Kæmpe lagersalg! Spar op til 60% ekstra | Se udvalg >

Nabby Babyalarm til smartphone - Hvid

Tilfredshedsgaranti | Test i 14 dage

FRI FRAGT
1.199 kr
Produktbeskrivelse

Nabby babyalarm er produceret i Danmark og er lavet til både iPhone og Android, samt iPad og Android tablets.

Nabby har kun én knap. Det eneste du skal gøre er at hente den gratis app, og herefter kan du bruge den.

 

Scroll ned for at se Nabby introduktionsvideo.

 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Nabby babyalarm

Nabby Babyalarm er udviklet, designet og produceret heri Danmark, da de innovative stiftere af Nabby, ønsker at være helt tæt på alle processer i fremstillingen. Af dette afkom Nabby Babyalarm, en bluetooth babyalarm som er utrolig enkel, stilfuld og let at anvende.

Babyalarmen kan efter en lynopladning på 1 time, holde en batterilevetid på ca. 70 timer. Med en stråling på kun 0,08mW i gennemsnits når Nabby Babyalarm ”lytter” sætter denne alarm en ny verdens rekord med den laveste stråling. Alarmen har en rækkevidde på op til 340 meter og fungerer via Bluetooth forbindelse til din smartphone (virker også uden internetforbindelse/WIFI). Du kan selv indstille lydfølsomheden, så den passer lige til dit barn. Med denne alarm slipper du for signalforstyrrelser, da den har en unik forbindelse, dvs. der er ingen ”skrattelyde” eller andre på linjen. Du kan selv konfigurere, hvilke informationer du ønsker at få på din smartphone når du bruger Nabby. Bl.a. kan du slå temperatur måler til og fra, og dermed indstille Nabby appen lige sådan som du ønsker. Hvis der er lavt batteriniveau eller forbindelsen er dårlig vil Nabby give dig besked med det samme.

Telefon medfølger ikke

Specifikationer
  • Rækkevidde: 340 meter
  • Med kamera: Nej
  • Talk Back: Nej
  • Varenummer: 5700004004152
  • Farve: Hvid
  • Mærke: NABBY
Bedømmelser
Trine 14-05-2021
Super god babyalarm.
Har aldrig oplevet problemer med den.
Den virke upåklageligt og lever op til behov og forventninger.
Vis mere
Camille 13-07-2019
Ærgerligt at appen er så dårlig til at opretholde forbindelse til alarmen. Kan sidde ude på terrassen mindre end 20m fra barnevognen (uden vægge imellem), og så mister jeg pludselig signalet, selvom jeg ikke har bevæget mig. Derudover sluger den enormt meget strøm fra telefonen, hvilken er virkelig upraktisk hvis man er på farten.
Ellers smart idé med alarm til iPhone - fungerer bare ikke i praksis. Øv!
Vis mere
Betina 07-05-2019
Jeg brugte nabby til mit første barn men købte en (ældre model) neonate med mit andet - og så gik det op for mig hvor dårlig den egentlig var.
Den har nogle smarte funktioner som at slukke babyenheden og skrue op/ned for sensiviteten fra mobilen, hvilket er rigtig rart når der fx er mere larm udenfor end man lige regnede med, og gerne vil nuppe sig en powernap.
Ét er, at den er svær at låne ud til en anden eller en bedsteforældre der lige passer et øjeblik (så skal man installere app og mister måske tilkøb), noget andet er, at den kun lige akkurat kunne nå op på 2. sal hvis den lå i vinduet, og hvis du går på en cafe, så er der stor sandsynlighed for at den mister forbindelsen konstant. Jeg måtte endda gå ud for at trykke på knappen på babyenheden.
Da jeg købte et murstenshus kunne jeg ikke stå på den anden side af muren uden at miste forbindelsen. Jeg har endnu ikke haft disse problemer med min nuværende babyalarm.
Vis mere
Anika D 09-07-2018
Dette er den dårligste babyalarm ever. Rækkevidden er så dårlig, og det gør den ubrugelig. Vil ikke anbefale denne til nogen. Vi køber en ny her til nr. 2, da jeg er så træt af den☹️
Vis mere
Bodil 17-06-2018
Vi købte en Nabby, da vores Neonate baby alarm blev tabt på gulvet og fik ødelagt skærmen.

