-24%

Neonate 5800 + Voksi classic+ black

Specialpris 2.495 kr

Pris: 3.298 kr

Spar 803 kr

Specialpris 2.495 kr

Pris: 3.298 kr

Spar 803 kr

Rente- og gebyrfri betaling i 10 mdr.
Produktbeskrivelse

Pakken indeholder: 

  • Neonate 5800
  • Voksi classic+ black 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

BC 5800 D fra Neonate 

Lille og handy

Neonate BC 5800 er en smart lille sag, der ikke fylder mere end en mobiltelefon. Den er kun 9 cm høj, 4,5 cm i bredden og kun 2 cm tyk, og dens lille størrelse gør, at den nemt kan være i lommen. På forældreenheden er der en vibrator og volumenknap. Vibratoren er smart, hvis du eksempelvis støvsuger; her kan du have alarmen i lommen og dermed straks mærke, hvis barnet giver lyd fra sig.

Intelligent skærm

Babyalarmen har stor skærm, der viser temperatur i displayet og virker ned til minus 19 grader, så babyen også kan sove ude på kolde vinterdage. Desuden har skærmene et natlys, som ikke forstyrrer barnets søvn når det er mørkt.  Skærmene aktiveres ved støj og lyde, og mens de ikke benyttes, er de på stand-by mode, hvilket sparer på batteriets levetid.

Stærkt batteri

Neonate BC5800 har de sejlivede lithium-batterier, der kan oplades igen og igen. Batterierne har en stand-by tid på op til 200 timer, og de kan genoplades og klatlades uden, at det formindsker batteriets levetid. Med alarmen medfølger en intelligent turbolader med ladestation til begge enheder, hvor batterierne oplades på kun 3-4 timer.

Lav stråling og høj rækkevidde

De fine små alarmer er digitale, hvilket gør, at de ikke bliver forstyrrede af andre signaler. De har en rækkevidde på op til 800 m og har lav stråling - maks. 20mW (4 % af DECT) og ingen pulserende stråling.

Neonate BC5800D er desuden kompatibel med Neonate 5700.

Classic+ kørepose fra Voksi

Hvis du leder efter en multifunktionel kørepose, hvor komforten er helt i top for dit barn, så er Voksi Classic+ den ideele kørepose for dig. Voksi Classic+ er en opdateret version af den velkendte Voksi Classic.

Voksi Classic+ er fyldt med dejlig uld, som ikke alene varmer, men også sørger for at transportere fugt og overskudsvarme væk fra barnet. Posen passer i den moderne barnevogn, og til forældre med høje krav til såvel kvalitet og design som funktion. En Voksipose kan blandt andet anvendes som kørepose, sovepose, lift eller legetæppe, og giver dermed barnet et velkendt sted at lege, uanset hvor barnet er. Kan bruges af børn helt op til 3 årsalderen. 

Voksi Classic+ kan bruges som lift hvis bærepladen monteres i posen. Bærepladen monteres let under dynen i Voksiposen. Bærepladen købes separat.

Du kan skifte dyne alt efter sæson, der fines både sommer- og vinterdyne. Vinterdynen er 100% uld (følger med), og sommerdynen er 100% bomuld (kan tilkøbes).

Yderstoffet i Voksipose er af 100% bomuld med BIO Finish ECO-belægning, der gør posen vind- og vandafvisende. Da vinterdynen er lavet af den fineste uld, er den både varm og åndbar for dit barn. Der følger et praktisk savlestykke og en flot bæretaske med til din Voksipose. Yderbetrækket kan vaskes ved 60 grader.

Der er et skridsikkert materiale på bagsiden, der gør at barnet ikke glider rundt i klapvognen. Selehullerne sikre, at barnet kan være fastspændt på turen. Der er desuden en smart sutteholder, så dit barn altid har sutten tæt på sig. 

Posen har et foldesystem, der gør posen fleksibel i forhold til dit barns højde.

Køreposen er desuden certificeret til Øko-Tex Standard 100, Klasse 1. Dette er din garanti for, at køreposen er fri for farlige stoffer og skadelige kemikalier.

Specifikationer
  • Varenummer: 7043480302021+709002
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×