Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Minymo

MinyMo er en dansk virksomhed, som designer kvalitetstøj til børn. Her på siden finder du et udvalg af deres virkelig fine tøj, som vi her hos Pixizoo, er helt vilde med. Du kan helt sikkert finde tøj til dit barn, til enhver lejlighed her på siden – du må have en rigtig god fornøjelse!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Om MinyMo og deres designs

MinyMo er en dansk virksomhed, som designer deres tøj med udgangspunkt i dem som skal bruge det – nemlig børnene. Derfor er deres tøj skabt med henblik på, at det skal være funktionelt og kunne bidrage til en aktiv hverdag, hvor der er plads og mulighed for massevis af sjov og leg.

 

Alle designs er lavet med henblik på det simple, naive prints og komfortabel pasform.

 

MinyMos tøj er derfor helt perfekt til glade og aktive børn.

 

Lækkert og praktisk tøj til enhver lejlighed

MinyMo designer deres tøj, så det passer til et hvert barn og lejlighed. Til de mindste finder du tøj, som er sødt, smart og praktisk, hvor tøjet til de større børn er moderigtigt og funktionelt. Alt tøjet er lavet med øje for detaljerne, med et skandinavisk look.   

 

Alle deres kollektioner er lavet med et tema, som inspireret af de trends, som er oppe i tiden. Det er derfor nemt at sammensætte deres tøj på forskellige måder, så det passer til enhver lejlighed.

 

Børnetøj til alle behov

MinyMo ved, at tøj er en vigtig del af dagligdagen, og derfor er det vigtigt at det opfylder de behov man har i sin familie. Derfor har de 3 forskellige linjer af tøj, som giver et væld af muligheder, og som gør, at du helt sikkert kan finde noget, som vil opfylde de krav, I har til jeres tøj.  

 

MinyMo har lavet deres Basic-linje, hvor der er fokus på kvalitet og pasform. Derfor finder du forskellige typer af tøj som eksempelvis standard pasform, baggy eller slim blandt deres Basic-linje. Det gør det nemt at finde tøj, som passer til dit barns kropstype.

 

Du kan også tage et nærmere kig på MinyMos Fashion-linje, hvor der er fokus på fede designs med glade og naive prints, som kan bruges til hverdag og leg.

 

Deres sidste linje hedder Outdoor, og er til de aktive børn, hvor du finder alt fra flyverdragter til bukser og skiundertøj. Her er et stort fokus på funktionalitet, smarte detaljer, kvalitet og sikkerhed.

 

De forskellige typer af tøj, gør det nemt for dig at finde tøj til dine børn.

  

Køb det lækre MinyMo tøj hos Pixizoo

Vi er helt vilde med tøjet fra MinyMo, og hvis du er lige så vild med det, som vi er, så tøv endelig ikke med at bestille det hos Pixizoo. Vi bestræber os nemlig på at få leveret dine varer så hurtigt, som overhovedet muligt.

 

Vi vil også gerne give dig den bedste pris, hver gang du handler hos os. Derfor tilbyder vi både prismatch og prisgaranti, så du er sikret Danmarks bedste pris både før og efter dit køb hos os.

 

Hvis du skulle sidde med spørgsmål til os, sidder vi klar til at besvare dem på mail, Messenger, chat eller telefon.