FLASH SALE | SE TILBUDDENE HER

Misioo

Lagerstatus
 1. På lager (2)
 2. Forlænget leveringstid (1)
Farve
 1. Light Pink (1)
 2. GråGrå (2)
Mærke
 1. MISIOO (1)
 2. TINY REPUBLIC (2)
Pris
 1. kr594
  kr1499

Misioo

Misioo er et fransk brand, der laver  underholdende produkter til dit barn. Der er massevis af sjov i produkterne fra Misioo, samtidig med, at produkterne er lavet så der er noget til enhver smag og hjem. Så tag et kig her på siden, og find de produkter, som passer hjem til jer.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Lidt om Misioo

Misioo er repræsenteret i Skandinavien og Østeuropa, og alle produkterne er designet i Danmark. Det er en virksomhed der er under udvikling og er voksende. Det er vigtigt for virksomheden at lave farverige produkter som børn finder underholdende, samtidig med at produkterne skal kunne passe ind i forskellige hjem.

 

Misioo kæmper for at forblive et autentisk brand, hvor du får de bedste produkter af den højeste kvalitet. Virksomheden kæmper nemlig hele tiden for at udvide sit sortiment, både når det kommer til farver, tekstil og nye produkter.

 

I dag er virksomheden meget anerkendt, og deres produkter er meget populære, så de bliver med garanti også et hit hjemme hos jer.

 

Køb produkter med god samvittighed

Det er vigtig for Misioo at lave produkter der passer hjem til jer, der er af høj kvalitet og gode for miljøet. Det kan ses, da alle produkterne er lavet af kunsthåndværkere og lavet med den største kærlighed. Alt hvad de producerer, er lavet af mere end 95% genanvendelige materialer. Derudover er alle produkterne også lavet af naturlige mineraler, som betyder, at materialet er lavet til at holde i lang tid, samtidig med at det ikke er skadeligt for dit barn at lege med produkterne.

 

Misioo – Produkter der passer til dit hjem

En af Misioos missioner er, at skabe sjove produkter til dit barn, som samtidig sagtens kan stilles i stuen, uden du skal gå på kompromis med den stil I har hjemme hos jer. Deres produkter kan nemlig findes i et hav af forskellige farver og former, så du skal bare vælge, hvad der passer bedst ind hjemme hos jer.

 

Skal boldbassinet være rundt eller firkantet? Skal det være grå eller lyserødt? Og hvilke farve kugler vil være perfekte dertil? Det kan du helt selv vælge, så tøv endelig ikke med at give dit barn muligheden for timevis af sjov, når der skal væltes rundt i kuglerne.

 

Hvis du mangler lidt inspiration til indretning, eller noget nyt til børneværelset, så er det helt sikkert også værd at tage et kig på Misioo. Her kan du nemlig finde rigtig finde legemadrasser der både er formet som stjerner og skyer. Et rigtig fint supplement til børneværelset, eller hvis der skal være ekstra plads til leg i stuen.

 

Skab jeres helt egen legeplads med produkterne fra Misioo.

 

Køb online i dag hos Pixizoo

Vil du gerne have fingrene i de lækre produkter her på siden? Så tøv ikke! Vi vil nemlig rigtig gerne være din foretrukne webshop, når du handler produkter til dit barn, så derfor skal du selvfølgelig altid have den bedste pris. Vi giver derfor både prismatch og prisgaranti, så du får den billigste pris både før, og op til 7 dage efter dit køb. Der er tilmed gratis fragt, når du køber for over 699 kr.

 

Hvis du sidder med spørgsmål til os, så tag endelig kontakt til vores super søde kundeserviceteam, som altid sidder klar til at hjælpe dig.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×