3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Müsli by Green Cotton

Müsli by Green Cotton

Müsli er det nyeste varemærke fra By Green Cotton, som blev lanceret i efteråret 2015. Müsli er designet omkring nøgleord som æstetik, autentisk, beroligende charme og harmoni. Her er der altså tale om en serie af kvalitetsvarer, som er økologiske og desuden GOTS-certificeret. Dyk ned i de lækre varer og se om der ikke er noget som passer til dig og dit barn!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er en GOTS-certificering?

GOTS (The Global Organic Textile Standard) er din sikkerhed for, at Müsli by Green Cotton-produkterne er produceret ansvarligt gennem hele forsyningskæden, både socialt og miljømæssigt. Miljømærket GOTS er det strengeste mærke på det internationale marked, som er forbrugerens garanti for en miljøbevidst produktion. Dette betyder, at alle processer, som farvning, syning og strikning, er kontrolleret med store krav.

 

Produkterne fra Müsli by Green Cotton er lavet af naturlige økologiske fibre, der er godkendt efter de høje internationale standarder. Med en GOTS-certificering sikrer du, at dit barn bærer kemifrit tøj, der er produceret under kontrollerede forhold.

 

Strækvikle, hvorfor og hvordan?

Måske har du set andre mødre og fædre bære deres børn i et langt stykke stof. Måske har du tænkt, at det ser så hyggeligt og bekvemt ud for både bærer og barn. Men måske har du også undret dig over, hvordan en strækvikle fungerer. Frygt ej – med en smørblød strækvikle fra Müsli by Green Cotton kan du komme let og trygt i gang med at bære dit barn. Ved at bære dit barn i en vikle, får du barnet helt tæt på dig. Ergonomien tillader endda, at dit barn tager en længere lur hos dig. Så hvis du har et barn, der har brug for ekstra omsorg og tryghed, er en strækvikle et godt valg. En vikle giver dig samtidig mulighed for at få ordnet de praktiske ting i hjemmet samtidig med, at dit barn slapper af hos dig.

En strækvikle giver optimal komfort og ergonomi til både bæreren og barnet. En fordel ved strækviklerne fra Müsli by Green Cotton er, at materialet er økologisk bomuld og GOTS-certificeret, så det er intet problem, hvis dit barn skulle finde på at sutte på stoffet.

 

Se her hvordan du lærer at bruge en strækvikle. Det er slet ikke så svært, som det måske ser ud! Med en strækvikle kan du bære dit for tidligt fødte barn – helt op til dit barn vejer ca. 9 kg. Det er dermed en rigtig god begyndervikle. Herefter kan du evt. overveje én af de smarte bæreseler, vi forhandler hos Pixizoo, som også giver den optimale komfort til forældrene og barnet.

 

God komfort med sengetøj fra Müsli by Green Cotton

Forestil dig at skulle putte dit barn i det blødeste og dejligste sengetøj. Det kan du med sengetøj fra Müsli by Green Cotton. Det lækre økologiske bomuld svøber sig om dit barn og giver den optimale komfort. Sengetøjet er ikke blot blødt og lækkert, de smukke farver og mønstre bidrager med en beroligende og harmonisk stemning ved puttetid. Her hos Pixizoo kan du både få sengetøj fra Müsli by Green Cotton i størrelserne baby (70x100 cm) og junior (100x140 cm).

 

Müsli by Green Cotton er et nordisk inspireret brand

I modsætning til andre varemærker fra By Green Cotton, er serierne fra Müsli inspireret af de nordiske tendenser. Lyse farver, bæredygtighed, socialt ansvar, æstetik og harmoni er nøgleord i designet af produkterne fra Müsli. Interiøret giver børneværelset et nordisk præg med de afdæmpede farver og smukke mønstre. Hos Pixizoo forhandler vi blandt andet sengerande og babynests, der giver de rolige omstændigheder ved puttetid, som dit barn har brug for. Ved badetid kan du vaske dit barn med de praktiske vaskeklude, og efterfølgende svøbe dit barn ind i ét af de lækre håndklæder fra Müsli by Green Cotton. Serien er fyldt med lækre produkter til hverdagsbrug. Vi prismatcher selvfølgelig alle produkterne på siden, og du er også velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne.