3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Motorola

Her på siden finder du et stort udvalg af Motorola-produkter til hjemmet. Motorola er klar over, at det er vigtigt for forældre, at have smarte og innovative løsninger, så man som forældre kan holde øje med, om sit barn har det godt. Vi her hos Pixizoo.dk, vil gerne hjælpe med at gøre det nemmere, derfor har vi et stort udvalg af Motorola-produkter.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Motorola giver dig tryghed

Man vil som forældre selvfølgelig gerne sørge for, at ens barn altid har det godt, så føler man sig nemlig også selv mest rolig og tryg.

 

Det er lige præcis grundtanken bag Motorolas smarte løsninger. Her finder du kvalitetsbabyalarmer, så du trygt kan lade dit barn sove ude i barnevognen, på sit eget værelse eller et helt tredje sted. Så slipper du for den evige frygt for, om du nu også hører den lille purk, når han eller hun vågner.

 

Så hvis du kender følelsen, så se nærmere på denne side.

 

Berig dit liv med innovative løsninger

Motorola laver innovative løsninger til dig i høj kvalitet. De har de klassiske babyalarmer, hvor du selv har den ene enhed og den anden er hos baby. Men hvis du gerne ville kunne holde lidt bedre øje med guldklumpen, så se deres store udvalg af babyalarmer, hvor du kan se dit barn.

 

Her på siden kan du se de forskellige muligheder, som også findes i forskellige prisklasser. Så finder du helt sikkert noget, som opfylder jeres behov, og kan give jer en mere tryg hverdag.

 

Mere end bare babyalarmer

Motorola er mere end bare babyalarmer, både fordi de giver dig følelsen af tryghed, men også fordi de faktisk laver andre produkter til dig og din baby.

 

Du kan nemlig få en smart Wi-fi babyvægt, hvor du nemt kan holde øje med dit barns vægt. Der er endda en app, du kan hente ned på din telefon, så det er endnu nemmere at holde øje med dit barns udvikling. Vægten kan også bruges af forældre.

 

Motorola gør også livet lidt nemmere, når der skal tages temperature. De har nemlig udviklet et berøringsfrit termometer, som blot skal holdes 2 cm fra barnets pande. Så slipper du for at skulle holde dit barn fast når temperaturen skal tages.

 

 

Køb hos Pixizoo.dk

Hvis du også gerne vil have fingrene i de smarte Motorola-produkter, så kan vi kun anbefale at du får dem bestilt lynhurtigt.

 

Vi vil gerne være din foretrukne forhandler, når du skal købe produkter til dit barn, så derfor har vi selvfølgelig også den bedste pris. Vi tilbyder nemlig 100% prisgaranti. Så hvis du finder en vare til en billigere pris et andet sted, så matcher vi den pris. Hvis varen sættes ned inden for 14 efter dit køb, matcher vi også den pris!

 

Hvis du stadig ikke er helt overbevist, så tag et kig på vores flotte anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af vores 5 stjerner. Skulle du have spørgsmål til os, så kontakt endelig vores søde kundeserviceteam, som med glæde vil hjælpe dig. Du må have en rigtig god fornøjelse!