Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masse af varer i Babyboom

Mr Maria

Mærke
 1. MIFFY (11)
 2. MRMARIA (5)
Farve
 1. GulGul (1)
 2. HvidHvid (4)
Pris
 1. kr90
  kr1700

Mr Maria

Mr. Maria er et designfirma med hjemsted i Holland, der bestræber sig på at producere produkter, der skaber glæde og latter overalt. Der bliver fokuseret på at designe produkter med kærlighed til et kærligt hjem. Her på siden finder du en vifte af forskellige og super søde produkter fra Mr. Maria. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Søde lamper fra Mr. Maria

Mr. Maria står bag en rigtig fin kollektion af super søde og yndige lamper til børneværelset i forskellige størrelser og former. Lamperne fås blandt andet i former som kaniner, elefanter, bamser og bjørne, og har alle den egenskab tilfælles, at de er super dekorative at have til at lyse op på børneværelset. 

 

Lamperne giver et blødt og varmt lys, og med en lysstyrke, der kan reguleres, gør det dem alle perfekte som sengelampe eller vågelampe. 

 

Derudover fås lamperne i forskellige størrelser, så de både kan placeres på et bord samt på gulvet. 

 

Se også nogle af vores mange andre super søde børnelamper lige her.

 

Den lille ven i mørket 

Er dit barn heller ikke helt glad for mørke? Så fortvivl ikke! Lamperne fra Mr. Maria er perfekt at bruge som vågelampe på børneværelset, da de har et dejlig blødt lys, der kan reguleres i styrken. Dette gør dem ekstremt ideelle til at stå tændt om natten, når dit barn skal sove.  

 

Skab en følelse af tryghed, så dit barn igen kan lide at være på sit mørklagte værelse. Mr. Maria-lamperne er dit barns nye lille ven i mørket, som omfavner med et blidt lys igennem hele søvnens visselul. 

 

Pynt til børneværelset 

Mr. Maria står også bag en række andre super søde ting, der alle er med til at pryde børne- eller legeværelset og gøre det yndigt. Uanset om du har drenge eller piger, passer produkter fra Mr. Maria ind alle vegne på værelset. 

 

Se for eksempel sækkepuderne med flotte farver og motiver, der er fyldt godt op med krøyerkugler, for at gøre dem så komfortable som muligt. Brug dem eventuelt som støttepude, når dit barn skal lære at sidde selv. 

 

Der er rig mulighed for at skabe et super fint børneværelse med de forskellige produkter fra Mr. Maria. Det handler blot om, at du finder de produkter, du bedst kan lide, og klikker dem i indkøbskurven.      

 

Køb Mr. Maria hos os 

Vi her hos Pixizoo.dk syntes også, at lamperne fra Mr. Maria er super søde at pynte med på børneværelset! Derfor har vi en lille vifte af de forskellige modeller og størrelser, så du har noget at vælge imellem. 

 

Så skynd dig at klikke en lampe eller sækkepude hjem allerede i dag! Så vil vi skynde os at sende varerne af sted til dig, så du får dem hurtigst muligt. 

 

Vi tilbyder 365 dages returret, hvis du mod forventning ikke skulle være helt tilfreds med varerne eller du hellere vil have noget andet. Du skal blot sende retur i original emballage. 

 

Har du for resten set, at vi også har et Pixizoo Magasin? Her kan du læse gode tips og tricks, og alt mellem himmel og jord. Du finder magasinet lige her