Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Mushie

Mushie er et brand, du som forælder bør have på din radar, når du er på jagt efter sikre, stilfulde og bæredygtige babyprodukter til overkommelige priser. Deres skandinavisk-inspirerede produkter tilføjer et strejf af stilfuldhed til ethvert rum, mens funktionaliteten af produkterne forbliver i centrum. Dette gør Mushie til det perfekte valg for moderne forældre, der kun ønsker det bedste for deres børn.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 5

Side:
  1. Side 1 af 5

Om Mushie

Brandet Mushie er grundlagt af en mor ved navn Mushie Feigenson, hvis mission var at skabe smukke, funktionelle og bæredygtige babyprodukter til sine egne børn. I dag er Mushie kendt for sin minimalistiske designæstetik inspireret af skandinaviske principper om enkelhed og funktionalitet.

Mushies produktsortiment består af alt fra legetøj og plakater til stofbleer og babytæpper – alt sammen designet med både forældres behov og babyers sikkerhed i tankerne.

Mushie: Det bæredygtige, sikre og stilfulde mærke, som forældre elsker

Som forældre ønsker vi det absolut bedste for vores børn. Deres lykke og helbred er altafgørende for os, og det er én af grundene til, at det er vigtigt for os at gå efter sikre babyprodukter, der stemmer overens med vores værdier og som ovenikøbet gør forældreskabet en smule lettere. Det er her, Mushie kommer ind i billedet – Mushie er et mærke, der har åbnet op for en ny verden inden for produkter til de mindste. Brandet blev grundlagt af en vordende mor i 2018 og er hurtigt blevet en favorit blandt forældre, der prioriterer bæredygtighed, sikkerhed og stil.

Mushie fokuserer på bæredygtighed

Noget af det, der adskiller Mushie fra andre babymærker, er brandets forpligtelse til bæredygtighed. Mushie går op i at producere deres produkter i miljøvenlige materialer, såsom økologisk bomuld og fødevaregodkendt silikone, hvilket gør produkterne sikre for både din baby og miljøet.

Derfor elsker vi Mushie

Hos Pixizoo er vi vilde med det skandinavist-inspirerede brand og deres babyprodukter, der dækker ethvert behov. Her er de primære årsager til, hvorfor Mushie er et go-to brand for dig med små børn:

1. Sikkerhed først: Alle Mushies produkter er lavet af kvalitetsmaterialer som fødevaregodkendt silikone eller 100 % økologisk bomuld. Dette sikrer, at de er sikre for din babys sarte hud eller følsomme tandkød.

2. Stilfuldt design: Med rene linjer, sarte farver og minimalistiske mønstre, bl.a. inspireret af naturen, tilføjer hvert design et strejf af moderne stil til ethvert børneværelse.

3. Bæredygtighed: Bæredygtighed er kernen i Mushies værdier. De stræber efter at minimere spild gennem ansvarlig produktion, såsom at bruge genbrugsmaterialer, når det er muligt.

4. Overkommelig priser: På trods af produkter af høj kvalitet med smukke designs får du Mushies produkter til rimelige priser - en sjælden kombination på dagens marked.

Favoritter fra Mushie

1. Silikone hagesmække: Disse justerbare hagesmække i flere farver og print er designet til at holde din lille guldklump ren under måltider. Hagesmækkene er lavet af blød, fleksibel fødevaregodkendt silikone, der er nemme at rulle sammen og tage med på farten.

2. Suttesnore: Hold din babys sutter tæt på (og rene!) med disse stilfulde og funktionelle suttesnore, hvis stof er lavet af 100% økologisk bomuld. Metalclipsen er bly- og nikkelfri, hvilket gør den sikker for din baby at bruge.

3. Sanselegetøj: Styrk dit barns kognitive evner med sanselegetøj, der fremmer motorik, hånd-øje-koordination og problemløsningsevner hos de mindste. De kreative designs vækker ethvert barns sanser og nysgerrighed.

4. Hudpleje: Mushies hudplejeserie består af de reneste, sikreste og mest effektive ingredienser til dit barns sarte hud. Hvert produkt bruger unikke ingredienser til at beskytte og pleje dit barns skrøbelige hud. Produkterne er i øvrigt fremstillet i Danmark.

5. Vikle: Den bløde vikler, der er lavet af økologisk bomuld, skaber en helt tæt kontakt mellem forælder og barn. Dette vil give dit barn følelsen af tryghed. Viklen med den universelle pasform er åndbar og den vil hurtigt blive en praktisk favorit i enhver børnefamilie.