Men vi fortryder at have brugt penge på en Nabby. Dens rækkevidde igennem 1 alm. gipsvæg er max 15 meter. og en rækkevidde på ca. 20 meter i uhindret terræn. Derudover mister den forbindelsen til telefonen en gang imellem (uden nogen grund). Dette er både til iPhones og Android telefoner. (vi har testet det med 5 forskellige telefoner)

Der er 3 in-app køb, som sagens kunne have fulgt med, da man købte produktet første gang. Men de ved godt, at folk der lige har købt en Baby alarm til 1000 kr. Nok skal bruge de ekstra 50 kr. på de 3 funktioner.

Nabby havde potentiale til meget, men falder igennem på nogle vigtige punkter. Spar pengene og køb Neonate eller en anden baby alarm istedet. - Vi har droppet Nabby'en og bruger nu en Neonate med ødelagt skærm. Det fortæller lidt om hvor dårlig Nabby'en er :/

PS. Kan se at Pixizoo.dk ligefrem anbefaler Nabby'en.. Det er nok mere af økonomiske årsager, end fordi det er den bedste baby alarm.
Vis mere
Anna Klenø 15-05-2018
Vi købte Nabby til vores første barn. Vi startede ud med at bo i lejlighed med hende. Her fungerede Nabby upåklageligt (mellem døre og vægge) Også når vi var på tur, ved et cafevesøg virkede Nabby også som den skulle.
Desværre stoppede dette, da vi flyttede til nogle nybyggede rækkehuse (beton ydermure). Nabby kunne ikke fange noget signal, på trods af at den max skulle række 4-5 meter. Vi fik senere at vide af butikken vi havde købt fra, at det desværre var et kendt problem.
Så hvis du bor i nybyg, eller der er en chance for at fu kommer til det,- så kan jeg på ingen måde anbefale Nabby.
Ærgerligt, for vi var ellers virkelig fan af ideen om opkobling på vores telefoner.
Vis mere
Alex 29-03-2018
Undgå! App'en er ikke blevet opdateret i over 3 år og udvikleren ser ud til at være lukket. App'en er IKKE optimeret til nyeste iPhones. Tjek evt. Trustpilot, der giver et meget andet indtryk end anmeldelserne her på siden.
Vis mere
Sanne Eskesen 01-12-2017
Nabby appen har mange gode features og selve idéen med at have én alarm som kan kobles til både mors og fars telefon er super! Jeg oplever dog en lidt ustabil forbindelse og dårlig rækkevidde. Jeg bor på 2. Sal og vil gerne have baby sovende i gården. Her kan det bare ikke lade sig gøre at holde forbindelsen til babyalarmen til trods for at min telefon ligger i vinduet ud mod gården. Måske rækkevidden er bedre udenfor byen? Vi har været nødt til at købe en mere konventionel babyalarm af den årsag.
Vis mere
Natasja helmchen 19-10-2017
Jeg er total fan af nappy babyalarm.
Temperatur: man kan selv indstille efter hvor varmt/koldt man synes det må være hos ens barn, så advare den.
Søvntæller: elsker at man helt fra de er små kan se om de har lidt en rytme med søvn. Den gemmer nemlig dage, hvornår og hvor længe
Lyt nu: man kan altid lytte efter barnet
Nem at opsætte på telefon/tablet.
Siger til i god tid med batteri.
Kort sagt synes jeg den er fantastisk og jeg er en Fan af den
#nappababyalarm
Vis mere
Mette Lysthauge 14-02-2017
En lækker lille babyalarm. Super moderne og nem at have med. Rigtig rart med temperaturvisning og specielt søvntæller, når man ikke lige kan huske, hvornår barnet blev puttet og vågnede.
Jeg er dog meget skuffet over den dårlige rækkevide.. Meget forsinkelse på lyden og så er det vildt irriterende, at vibrationssignalet ikke kan slås fra. Jeg tænker jo, hver gang jeg får en mail, at det er nabby der giver lyd fra sig - også når nabby er slukket...
Vis mere
Maggie Lundsteen 29-09-2016
Vi er RIGTIG glad for vores Nabby! Du opfylder alle de krav og behov vi har..
Vis mere
Camilla Henriksen 31-05-2016
Helt sikkert den bedste babyalarm jeg har stødt på. Den har rigtig mange gode funktioner via ens smartphone. Man kunne måske savne en videofunktion, men som almindelig babyalarm er den absolut perfekt. Vi har aldrig oplevet forbindelsesproblmer, og har kørt den både på Iphone og Samsung.
Vis mere
Karina Larsen 08-11-2015
4 ud af 5 stjerner!
Nabby er super mem at anvende og fylder ingenting!
Den har lige de funktioner man skal bruge så jeg kan kun varmt anbefalde denne.
Det eneste minus er at man ikke ka koble flere iphones på Nabbyen på en gang. Det ku ellers være smart!!
Vis mere
Kamilla Kristensen 07-11-2015
