Spar 30% på vejl. pris* som Pixizoo Plus medlem | Kode: pp30

Modular

Modular er et autostolskoncept der stammer fra den norske producentvirksomhed BeSafe. Konceptet bærer på en innovativ sikkerhedsløsning, som sikrer barnet fra nyfødt og til mindst 4-års alderen. Her på siden finder du et godt udvalg af de forskellige Modular-autostole – God fornøjelse! 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Autostol fra Modular

Med Modular-konceptet får du et modulkoncept, som består af en ISOfix-base og autostol. Du kan ikke benytte autostolene, uden at have installereret en ISOfix-base først. Det er til gengæld hurtigt og nemt at montere og installere basen i din bil. Vær dog opmærksom på, at basen skal tilkøbes separat.   

 

Med en Modular-autostol får du en komplet løsning, hvor både sikkerhed, brugervenlighed og komfort går op i en højere enhed. Produkterne består af en kombination af blødt materiale, EPS og blød polstring, der gør dem til perfekte autostole med en høj komfort. 

 

Derudover er der integreret en solskærm, så du kan bruge den i din klapvogn som et travel-system. 

 

På vores Pixizoo Magsin har vi faktisk en rigtig god produktanmeldelse af BeSafe iZi Modular i-size-autostol, som varmt kan anbefales at læse. Du finder anmeldelsen lige her

 

Sikkerheden er i top!

Modular har sikkerheden i fokus og stræber efter at give dit barn den bedste beskyttelse i tilfælde af kollision. Autostolene er i besiddelse af SIP+ (Side Impact Protection), som er en ekstra sidekollisionsbeskyttelse, som giver ekstra god beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.   

 

Sikkerheden i autostole er så høj, at den faktisk overstiger kravene i i-Size-regulativet.  

 

Så er du på jagt efter en højsikret autostol, som samtidig har en høj komfort, er Modular helt sikkert et godt valg. 

 

Modular – Et flot design 

Autostolene fås i forskellige farver og med et flot design. En nytilkommet designfunktion er en smart hvid kant på babyautostolen, for at matche med iZi Modular i-Size og iZi Flex FIX i-Size, så hele serien har et perfekt og matchende look. 

 

Med Modular er du derfor sikker på at få en autostol i rigtig god kvalitet, med en ekstremt høj sikkerhed og komfort og et virkelig flot og moderne design. 

 

Skynd dig at bestille allerede i dag! 

 

Køb hos os

Her på Pixizoo.dk kan vi næsten ikke få armene ned af begejstring for produkterne! Vi er simpelthen vilde med dem! Derfor har vi valgt at have en godt udvalg af varer hjemme, så du kan finde lige netop den autostol, der passer til jer! 

 

Går du hen og finder varen billigere et andet sted, tilbyder vi gerne prismatch på den billigst fundne vare. Send os blot en mail med vare og pris, så fixer vi det! Sætter vi din indkøbte vare ned inden for 7 dage efter dit køb, har du mulighed for at få tilbagebetalt differencen. 

 

Har du for resten husket at melde dig ind i Pixizoo Plus? Det er en super smart kundeklub med masser af fordele og mulighed for at optjene bonuskroner – og så kan du tilmed købe varer til Pixizoo Plus-pris, der er billigere end den oprindelige! Det koster kun 39 kr. om måneden! Så meld dig ind allerede i dag!   

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×