JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbuddene her

Lagerstatus
 1. På lager (10)
Farve
 1. SortSort (2)
 2. GråGrå (3)
Pris
 1. kr249
  kr899

Moby

Moby introducerede deres første vikle tilbage i 2003, og er nu globalt kendt og en betroet ekspert. Moby kender vigtigheden af, at holde babyer tætte, rolige og glade. Derfor fokuserer de på at skabe produkter, der tilskynder til tilknytning igennem særlige øjeblikke og fælles oplevelser. Er du på udkig efter en god og smart vikle, er du landet på den helt rigtige side – Rigtig god fornøjelse! 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hold hænderne fri med en Moby-vikle

Med en strækvikle fra Moby kan du skabe gode bånd til din lille guldklump, også selv om du er på farten. Viklen er nem at bruge, og giver dig mulighed for at lave en masse praktisk i hjemmet, mens du bærer på dit barn, da du har hænderne helt fri, når du bruger den. 

 

Viklen er et godt redskab til at skabe omsorg og tryghed for dit barn, da du hele tiden har barnet tæt ind til kroppen. Med barnets vægt jævnt fordelt på tværs af ryggen og hofterne, giver det en behagelig måde at bære på samt et problemfrit bære-eventyr for både dig og dit barn.   

 

Strækviklen er lavet af blødt, åndbart blandet stof og fås i moderne farver og mønstre, hvilket er med til at gøre den til den perfekte løsning til enhver forælder eller omsorgsperson. 

 

Hvorfor skal du vælge en vikle? 

Der er mange fordele ved at bære dit barn i en vikle fra Moby. Her skaber du en helt særlig tryghed og beroligende følelse, da din gang, dit åndedræt og hjerteslag er med til at give barnet en følelse af, stadig at være i livmoderen. 

 

Derudover giver en vikle mulighed for kys og kærlig berøring i løbet af dagen, så både forældre og omsorgspersoner får skabt et helt specielt bånd, kærlighed og sikkerhed til barnet.  

 

Hvad bedre er, så er det god træning for dig som forælder! I takt med at barnet bliver større og tungere mens du bærer rundt på det, er det en god mulighed for dig at komme i en bedre fysisk form. 

 

Dette er blot nogle af de mange fordele der er ved en Moby-vikle. Der er selvfølgelig mange flere, som du anbefales at gå ind og læse lidt mere om, hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal investere i en vikle eller ej. Du finder mere lige her.

 

Sikkerheden kommer først 

At bære din baby i en vikle, slynge eller bærer er en sød måde at hjælpe dem med at lære, vokse og trives. Men det er også ekstremt vigtigt, at holde dem trygge og sikre. Derfor anbefaler Moby, at du har et par enkle ting i tankerne, når du bærer rundt på din baby; 

- Kontroller altid, at alle knuder og spænder er sikre. 

- Overvåg nyfødte omhyggeligt for at sikre, at deres hage er væk fra brystet, så luftvejen forbliver åben. 

- Hold babyens ansigt synligt, og hovedet tæt nok på til at kysse. 

- Når du samler noget op fra jorden, bøj ved knæet og ikke i hoften, så babyen forbliver oprejst. 

- Kør aldrig bil eller cykel når du bærer. 

- Drik aldrig varme væsker. 

 

Er du i tvivl om, hvordan du skal bære din baby i en vikle, slynge eller bærer, kan du tjekke Mobys instruktioner til dette på deres hjemmeside. Du finder instruktionerne lige her

 

Køb en Moby-vikle hos os

Her hos Pixizoo.dk har vi et fint udvalg af nogle af de forskellige bære-produkter fra Moby. Så skynd dig at tjekke dem ud, og finde lige netop det produkt, der passer til jer og jeres behov. 

 

Vi tilbyder prismatch, hvis du finder varen billigere et andet sted. Du sender os blot en mail med vare og pris, så matcher vi den billigste pris!

 

Har du spørgsmål eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte vores super søde kundeservice. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×