Vi er rigtig glade for vores Nabby. Den holder styr på hvor længe barnet har sovet, alarmerer hvis temperaturen er for høj/lav hvor barnet sover (du indstiller selv den temperatur du ønsker den skal alarmere ved kulde og varme), og du kan lytte til dit barn, hvilket er den funktion jeg bruger oftest. Disse features skal dog tilkøbes, men du kan købe alle for 28,-(en samlet pakke), og det er virkelig godt givet ud.
Vi har snart haft vores i et år og synes stadig den holder strømmen godt.
Det eneste minus, og grunden til den ikke har fået topkarakter af mig, er at rækkevidden ikke er helt i top alle steder. Så har man et stort hus med mange murer (hvor Nabby ville skulle kunne række igennem), så vil jeg ikke tro det er den bedste alarm at investere i. Men vi er afhængige af vores og har Nabby med over alt :-)
Vis mere
Camilla Bladt 07-11-2015
Super dejlig nem babyalarm! Dejlig brugervenlig app som gør det nemt at følge med i hvordan ens baby sover. Det er et kæmpe plus at den del der skal i barnevognen, ikke er sådan en kæmpe klods som nærmest fylder mere end babyen. Batteritiden er fantastisk, og den melder selv i ordentlig tid, når den skal lades op. Det eneste meget lille minus jeg har til den, er at rækkevidden godt kan drille lidt - men ikke noget jeg har været besværet med, så stiller vi jo bare barnevognen derefter.
Men alt i alt en rigtig lækker babyalarm som både er god til det den skal, og som også æstetisk er i top!
Vis mere
Heidi lykke 07-11-2015
Jeg synes det er vildt smart med Nappy, at der kun er én enhed. Mange forældre slæber rundt på alarmen om halsen mm-ser skørt ud.
Med Nappy har du alarmen i lommen/i din egen telefon! Smart!
Vis mere
Sanne Kranker 07-11-2015
Jeg har købt denne som hænger permanent på barnevognen, så den altid er med. Det er så smart og så nemt at gå til. Virkelig lang batteri levetid. Men rækkevidden kunne godt være bedre. Der skal ikke for mange \"forhindringer\" i vejen før den falder ud. Men vil ikke undvære den.
Vis mere
Christina 07-11-2015
Den lækreste alarm jeg har set. Vi har ingen problemer med den. Rart at man kan bruge sin mobil og at den har søvn-tæller, så det er muligt at se hvor længe baby har sovet
Vis mere
Marie 07-11-2015
Babyalarmen er dejlig let og praktisk at have med. Den holder godt strøm, og det er dejligt den bare skal forbindes ned mobiltelefonen. Men rækkevidden er ikke ret god. Jeg har flere gange været på besøg hos veninder der bor på 1. Og 2. Sal og der rækker alarmen ikke ned til gården. Men til brug herhjemme, hvor barnevognen står i haven fungerer den rigtig godt.
Vis mere
Lene Hjerl 07-11-2015
Nabby er en udemærket baby alarm, smart at det er app på tlf og det virker. Ganske lidt stråling, men dette påvirker så også afstanden den kan bruges på - 350m passer ikke.
Vi har været glade for den. Også smart at man på app'en kan se et søvnmønster. Og når man har købt den (lidt dyr) skal man ikke være bekymret for den udgår, for kommer der en opdatering, skal man bare opdatere sin gamle Nabby.
Vis mere
Tarra 07-11-2015
Det ikke t skulle slæbe 2 stor blokke med over alt - huske at lade dem op når man har amme hjerne. Tror ikke nogle glemmer at lade deres iphone. Og den lille enhed holder batteri meget længe.
Det er ikke til at få armene ned over denne. Da vi valgte denne havde vi før haft en med spøgelsesbaby, det var der ikke noget af her.
Den er virkelig ned at bruge - fylder ingen ting
Vis mere
majken 14-10-2015
Overordnet er jeg glad for den. Nemt og have i barnevognen, og med med på tur. Rækkeviden er okay. Men ikke fantastik på lang afstand eller for mange hjørner. Nem at gå til og brugervenlig. De ekstra ting man kan købe er rigtig dejlige og have. Så man lige kan lytte, og tjekke temperaturen. Den driller en gang i mellem men den siger som regel at den lige skal have forbindelse igen.
Vis mere
Johanne 18-05-2015
Har intet negativt at sige om denne her babyalarm! Har live købt den herinde og jeg er fuldt ud tilfreds med den! Har ikke haft nogen problemer med den og den fungere som den skal :-) Vil klart anbefale at man skal købe dem herinde da den er billigst her! :-)
Vis mere
Marianne n 11-05-2015
Alligevel for den 3 ud 5 stjerner.

