Spar 10-30% ekstra her | Shop årets julekalendere!

×

Neonate BC-8000DV Babyalarm

FRI FRAGT
2.299 kr

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Camilla > Klik her

Spar ekstra, køb som sæt

Produktbeskrivelse
  • Neonate - BC8000DV er med uovertruffen video og audio kvalitet. 
  • Op til 800 meters rækkevidde. 
  • Alarmen kan indstilles i 3 forskellige modes.
  • Parentunit har talk-back-function
  • Batterierne har en stand-by tid på op til 25 timer.
  • Babyunit er udstyret med vågelys
  • Se video nedenunder 

         

        • Rækkevidde: 800 meter
        • Med kamera: Ja
        • Talk Back: Ja
        • Varenummer: 7090025788000
        • Farve: Sort
        • Mærke: NEONATE

        BC-8000DV fra Neonate

        Du får her en fantastisk babyalarm med video og audio. Den har helt op til 800 meters rækkevidde.

        Med denne alarm får du høj kvalitet og mange features. Alarmens rækkevidde for audio er på op til 800 meter og for video op til 300 meter. En tekst i alarmens display viser hvis forbindelsen til enten kamera eller både kamera og lyd er uden for rækkevidde. En babyalarm med video gør det muligt for dig nemt at holde øje med dit barn uden at skulle gå hen til barnet hver gang, der registrers lyd.  

        Det er muligt at tilknytte op til 3 babyenheder til forældreenheden. Du kan derfor nøjes med at købe en ekstra babyenhed, hvis I har mere end et barn.

        Forældreenheden har talk-back-function, så du har mulighed for at berolige barnet via alarmen.

        Alarmen kan indstilles i 3 forskellige modes.

        1. LCD ON/OFF mode: LCD transmittere video hele tiden, og transmittere kun lyd når baby laver lyde.
        2. VIDEO VOX mode: LCD slår automatisk til og sender video og lyd når baby laver lyde.
        3. AUDIO ONLY mode: LCD er slukket, der er kun lyd der transmitteres hvis baby laver lyde.

        Neonate BC-8000DV er udstyret med lithium-batterier, der kan oplades igen og igen. Batterierne har en stand-by tid på op til 25 timer og 2 års garranti.

        Alarmenerne er udviklet med stort fokus på dit barns sikkerhed, derfor er de lavet, så de har en så lav stråling som muligt. Dette sikres igennem et stand-by-mode som har stemmeaktiveret funktion, på den måde er enheden i sleep-mode, når der ikke er noget lyd. Stråling er maks. 125 mW.

        Alarmerne er digitale, så deres signal forstyrres ikke af andre alarmer. Du kan altså være sikker på, at signalet ikke forstyrres.

        Med Neonate BC-8000DV kan du hele tiden følge batteriniveauet på både forældreenheden og babyenheden. Den har naturligvis en batterialarm, så når batteriniveauet på forældreneheden eller babyenheden er lavt, vil alarmen give udslag. 

        Babyalarmen er ligeledes med temperaturalarm, som kan indstilles. Alarmen er som en af de få alarmer, designet så den kan bruges helt ned til -19 °C.

        Alarmen er også udstyret med justerbar audio sensitivitet, så du har mulighed for at justere, hvor følsom alarmen skal være. Du kan derfor justere sensitiviteten af mikrofonen i babyenheden, så uønsket baggrundsstøj ikke bliver registreret.

        Neonate BC-8000DV er udstyret med et stort LCD display med tekst. I dette display kan du blandt andet tjekke temperaturen og signalstyrke på hvert af de tilsluttede babyenheder.  

        Babyunit er udstyret med vågelys, som kan indstilles til on, off eller stemmeaktiveret.

        Æsken indeholder:

        • 1x Baby unit. 
        • 1x Parent unit. 
        • 2x Micro USB power adapters.
        • 2x Lithium Polymer 1600 mAh genopladelige batterier. 
        • 1x Kit til at installere babyenheden (Klips og base til babyenheden, så den kan stå eller monteres på seng/barnevogn)
        • Quick guide som får dig hurtigt i gang. 
        Specifikationer
        • Rækkevidde: 800 meter
        • Med kamera: Ja
        • Talk Back: Ja
        • Varenummer: 7090025788000
        • Farve: Sort
        • Mærke: NEONATE
        Bedømmelser (23)
        Anne 10-03-2021
        Den fungerer fint med billede, men touch-funktion, herunder til ændring af lydindstillinger osv. er meget besværlig i forhold til 6500D-modellen, som vi ellers bruger.
        Vis mere
        Søren 12-05-2019
        Virker som de skal, dog er batteri tiden ikke fantastisk
        Vis mere
        Søren 12-05-2019
        Virker som de skal, dog er batteri tiden ikke fantastisk
        Vis mere
        Eva 26-04-2019
        Rigtig fin babyalarm. Kan kun anbefalde den!
        Vis mere
        Christina 04-03-2019
        Opfylder klart alle mine (høje) forventninger
        Vis mere
        Mette Rahbek Kristensen 06-12-2018
        Har brugt disse alarmer i et par måneder nu. Rigtig godt tilfreds med dem- dog skal man være opmærksom på at de ikke holder så godt på strømmen ved brug af video
        Vis mere
        Christine 02-12-2018
        Jeg har nu haft denne babyalarm i snart 2 år. Den bliver brugt til 2 unger, så jeg skiftevis kan se til dem begge når de sover, og den er intet mindre end fantastisk og uundværlig. Dog kan jeg med tiden finde en del der kunne gøres bedre. Som fortalt har jeg haft den i lige knap 2 år, og selvom jeg har passet på den, så meget som muligt i et travlt småbørns hjem, så er opladnings indgangen nu gået i stykker, så forældre enheden er nu ubrugelig, og det er synes jeg er lidt øv, for den har alligevel været dyr nok, og en ny koster 1100. Den er lidt stor (intet minus herfra), problemet er bare at de er glatte som en ål, og den fod der kan slås ud så den kan stå, ja den klapper sammen inden man får sat den ned, så det kan ikke undgås at den ryger på gulvet i ny og næ. Nogen tynde gummi kanter hist og her ville være guld værd. Og så en vibrations funktion ville også være genialt, da jeg ofte har den i lommen, når jeg feks lægger tøj sammen når ungerne er puttet og jeg har musik i ørene. Men så det vist også dét, som jeg kan brokke mig over, ellers en virkelig genial babyalarm som jeg har anbefalet alle mine veninder som har fået børn, den er virkelig uundværlig
        Vis mere
        Malou 21-11-2018
        Aldrig har jeg været så skuffet over en baby alarm. Købte netop denne alarm for at kunne ligge min søn til at sove udenfor på gårdspladsen. Men alarmen kan ikke engang trække 300 meter hen til huset.
        Batterierne skal oplades efterhånden ustandseligt. Trods den kun står på "video vox"
        Den har også tildens til ikke at ville connecting med baby enheden.
        Så alt i alt er jeg virkelig skuffet over at have betalt 1799 kr. For nogle alarmer der på ingenmåde lever op til de ting de lover...
        Vis mere
        Amanj Frydendal 21-11-2018
        Batteri levetiden på baby units er for dårligt. Vi har ikke en gang brugt den 40 gange, og det ser ud til at vi skal invester et nyt batteri. Selvom udstyret har været til opladning i 24 time, og da den skulle bruges dagen efter så var den på 41%. :( :(
        Vis mere
        Christina 31-08-2018
        Vi har brugt dem i snart 3 måneder og er så tilfredse! De har god rækkevidde og super billede! De reagere på det mindste! Som de andre skriver så holde de ikke strøm fantastisk, men hvis man bruger kamerafunktionen on/off er det intet problem. De kan godt holde strøm med kamerafunktion en lur på 3-4 timer men så skal de også oplades ☺️
        Vis mere
        Lykke 15-04-2018
        Vi har nu brugt disse alarmer i små 3 måneder og er meget tilfredse. De holder ikke fantastisk strøm, hvis man udelukkende har kamerafunktionen tændt, men vi bruger den on/off for at tjekke :-)
        Vis mere
        Charlotte 24-02-2018
        Vi har nu haft den et års tid og har haft en ombytning af batteri men den kan stadig ikke holde holde strøm en hel nat. Det er en skam for det er ellers en god babyalarm
        Vis mere
        Heidi 15-02-2018
        Rigtig gode babyalarmer. God rækkevidde. Holderen er lidt svær at få af, og forældreenheden står ikke helt vildt godt. Men vi er super glade for dem. Kameraet er godt og alarmen en god kvalitet.
        Vis mere
        Christine 15-01-2018
        God og klar lyd. Lang rækkevidde, og tryghed! Kan kun anbefale Neonate.
        Vis mere
        Martin 14-10-2017
        Jeg er nu lige kommet hjem med den 3. af disse fra Pixizoo, og det er den 3. der ikke virker som den skal. Det har aldrig været et problem at få den byttet fra Pixizoo (og det har jeg om ikke andet nogen erfaringer med efterhånden), men det er endnu ikke lykkes at få et produkt, der virker.

        Om det er Neonate eller Pixizoo er et godt spørgsmål. Den 2. jeg fik havde været åbnet, og der var fingeraftryk på skærmen. Jeg tænkte, at den nok var fin nok, men der hvor fingeraftrykket havde været, der var der et sort område på skærmen. Så nogen havde formodenligt byttet den, fordi den ikke virkede, og Pixizoo valgte så at prøve at sælge den igen.

        Foruden fejl og mangler virker den fint, og det er rart, at man kan bruge babydelen uden at den skal have strøm, men mit råd er, at man skal huske at tjekke den, inden man forlader butikken, og man skal ikke acceptere at den har været åbnet.

        Jeg selv er nu blevet træt af at skulle bytte den hele tiden, og jeg vil nu have mine penge tilbage og evt. forsøge at købe en ny et andet sted.
        Vis mere
        Christina bro boisen 19-09-2017
        Er rigtig glad for vores alarm men som skrevet er den lidt kloset og holderen til sengen er ik den bedste. MEN jeg ville aldrig undvære den af den grund.
        Vis mere
        Stine 18-07-2017
        Alarmen fungerer super godt, og det er meget betrykkende også at kunne se baby -der spares en del ture til barnevognen her!
        Det eneste minus, ud over prisen, er størrelsen, som er lidt klodset, og derved har den her fået en del skrammer ret hurtigt.
        Vis mere
        Nhung 10-07-2017
        Vi troede aldrig at vi ville få brug for en babyalam, da vi boede i en lille lejlighed og troede at vi kunne høre alt. Men næ nej. Vi fandt så denne som kunne det som vi havde brug for nemlig kamera, vi har prøvet lidt for forskelligt og jeg brød mig ikke om de andre da man enten skulle bruge telefonen eller tablet for at kunne se ens barn. Da vi så fald over denne her så skulle jeg bare eje den og fortryder ikke et sekund. Den er uundværlig! Man kan vælge at se baby uden lyd, med lyd eller uden billede med lyd osv, den er bare så smart!
        Vis mere
        Camilla 18-04-2017
        Virkelig god babyalarm ! De virker helt som de skal!
        Vis mere
        Busra 18-04-2017
        Jeg er meget glad for denne alarm, kan se ikke undvære den. Super god , at man kan brug det over alt også når man skal ud . Og man kan brug det til tremmeseng eller stille den hvor man vil. Synes det er fedt, at man kan tale til sit barn via alarm .
        Vis mere
        Mia Danbard 18-04-2017
        Disse alarmer er fantastiske ! Dyre.. ja, men lever helt sikkert op til forventningerne. De første jeg havde bestilt hjem havde en rød streg på skærmen, som om de var blevet trykket. Jeg skrev til Pixizoo der straks sendte mig et par nye og en returlabel så ikke returneringen af de ødelagte ville koste mig noget. Helt perfekt!
        Vis mere
        Jannie 23-10-2016
        Kan slet ikke undvære denne alarm igen. Dog har jeg haft 2 ombytninger af forældre enheden, og ventetiden føltes lang pga. Jeg manglede dem så meget :) men det endte heldigvis lykkeligt.
        Vis mere
        jeanne 11-07-2016
        Virkelig gode alarmer, firmaet er meget fleksible og har hurtig levering.
        Vis mere
        Skriv din anmeldelse

        Skriv din anmeldelse

        Andre har også købt