midterste lag: Isolering - termotøj der isolerer dit barn for vind og kulde, og som nemt kan tages af, hvis dit barn får det for varmt. 
  • Det yderste lag: Beskyttelse- overtøj der beskytter dit barn for smuds, vand og vind. Her kan I både vælge vinterjakker, flyverdragter eller regnjakker til de varmere men våde dage. 

Få alt hvad du mangler med Mikk-Line overtøj

Produkter fra Mikk-Line kommer i mange forskellige udformninger, der alle har hver deres funktion. Til de kolde vintermåneder kan flyvedragter og vinterjakker kombineres med bløde uldtrøjer og uld-fleece for at holde varmen inde og fugten ude. I forårs- og efterårsmånederne kan regnjakker og termotøj sammensættes for at tilpasse sig det omskiftlige danske vejr. Begge produkter har elastik- eller ribkant for at beskytte mod regn og kulde. Regntøjet er fremstillet i polyester og kommer med fodstropper, så bukserne bliver hvor de skal. Til de meget aktive børn kan vi anbefale Softshell, et meget slidstærkt og vandtæt materiale, der både kan bruges separat som jakke eller som midterlag. Der er derfor endeløse muligheder med overtøj fra Mikk-Line. 

 

Særlige fordele hos Pixizoo

Skal du have hele pakken, er vi altid klar med et godt tilbud! Følg linket her og få et samlet tilbud på dine ønskede varer. Hvis du opretter dig som Pixizoo Plus kunde, får du gratis fragt samt andre gode tilbud – så dine børn altid kan være godt klædt på uanset vejret. Hos pixizoo har vi altid fuld returret, så hvis jakken ikke passer, kan du blot sende den retur i den originale emballage og derefter bestille den størrelse, der passer.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×