Den kan desværre ikke række så langt som der er behov for en gang imellem. Men når det kun er middagsluren i barnvoognen rækker den rigtigt godt men år mindste manden er putte og jeg så skal ned med affald rakker den ikke hen til miljø huset, eller om i haven.
Vis mere
missangelph 14-03-2015
Nabby er simpelthen den lækre baby alarm på market, vis vore iphone, ipad har vi hele tiden kontakt med Magnus når han sove til middag udefor, rækkeviden og signalet går perfekt igennem og vi har brugt den rigtigt meget og er super glade for den, for os er den uundværlig og det bedste køb til prisen :-)
Vis mere
Mia 24-02-2015
Vi har en Nabby og den fungerer helt perfekt. Konceptet er fantastisk og jeg er vild med appen, som er nem og overskuelig. Alle burde give Nabby en chance, da dette er vores tredje alarm og klart den allerbedste. Hilsen en glad mor
Vis mere
Anne b 14-01-2015
Vi er rigtig glade for vores Nabby, den kan fint række igennem vores lejlighed og også ud på terrassen. Det er super fedt at den er så lille og nem at have med.
Vis mere
DK 27-08-2014
En god babyalarm der er meget let at have med på tur. Selve Nabbyen fylder ikke ret meget, og telefonen fylder ikke ret meget. Derudover har den også en fordel ved at den ikke deler frekvens med alle andres babyalarmer når man F.eks er i mødregruppe.
Jeg har betalt de 7kr som de 3 ekstra funktioner koster, men må indrømme at det ikke er ret meget jeg har brugt dem.
Har indimellem haft problemer med at forbindelsen mellem nabby og telefon, hvilket er et stort irritationsmoment, men som et plaster på såret giver telefonen tydeligt besked når dette sker, og det har været let at genskabe forbindelsen.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt