Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

-29%

Neonate BC6500D Babyalarm

Lagerstatus: +10 stk. på lager
Leveres i løbet af 1-3 hverdage
Gratis levering - Prisen er gældende ved køb nuGratis levering - Prisen er gældende ved køb nu

Specialpris 1.200 kr

Pris: 1.699 kr

Spar 499 kr

plus Bliv medlem: Læs mere her

Få et samlet tilbud, hvis du skal købe større ind  Klik her

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Christina > Klik her

 • Lang rækkevidde på op til 800 meter.
 • Talk-back - forældre kan kommunikere med barn eller hinanden.
 • Muligt at forbinde op til tre babyenheder til flere børn.
 • Alarm for batteriniveau, rækkevidde og temperatur.
 • Ingen stråling når dit barn sover pga. stemmestyret aktivering.
 • Kraftigt signal - 100 % digital lydkvalitet.
 • Op til 90 timers batteritid
 • Neonate 6500 er kompatibel med Neonate 6900.
 • Neonate BC-6500D blev i 2017 kåret som bedst i test af alt.dk og af babytesterne.no i 2018. 

Produktinformation
 • Rækkevidde: 800 meter
 • Med kamera: Nej
 • Talk Back: Ja
 • Varenummer: 7090025786501
 • Producent: NEONATE

 

Neonate babyalarmer BC-6500D

 

Kraftigt batteri, højt rækkevidde og minimal stråling

Denne Neonate babyalarm har en rækkevidde på hele 800 meter, hvilket især er praktik når din baby sover udendørs. Batteriet har en stærk kapacitet og er et 1300 mAh lithium batteri, der hurtigt kan oplades igen og igen. Babyalarmen har lav stråling (maksimalt 20mW) og alarmen har ”zero-radiation-function”, hvilket betyder, at der slet ikke er stråling mens barnet sover.

 

Skærm

Med en stor LCD skærm kan du tydeligt se babyalarmens funktioner, hvor du bl.a. får informationer om temperaturer, lavt batteri og alarmerer hvis enheden er uden for rækkevidde. Skærmen har en natlys funktion, der er ganske blødt.

 

Støjfri

Alarmen har et digitalt sendesystem, der sikrer en støjfri og sikker forbindelse med tydelig og god lydkvalitet og mikrofonfølsomhed.  Derudover har alarmen en ”Talk-back funktion” så du kan tale til dit barn gennem forældreenheden, dette adskiller sig fra BC-5800D modellen, der ikke har denne funktion.


Flere muligheder
Med denne Neonate babyalarm har du mulighed for at koble op til 3 baby-enheder til den samme forældre-enhed på én gang. Det er anvendeligt, hvis du har flere småbørn, der sover på samme tid. Der medfølger et praktisk monteringssæt.  

Neonate 6500 er kompatibel med Neonate 6900.

Neonate BC-6500D blev i 2017 kåret som bedst i test af alt.dk og af babytesterne.no i 2018. 

Find hele Pixizoo's udvalg af Neonate babyalarmer her.

Hvad andre synes om produktet
Super produkt.
Denne babyalarm er et must, den har gode funktion, holdbar og så virker den.
Kan klart anbefales ????
17-09-2018 Af Pia
Neonate 6500D babyalarm
Virker perfekt.
Kan kun anbefales.!
16-09-2018 Af Lotte Tolmark
Neonate 6500D babyalarm
Virker perfekt.
Kan kun anbefales.
16-09-2018 Af Lotte Tolmark
Perfekt
Den bedste baby alarm, virker som den skal.
15-09-2018 Af Maria
Godt køb!
Virker ubeklageligt og er alle pengene værd!
15-09-2018 Af Heidi
Alarmer
Super baby alarmer virker som de skal og klar lyd og gode funktioner
15-09-2018 Af Kim Christensen
Super dejlige
De bedste babyalarmer! Virker upåklageligt og holder sindssygt godt strøm! Kan klart anbefales!
15-09-2018 Af Line
Næsten upåklagelig
Er som udgangspunkt rigtig glad for alarmen og den virker fint. Har dog prøvet enkelte gange, hvor jeg har kunne høre mine datter, men alarmen ikke har reageret.
30-08-2018 Af Henriette
Virker bare!
Nr.1 - fede funktioner, virker som forventet, lang rækkevidde
30-08-2018 Af Katja
Virker bare!
Nr.1 - fede funktioner, virker som forventet, lang rækkevidde
30-08-2018 Af Katja
De fortæller dig hvilken temperatur der er i vognen
Og du kan sætte alarm så du kan tag dit barn ind hvis det bliver for varmt eller for koldt.. mega smart.. også kan du også snakke til dit barn i den..
30-08-2018 Af Maria
God men let at ødelægge
Rigtig god babyalarm med en rigtig god rækkevidde. Den viser fin temperatur, resterende batteri og så har den en fin
vibratorindstilling, så man kan mærke den selv hvis der er støj omkring en. Det eneste der taler den ned ,er at den ikke kan holde til ret meget. Jeg havde den rundt om halsen, og da jeg lænede mig ind over køkkenbordet slår den imod kanten. Det har resulteret i et display, der ikke virker længere. Selvforskyldt, men et hændeligt uheld.
29-08-2018 Af Camilla
Nr. 1 på markedet
Den bedste babyalarm der findes, vi har aldrig haft problemer med den, og vores kører på 6. år.
28-07-2018 Af Tenna Dahm
Fantastisk produkt
Vi har fået denne anbefalet af flere venner og bekendte i sin tid da vi stod og skulle finde den rette baby alarm. Vi har på intet tidspunkt fortrudt vores køb! Den fungerer bare optimalt også selvom vi primært alle havde den samme i mødregruppen. Aldrig forstyrrelser mm. Og super god rækkeevne :-)
28-07-2018 Af Tina B
Gode funktioner men meget meget dårlig byggekvalitet
Den er egentlig perfekt. Desværre er den bygget virkelig dårligt i en skrøbelig plastikkrop og med display, som begynder kun at vise halve streger (som de billige lommeregnere i gamle dage). Efter vores blev to år gammel, fik vi et væld af fejl, så den blev ubrugelig (derudover har Tænk skrevet om et tilfælde hvor den antændte). Virkelig øv for den havde ellers alle de rigtige funktioner. Sidste minus er, at den er helt usandsynlig dyr! Vi køber den i hvert fald ikke igen.
25-07-2018 Af Morten
Jubii
Efter vores mening den bedste babyalarm på markedet!
15-07-2018 Af Henriette
Fuld valuta for pengene
Der er ikke så meget at sige. Den virker så fint. Selv vores hus med trælse mure der nogen gange påvirker signalet til mobiltelefonen giver ikke denne alarm problemer. Samtidig er det skønt at man kan indstille den til at bippe ved forskellige temperaturer.
15-07-2018 Af Trine
God kvalitet, nem at bruge
Er rigtig godt tilfreds med dem. Dog aflader babyenheden her hurtigere end forældreenheden så der er lidt bøvl med batterilevetiden
01-07-2018 Af Nina
Super god kvalitet
Super god kvalitet med et godt signal og en god lyd, der hurtig opfanger barnets gråd. Selvom alarmerne ligger i den dyre ende af skalaen, er de alle pengene værd ????
29-06-2018 Af Anne-Mette
Det virker bare!
Vi er så glade for vores alarmer. Holder utrolig godt på batteri, og nem at bruge. Stor følsomhed, men nem at justere, så måger, naboen eller en fjern politibil ikke går i???? dejligt med temperaturovervågning
29-06-2018 Af Mia Dam
En rigtig god alarm
Vi har generelt været rigtig glade for alarmen. Den har en god rækkevide, vi har aldrig oplevet at den ikke kunne nå, selv fra 4. sal ned til gåden. Vi har aldrig haft brug for talk back funktionen til sønnike, men min kæreste har haft det sjovt med at snakke til mig når jeg har hentet vores søn op :)
29-06-2018 Af Sara Nymann Bruun Jensen
Meget følsom
Vi er glade for vores babyalarmer, men de er virkelig følsomme over for alting. Så hvis baby står ude så går alt i dem, og man kan følge med i naboernes samtaler.
29-06-2018 Af Christina
Bedste babyalarmer.
Efter flere anbefalinger købte jeg disse alarmer, god rækkevidde og lav stråling samt masser af gode funktioner gjorde valget let for mig, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
28-06-2018 Af Camilla
Rigtig gode alarmer
De bedste alarmer, som vi har kunnet fonde, vi har dog måtte købe nye efter 1,5 år, fordi de ikke kunne lade længere, og det ene display manglede der noget på, men jeg har nok også tabt den nogle gange. Tror ikke man kan forvente så meget mere af et produkt, som man bruger hver dag. De nyeste her er også forbedret, og de holder strøm længere, så er ihverfald super glade for dem. Kan varmt anbefales.
16-06-2018 Af Mette
Godt køb
Lever 100% op til forventningerne. Klart pengene værd!
15-06-2018 Af Anne
Generelt en rigtig god alarm
Vi er rigtig glade for vores alarm, den virker som den skal uden for meget udenom støj. Nem at bruge og alle funktioner virker som de skal. Det eneste negative jeg har at sige er at efter bare et halvt år er vores ene batteri gået helt kold (vi er i gang med at få et nyt, servicen hos pixizoo fejler intet) og det syntes jeg er lidt hurtigt.
29-05-2018 Af Manja
God alarm
Dejligt man kan koble flere baby enheder på samme forældre enhed ???????? Dog er rækkevidden IKKE de 800 m som beskrevet og ind i mellem er går lyden dårligt igennem på trods af, at jeg sidder i rundt ved siden af. Ellers er det en god og pålidelig alarm
16-05-2018 Af Amanda Jørgensen
God alarm
Vi er rigtig glade for vores neo nate. Især funktionen med temperatur på displayet er meget brugbart - der er dog sket et par gange, at vi har kunne høre vores dreng igennem døren før vi kunne høre ham i baby alarmen. Dette har været træls, men kun sket enkelte gange. Ellers er vi meget tilfreds.
15-05-2018 Af Elma
Virkelig god alarm
Er super glad for alarmen. Har haft den i halvandet år nu og den fungere stadig ligesom den skal. Batteritiden er rigtig lang og der går langt imellem opladningen. Stærkt signal og har ikke haft problemer at den ikke har kunne række langt nok og samtidig har jeg tabt den en del, og virker stadig :D
15-05-2018 Af Bettina
Super babyalarm
Lækker babyalarm med lang rækkevidde. Vi bor i en dal med dårlig dækning, men det er ikke et problem for alarmen. Kan klart anbefale den.
02-05-2018 Af Jeanne Fuglsang-Damgaard
Fortryder mit køb
Fortryder mit køb-
Lyden går utrolig dårligt igennem, kan max række 30 meter i luft linje op mod de 800 meter som skevet og og skal oplade en gang i døgnet ????
02-05-2018 Af Marie
God kvalitet
En fin babyalarm som rækker godt og med god forbindelse. Jeg bruger dem hver dag, og jeg lader dem kun op ca. hver 14 dag. Man kan se temperatur mv. Den er meget følsom, men man kan skrue ned for lydniveauet, så ikke alting går deri.
30-04-2018 Af Mathilde
Et af de bedste køb
Baby-alarmen er et af DR bedste køb vi har haft gjort. Den virker hver gang, og det et fantastisk at den ikke opfanger udefrakommende støj. Naboen kan slå græs, save brænde osv. uden det går i den. Og så holder den strøm rigtig længe. En baby-alarm der får mine største anbefalinger.
29-04-2018 Af Anja Lau Schiöpffe
Kanon intet mindre
Super god babyalarm. Nem at betjene, god følsomhed og dejlig diskret størrelse
29-04-2018 Af Pernille Jensen
Super god!
Super god baby alarm, super sensitiv som er perfekt til en hønemor som jeg ????
16-04-2018 Af Sara
Fantastisk!
De bedste alarmer vi indtil nu har afprøvet! Lige nu bruger vi kamera modellen, men vi hopper tilbage til de her på et tidspunkt, da de holder noget bedre strøm. Intet negativt at sige :-)
15-04-2018 Af Lykke
Fantastisk babyalarm
Vi har nu haft den i 1,5 år og vi er så glade for den. Den virker ligesom den skal hvergang, det her er en alarm man kan stole på. Vi er rigtig glade for funktionen sim gør det muligt st koble flere baby enheder på samme forældreenhed ???????? Kan kun anbefale den!
15-04-2018 Af Anne Andersen
Perfekt
Rigtig god babyalarm og kunne ikke undværes
15-04-2018 Af Diana
Uundværlig
Rigtigt god baby alarm, fungere bare og nem at sætte op.
15-04-2018 Af Mariann
Uundværlig
Selv om vi ikke har baby stående ude for at sove, er vores neonate babyalarm blevet uundværlig; fx når jeg er i køkkenet for at vaske op, mens baby sover i stuen.
30-03-2018 Af Eva
Rigtig god, men sensitiv babyalarm
Vi er rigtig glade for babyalarmen. God lang batteri levetid, god rækkevidde, men meget sensitiv - selv når den er skruet ned i sensitivitet. Vi er rigtig glade for den og vil klart anbefale den.
29-03-2018 Af Julie
Skøn babyalarm
Vi havde tidligere en Neonate BC5800, men da vi fik barn nr. 2, ville vi gerne kunne bruge 2 babyenheder til samme forældreenhed, så vi opgraderede til BC6500. Og det fungerer bare fantastisk! Det er især skønt, at det er blevet så nemt at frakoble alarmen på den babyenhed, der ikke er i brug. Vi er også glade for lydkvaliteten og muligheden for at sætte temperaturalarm. Alt i alt en fantastisk babyalarm!
20-03-2018 Af Christina
Lige som de skal være
Rigtig god babyalarm med super gode funktioner såsom regulering af lydfølsomheden og temperaturmåling! Intet at klage over indtil videre.
19-03-2018 Af Natascha
Super god babyalarm
Jeg har nu brugt min Neonate Babyalarm i knap 9 måneder og jeg har intet at klage over. Lang batteritid, god rækkevidde, indstilling af støjniveau, talk-back funktion (som vi ikke har brugt sådan rigtig endnu, men jeg er sikker på det bliver et hit senere). Godt køb - findes ofte på et godt tilbud her på siden.
16-03-2018 Af Maria
Prisen værd
Super gode alarmer, som er til at stole på. Især temperaturen stemmer rigtig godt. En af de bedste funktioner er dog, at man kan stille på sensitiviteten i forh. støj omkring hvor barnet sover.
01-03-2018 Af Mette
God babyalarm
Jeg er rigtig glad for denne babyalarm den kan fortæller mig alt og den kan fortælle mig det jeg behøver. Den er rigtig god til når det er første barn og man ikke skal være urolig for at overhøre noget.
28-02-2018 Af Kathrine
Super babyalarm
Vi er super glade for vores BC-6500 babyalarm. Den fungerer upåklageligt, har en super lang rækkevidde, god størrelse og mange brugbare funktioner. Fx vibrator i forældreenheden, hvis man er et sted med meget støj. Vi ville ikke undvære.
28-02-2018 Af Louise
BC6500D
Da jeg fandt ud af, at man kunne skrue ned for følsomheden, blev jeg endnu mere glad for alarmen!
27-02-2018 Af Pernile
Nem og til at stole på
Vi er også rigtig glade for vores babyalarm, som holder strøm længe, er klar i signal og lyd, hvilket giver os tryghed i hverdagen.
15-02-2018 Af Mette
Fås ikke bedre
Jeg ville ikke undvære denne frem nogen anden alarm. Fås simpelthen ikke bedre
15-02-2018 Af Mie
God babyalarm
Denne babyalarm er klart den bedste på markedet til at opfylde vores behov. Den har en god størrelse, lang rækkevidde, og med minimal stråling. Den kan indstilles så den reagere på den mindste lyd og det giver en god tryghed.
29-01-2018 Af Carina
Nem og pålidelig
Holder godt på strømmen. Har en praktisk størrelse. Reagerer godt på lyd.
29-01-2018 Af Malene Kildelund
Gode og pålidelige
Vi er rigtig glade for vores valg af babyalarm. De er rigtig nemme at bruge og indstille. Og så holder de strøm rigtig længe.
16-01-2018 Af Janni
Super god babyalarm
Holder godt på strømmen. Har en praktisk størrelse. Reagerer godt på lyd.
16-01-2018 Af Mette Uhd
Nem at anvende
Den er nem at anvende og pålidelig i brug. Vi har to babyenheder til vores og det fungerer rigtig godt. Alt i alt rigtig god babyalarm
16-01-2018 Af Sanne Steen Kristensen
Super god babyalarm
Vi har været glade for denne babyalarm, da den holder strøm super længe og er nem at tilpasse i forhold til lydfølsomhed.
15-01-2018 Af Cecilie
Super babyalarm
Rigtig god babyalarm. Smart at der kan være flere enheder på den samme forældreenhed. God rækkevidde.
15-01-2018 Af Marianne
Pålidelige alarmer
Super fine babyalarmer som vi altid har kunne stole på, og som har fanget hver en lille lyd ???????? Vi har altid følt os sikre med dem.
15-01-2018 Af Mette Werner
God lyd
God og klar lyd. Lang rækkevidde, og tryghed! Kan kun anbefale Neonate.
15-01-2018 Af Christine
Super babyalarmer
Vi har været rigtig glade for disse babyalarmer. Holder strøm længe og er tilpas følsomme over for støj.
02-01-2018 Af Rikke
Super
Det eneste minus er de mangler et cover, da de ikke kan holde til at blive tabt
30-12-2017 Af Gitte Riber
Super baby alarm
En rigtig fin babyalarm , vi er super glade for vores og det smarte er at man kan os se hvor meget temperaturen er på ????
29-12-2017 Af Julie legald
Super babyalarm
Barn nr 5 og første gang vi har Neonate. Fungerer upåklageligt uanset hvor den er i brug.
29-12-2017 Af Christina Jacobsen
Anbefaling her fra.
Alle pengene værd!
29-12-2017 Af Diana
Tilfredsstillende
Vi er meget glade for vores alarmer!! Det er dejligt, at vi kan følge med i temperaturen. Vi sætter stor pris på de gode batterier, så vi sjældent oplader. Det Gør, at de er nemme at have med på farten.
20-12-2017 Af Nanna
De bedste babyalarmer
De er alle penge værd. Små og praktiske. Elsker at man kan følge med i barnet temperatur og at der er minimal stråler.
15-12-2017 Af Sandra M
Super
Virker som det skal!! Super god og suuuuper betjening i butikken da vores alarm havde problemer med batteriet. Tilfreds her ????????????
15-12-2017 Af Andrea
Super
Rigtig gode alarmer vi har været super glade for dem
15-12-2017 Af Camilla Eskildsen
Fantastisk til tvillinger.
Det er fantastisk til tvillinge forældre eller forældre med flere små børn som føler behov for at lytte med ikke kun ved middagslur men også om natten.
15-12-2017 Af Christina
Sindsyg velfungerende
Vi har aldrig haft problemer med disse herhjemme. De var lette at starte op, der er godt stærkt signal og de er enormt brugervenlige og intuitive. Ville klart anbefale dette produkt til andre
15-12-2017 Af Malene
Super gode men kan ikke tåle tæsk
Er rigtig glad for min alarm som er små og nemme at bruge. Lyden er også rigtig god. Det eneste minus er at de ikke er så hårdføre. Derudover så er der noget galt med batteriet på forældreenheden men de er også ved at være 1 1/2 år gamle ????
15-12-2017 Af Kirstine
Upåklageligt
Fungerer upåklageligt og passer til vores behov. Vi har ikke oplevet problemer og synes den er rigtig brugervenlig.
01-12-2017 Af Katia
De bedste babyalarmer
De er så nemme at administrere, enkelte, men samtidig underholder de bare alt hvad en babyalarm skal have. Lyden og signalet er helt perfekt!
01-12-2017 Af Melanie Rosa Stylsvig Johansen
????????????????????
Et super godt produkt. Som vi også kam bruge når vi skal have de næste par børn ????
30-11-2017 Af Nicole
Super gode og pålidelige
Vi har to sæt, og vi har kun været tilfredse med dem.. Det første sæt er over tre år gamle nu, og virker stadig upåklageligt selvom de bliver brugt hver nat.. Og sæt to har været brugt i over to år, og er også fuldstændig som nye.. Skønt med vibrator, temperatur og talkback..
30-11-2017 Af Heidi
Virker som de skal
Nemme at betjene, og virker som de skal..
30-11-2017 Af Carina
Alle pengen værd
God rækkevidde og nemme at betjene.
30-11-2017 Af Anne-Mette
For høje forventninger....
Havde fået fortalt at denne alarm var den absolutte bedste!
Da vi har tvillinger på hver sit værelse fra to babyenheder et must. Men der vises ikke på skærmen hvilken babyenhed som siger noget, så vi skal sådan set ha’ endnu forældre enhed, hvilket vi havde fortalt kunne undgås med denne alarm.
15-11-2017 Af Agnete
Super brugervenlig
Disse babyalarmer er super gode, og fungerer upåklageligt. Funktionen med at man kan justere lydstyrken på senderen er rigtig god, da den giver mulighed for at justere hvor meget lyd den skal registere, alt efter hvor barnevognen står.
29-10-2017 Af Emilie gravergaard
Alle pengene værd!
Nemme at administrere og fungerer bare uden bøvl !
28-10-2017 Af Cecilie Carlsen
Rigtig fin alarm
Nem at betjene, nem at have med da den er ret lille og dejlig stor skærm :)
28-10-2017 Af Kathrine kryger
Super produkt
Mega nemt at betjene og fungerede helt automatisk ved opstart. Lidt gammelt design, men driftsikkert! Kan klart anbefales
21-09-2017 Af Nicholas
Super køb
Vi er så glade for disse babyalarmer. Kan klart anbefales.
20-09-2017 Af Rikke
Super god babyalarm
Er SÅ glad for den babyalarm!
19-09-2017 Af Trine Buhl Cramer
Det bedste køb!
Lang rækkevidde og meget lang batteritid. Og så er de bare SÅ nemme at bruge. Mikrofonens sensitivitet kan indstilles så det passer til omgivelserne. Vores varmeste anbefalinger.
18-09-2017 Af Tanja
Fantastisk
Virkelig god babyalarm!
18-09-2017 Af B Lassen
Super god og enkel
Da vi bor på landet og ind imellem laver noget i marken, var den store rækkevidde vigtig for os, og det fungerer rigtig godt. Derudover er det smart at tegningen af den sovende baby græder når der er lyd. I dagslys er det ikke altid at man lægger mærke til om lyset tændes i displayet hvis der er lyd. Og med larmende maskiner osv. Er det genialt for os at baby billedet skifter ved lyd og at man kan sætte den på vibration ved lyd. Til slut er det også værd at nævne temperatur måleren, som hjælper rigtig godt i forhold til omplacering af barnevognen.
Uundværlig og fantastisk baby alarm.
02-08-2017 Af Anne Sofie Lindhard Riise
God babyalarm
Vi er rigtig glade for babyalarmen. Den virker som den skal og er den babyalarm vi kunne finde med flest fordele. Kan klart anbefales.
24-07-2017 Af Emilie
Den bedste
Jeg har ikke noget dårligt at sige!
Lang batteritid
Lang rækkevidde
Og muligheden for at tilføje en ekstra enhed
20-07-2017 Af Erling Stegger Toft-Rytter
Super babyalarm
Super god alarm, den har en lang rækkevidde, lang batteritid og så er der rart at vide at den ikke udsender stråling - kan kun anbefale denne alarm (vi har også haft en til vores store dreng, som blev slidt op ;0)
18-07-2017 Af Maria
Bedste alarm
Mavi er super glade for vores babyalarm, den er alt værd. Min datter sover trygt, ingen ståler fra andre, registrer baby med det samme. Det er også rigtig smart at kunne se temp. Inde hos min lille pige. Jeg ville råde alle nybagte forældre til at købe et alarm, og det skal absolut være Neonate. Den holder længe på strøm også.
18-07-2017 Af Berat
Tilfreds
Super god alarm, nem at bruge og virker godt
18-07-2017 Af Camilla Lybker
God kvalitet
Jeg fik anbefalet disse fra veninder som alle sværger til dem. Og at der så var tilbud her på siden var jo bare fedt ;) de er gode, lydkvaliteten er super og med et kommende vinterbarn ser jeg frem til at udbytte termometer funktionen!
18-07-2017 Af Camilla
Fantastisk babyalarm
Super god babyalarm. Lever helt op til mine forventninger.
18-07-2017 Af Christina Stæhr Pedersen
De bedste alarmer
Vi er virkelig glad for Neonate 6500D! Forstår ikke Hvordor folk skriver når den falder på gulvet så går den itu. Min datter har tabt vores mange gange og den fejler ikke noget.
Virkelig gode alarmer der kun registrerer baby og ikke har så meget stråling som andre.
Kan varmt anbefales fra mor til en dejlige prinsesse.
18-07-2017 Af F K
Tryghed
Med denne alarm er det svært at gøre noget forkert, den virker hvergang, nem at betjene, holder godt med strøm og nem at installere efter ens behov.
18-07-2017 Af Signe
God og brugervenlig
Skøn babyalarm som altid virker. De andre fra min mødregruppe havde investeret i babyalarmer, som havde fået bedre anmeldelser på nettet - men i dag har de alle denne babyalarm :-)
18-07-2017 Af Camilla
Babyalarm
Er super glad og tilfreds med vores babyalarm fra neonate BC 6500D. Virker upåklageligt og dejligt med samtale knappen så man kan trøste barnet
06-06-2017 Af Diana Franson
Tilfreds
Jeg er fint tilfreds med denne babyalarm!
03-06-2017 Af Sofie
Neonate
Super gode babyalarm, har ikke haft nogle problemer med dem. Udover de er lidt sarte overfor tab, og flækker let glasset.
02-06-2017 Af Pia
Udemærket babyalarm
Alarmen fungerer fint. Den er nem at bruge og holder strøm længe.
Dog kommer der indimellem nogle skrat lyde og så virker den sart.
02-06-2017 Af Bente Strunge Andersen
Super
Rigtig god babyalarm. Den virker altid. Er lille og let at have med og det er rigtig dejligt med temperatur funktionen
02-06-2017 Af Katrine
Ikke pengene værd - fortryder købet
Jeg er meget utilfreds med vores neonate 6500. Den slår selv lyden fra, når man har den i lommen, da knapperne er alt for følsomme. Selv når jeg har den hængende om halsen, slås lyden fra, da lydknappen rammer jakken ind i mellem. Det betyder, at man faktisk kun kan bruge alarmen, hvis man sidder stille eller har den liggende et sted. Så havearbejde og aflevere det store barn i institution er ikke muligt med mindre man konstant kigger på alarmen. Dette gør sig tilsyneladende ikke gældende på de gamle alarmer fra neonate. Vi har alle testet i min mødregruppe og 6500 må siges at være en ommer.

Derudover er den, til den ret høje pris, alt for sart. Tab den en enkelt gang og displayet går i stykker. Surt. En babyenhed koster mere end andre gode babyalarmer. Designmæssigt er det også en stor mangel for os, at den ikke har en klips, så man kan sætte begge enheder fast i barnevogn og jakke/bukser etc. Så kan man tilkøbe et monteringskit - undskyld, men 1300 kr. for en babyalarm er altså rigeligt - der kunne man godt forestille sig, at monteringskittet fulgte med. Jeg er virkelig skuffet og fortryder mit køb. Kan ikke anbefale andre at købe 6500.
12-05-2017 Af Sus Skjold Klamer
FANTASTISK
Fantastisk babyalarm. Den reagere på når hun siger noget. Kan godt lide at der er tryghed ved at man kan se graderne ude ved baby, så hvis det bliver for koldt begynder den at bippe. Derudover er det dejligt der om aftenen kan være lys i baby enheden så man ikke skal hen og tænde lys hele tiden.
Det eneste minus der er, er at den reagere på alt, så hvis der bare kører en bil forbi så har den fanget det.
02-05-2017 Af Sabine
god stabil babyalarm
God stabil babyalarm, som holder batteri længe og står inde for det der loves. Enkel og simpel.
23-04-2017 Af Louise bundgaard
fantastisk babyalarm
En virkelig god alarm, med god lyd. Nem og betjene og have med pga af sin lille størrelse.

22-04-2017 Af Camilla Frøslev Jensen
Perfekt baby alarm
Jeg har haft mange forskellige babyalarm, men denne baby er anderledse. Jeg kan rolig kalde den en perfelt baby alarm. :)

Den har godt signal, godt batteri, god lyd
og det er meget nemt at bruge og indstille
den. :)
20-04-2017 Af Rikke
En sikker vinder
Jeg blev anbefalet Neonate babyalarm. Og kan ku sige at jeg er yderst tilfreds. Det er en sikker vinder. Pris og kvalitet hænger som regel sammen. Så man skal ikke tøve
19-04-2017 Af Blanka
To børn, en voksen enhed.
I nov 2015, fik vi vores datter og havde en Neonate BC5800.
Dog bare efter 7 mdr fandt vi ud af at vi ventet os igen(feb2017), og den babyalarm ikke var nok til at dække vores behov.
Så vi begyndt at kigge på Neonate BC6500 på baggrund af at den kan mere end den vi havde tideligere.

De to alarmer er super gode begge to, og den enste forskel der er på dem er at Neonate BC6500, der kan tilsluttes op til 3 babyenheder og det var lige det vi havde brug for.
Vores datter blev 15 mdr gammel hvor vores søn blev født.
og pludselig havde vi brug for to babyenheder, og ingen lyst til at skulle havde to voksenheder. Så vi købte denne her.

Som også er rigtig god når man er hørehæmmet.
Jeg kan sove trygt om natten og ikke være bange for ikke at kunne høre min datter i hendes værelse eller sener når vores søn kommer på eget værelse.
Da vi så har to babyenheder til en voksenenhed.
19-04-2017 Af Sabrina Simonsen
Super godt baby alarm
Jeg er rigtig glad for min babyalarm er nem og betjene og indstille. Den fungerer maga godt
19-04-2017 Af Pacharaporn vichiendilokkul
Super babyalarm!
Dejlig nem at anvende!
Den holder overraskende godt strøm og selvom følsomheden (som jo kan justeres) til tider er irriterende er det også enormt skønt at man faktisk kan høre når de bevæger sig.
18-04-2017 Af Naja Høegh
Super god
Vi er rigtige glade for vores baby alarm og ville ønske vi allerede havde købt den gang vi ventede vores datter
18-04-2017 Af Heidi
Pålidelig og let at bruge
Rigtig god babyalarm, med god rækkevidde og som er meget let at betjene. Fin størrelse. Eneste minus er at skærmen er meget modtagelig for ridser, så vi har sat en film på.
18-04-2017 Af LOUISE
Fuldt ud tilfreds!
Er fuldt ud tilfreds med alarmen!
Den virker som den skal og størrelsen passer fint i lommen. Er man lidt aktiv, kan man nemt hænge den om halsen under blusen, så ledes at man kan høre og mærke den men uden af den hænger i vejen.
Det er smart at man selv kan indstille hvor meget babyenheden skal opfange, så man kan tilpasse den til omgivelserne.
Talkback funktionen er både praktisk og god! Og man kan bruge den til lidt fis, hvis folk liiige skal kigge til barnet;)
Jeg finder det også rigtig praktisk at den kan vibrere. Det har jeg brugt, når jeg har lavet noget der larmede(støvsuget, boret o.lign.).
Designet er pænt og diskret og den let at \"betjene\".
Det eneste minus jeg oplever er at, det havde været godt med tastaturlås, så volumen ikke kan ændres så let i lommen.

Jeg vil klart anbefale den!
18-04-2017 Af Marie
Kan varmt anbefales
Super god babyalarm, som lever op til vores forventninger , der er lang rækkevidde , samt lille og fiks lige til at have med i lommen eller lignende :-)
18-04-2017 Af Karina
Uundværlig
Hvorfor ikke købe den bedste babyalarm når nu den er på markedet? Den her kan bare det hele! Er især vild med temperaturmåleren, og muligheden for at skrue op og ned for sensitiviteten.
18-04-2017 Af Camilla
Virkelig nem babyalarm
Jeg er rigtig glad for min babyalarm, den er nem og betjene og indstille. Den har rigtig god rækkevidde, godt batteri, jeg synes den holder strøm længe.. Det er også rigtig dejligt den er så følsom så behøver man ik gå ud og tjekke hele tiden, for man ka høre når de bevæger sig..
03-04-2017 Af Mille Løvkvist Jensen
Super god alarm
Rigtig god og nem babyalarm. God lyd og rækkevidde, holder strøm fint.
20-03-2017 Af Louise
Kan ikke anbefales til de aktive.
Nu har vi, som \"heste-mennesker\", brugt Neonate 6500D i næsten 9 mdr.

Vi er som udgangspunkt tilfredse med den, men den har nogle mangler, som er alfa-omega i sådan noget udstyr. (Hér er det elektronikfagteknikeren/nørden kommer ind i billedet).

Plus ved den:
Godt signal
Godt batteri
God lyd
Nem at bruge og indstille
Let læseligt display
Mulighed for tilkøb af udstyr

Minus ved den:
Der kommer skidt ind bag ved front-\"glasset\".
Den kan skrue ned i lyd af sig selv (parent unit), når man har den i lommen og er aktiv i stalden/haven. (Hér kan den IKKE hænge om halsen).
Der er ikke et stik i babyenheden til eksternt strøm, skulle man nu løbe tør for strøm. (Stikket kan jo tages ud af laderen, så hvorfor ikke lave et stik i enheden til det?).
Det med at den er slukket, når \"tænd/sluk-knappen\" er i midten, er noget skidt. Kigger man ikke på den, når man slukker den, kan man risikere at knappen smutter forbi midten og faktisk er tændt igen. (hvis knappen bliver slidt, mærker man det nemlig ikke).
Man kan KUN bruge internt batteri. Ingen mulighed for at sætte alm. AAA-batterier i som backup, hvis der skulle blive brug for det.
Den mangler tastaturlås.

Konklusion:
Den er fin til normalt brug i \"Spelt-Ghettoen\", mens man sidder og drikker rødvin og læser \"50 shades of grey\", men er man aktiv og mere krævende, jf. ovenstående detaljer, så skal man vælge en anden slags/type. Den gør arbejdet med at overvåge bebsen, men så må man heller ikke presse den mere, eller stille flere krav til den.
26-11-2016 Af Claus Schnor Hermann
Bedste babyalarm
Kan kun anbefales. Batteri holder længe - gør stadig nu den er over 1 år gammel. Kan række til 4 sal. Den bedste alarm man kan få!
22-11-2016 Af Ditte Nøhr
Den bedste.
Super babyalarm. Fungere perfekt, dejlig rækkevidde og god lyd uden støj. Elsker temperaturmåleren og at jeg har mulighed for at tilkoble en ekstra babyunit når de skal til st sove hver for sig. Lever op til mine forventninger og lidt mere til.
17-11-2016 Af Nana Larsen
Fantastiske
Jeg er ovenud imponeret af baby alarmerne. De holder virkelig godt strøm og elsker funktionen med talkback. Jeg er gået fra ikke at kunne stole på min baby alarm til nu hvor jeg ved den fanger bare han bevæger sig. Dejligt med lysfunktionen når man skal putte her i vintertiden(bruges også på værelse)

Hvis jeg skal komme med et lille minus er at man ikke efter vores mening kan få lydstyrken højt nok op i forsamlinger. Her er det dog godt man kan slå vibrationer til
17-11-2016 Af Nanna Nørgaard Madsen
Virker perfekt
Super gode og dejlige nemme at finde ud af!
31-10-2016 Af La
Køb den!
Super babyalarm! Lang batteri-tid og rækkevidde. Er nu 100% tryg ved at gå i vaskekælderen mens baby er i lejligheden. Og mega fedt at den bipper højt, hvis den ikke kan få forbindelse til baby-enheden! Er vildt glad for vores, og super hurtig levering!
20-10-2016 Af Line Teglskov Raun
Babyalarm Neonate BC6500D
Kan varm anbefale denne babyalarm, har 3 børn så vi har haft 3 forskellige alarmer igennem årene. Denne her er klart den bedste, det var vigtigt for os at den holdte strøm længe ( da vi altid glemmer opladeren, når vi er uden ) den er en fantastisk rækkevidde, og man kan nemt hører om det er barnet som kommer med lyde eller om det er udefra/ andre lyde i nærheden, så man slipper for mange unødige kig ind til barnet. Den er fin lille og handy. Virker også robust da den har været på gulvet et par gange og ikke taget skade.
Kan kun anbefale den, det er også den eneste babyalarm jeg ville gemme hvis jeg skulle have flere børn, de andre alarmer solgte jeg efter brug, for jeg var ikke tilfreds med dem.
Neonate BC6500D babyalarm fantastisk
20-10-2016 Af Sanne
Bedste babyalarm
Den er bare perfekt. Nem og bruge, holder strøm længe, viser temperatur i barnevognen, og smart design uden og fylde en masse.
18-10-2016 Af Pernille
Perfekt til din hverdag
En kanon babyalarm med enorm sensitiv lydfanger, du er ikke i tvivl når baby rør på sig. Der er temperatur måler som også er rigtig rart at have. Super nem at indstille og bruge. Batteri holder længe.
11-10-2016 Af Julie Klokholm
Rigtig god og praktisk babyalarm
Jeg stiller høje krav til de produkter jeg køber.
Neonate BC6500D er en rigtig god babyalarm for mig, fordi den :
- Holder strøm længe
- udsender minimale mængder stråling
- har lang rækkevidde
- har temperaturmåling
- har luksusfunktionen \"talk-back\"
Alle de ting gør, at babyalarmen er perfekt til mig.
11-10-2016 Af Simone Jørgensen
Verdens bedste alarm.
Pålidelig, holder godt batteri, praktisk størrelse og god vibrator-funktion.
10-10-2016 Af Anneli Holdt
Hurtig levering, men ridser i alarmen
Jeg modtog mine alarmer lynhurtigt og vi er rigtig glade for dem. Dog var der en ridse i deb ene, men orkede ikke at sende dem retur. Tænkte det ville være smart med noget beskyttelsesfilm på som på mobiltelefoner.
06-10-2016 Af Kathrine
Neonate babyalarm
Super god service. Vi modtog vores babyalarm lyhurtigt efter bestilling. Vi fik en super pris på dem. Så alt i alt en rigtig god oplevelse hos Pixizoo
28-09-2016 Af Louise Justesen
Super brugervenlig
Alarmen er super nem at tage i brug. Opladet og parret ved modtagelse. Overskuelig brugsvejledningen og alarmen er nem at indstille. Det fungerer godt med justering af følsomheden og lydstyrke!
28-09-2016 Af Lisette
Fantastisk oplevelse
Kan kun klart anbefales, fungere perfekt og fin pris
28-09-2016 Af Anne jacob
Gode!!
Vi er meget glade for vores neonate babyalarmer, der holder strøm - vi har endnu ikke skulle oplade dem efter brug i ny og næ igennem 4 uger. De er små og handy og lige til at hænge om halsen og nemme at have med. Eneste udfordring har indtil videre været, at lyden ikke altid er høj nok, men der hjælper den smarte vibratorfunktion.
27-09-2016 Af Marie
Nem at bruge
Har netop modtaget denne babyalarm, og den er super let at komme igang med!
26-09-2016 Af Marie
Super god!
Vi er helt vildt glade for vores neonate alarmer, de holder strøm rigtig længe og virker helt optimalt. Vi anbefaler den altid til vores venner
26-09-2016 Af Louise
Bedste køb
Vi er rigtig glade for vores køb af neonate BC6500D babyalarm , den er rigtig nem at anvende og dejligt med temperatur måler , et rigtig godt køb som giver en god tryghed , når baby skal sove til middag i haven .
25-09-2016 Af Nanna herskind
Baby alarm
Super fedt baby alarmen der altid virker
25-09-2016 Af Evelyn
super glad
Er rigtig glad for dem. Ville ikke vælge andre
24-09-2016 Af Michelle
God og nem at bruge!
Super god og nem baby alarm. Der er god kontakt og lyd. Super med temperatur måleren. Problemfri at anvende - kan uden tvivl anbefales.
21-09-2016 Af Lise Voxnæs
Den bedste babyalarm
Jeg har haft mange babyalarmer igennem tiden, men denne er dog den bedste. Den virker altid, batteriet holder rigtig lang tid, og der går ikke udnædvendih støj i den. Den for mine bedste anbefalinger.
20-09-2016 Af Camilla Hedelund
Babyalarm
De virker altid og har klart og tydeligt signal
20-09-2016 Af Maria storm
Fantastisk
Virkelig god babyalarm. Vi har aldrig haft problemer med den. Batteritiden er rigtig fin - og ellers er de hurtige til at lade op! Kan klart anbefales.
18-09-2016 Af Amanda
Neonate
Rigtig god babyalarm
08-09-2016 Af Tina
Fantastisk produkt
Vi er blevet rigtig glade for den. Den virker altid og man kan have en stor pålidelighed til den.
30-08-2016 Af Line Petersen
Super alarm
Denne alarm har vi virkelig være glade for. Den virker bare hver gang - og der er intet interferens med andre. Ligenu har vi endda to sæt, da vi har 2 små børn, og end ikke er dem imellm er der problemer.
Det er så dejligt at den kun lyder, når barnet siger noget men også at den viser temperatur er en god feature da det er noget nemmere at forholde sig til, i fx barnevognen om sommeren/vinteren.
29-05-2016 Af Christina
fanatastisk babyalarm
Jeg kan ikke sætte en finger på denne babyalarm. opsætningen er nem, den fungerer perfekt. Vi elsker den! :)
18-04-2016 Af veronica felby
Skøn Babyalarm
Ingen støj
Fantastisk rækkevidde
Har anvendt dem sporadisk i 3 uger nu og har endnu ikke krævet genopladning
Nem at håndtere

Kun positiv herfra. :)
16-03-2016 Af Miriam Leonhardt
SUPER
Det er simpelthen bare de bedste babyalarmer! De virker helt perfekt, har endnu intet støj oplevet, eller andre alarmer er gået i den og nu har vi brugt dem i snart 1 år. Resten fra mødregruppen har dem også og der er ingen problemer overhovedet! De er dejlige, nemme og holder strøm rigtig godt! Kan klart anbefales :D
15-03-2016 Af Stinne Hedegaard
Fantastisk
Vi har aldrig problemer med denne alarm! Virker fantastisk også på længere afstande, bliver ikke forstyrret af andre alarmer og holder strøm utroligt længe!
15-03-2016 Af Christina Holm
Lille og funktionel
Den virker ubeklageligt også på lange distancer og bliver ikke generet af betonvægge.
Vi startede med en Nabby men måtte erkende at det ikke virkede og købte denne istedet som bare er fantastisk.
15-03-2016 Af Dina
Den bedste!!
Elsker denne babyalarm! Stoler fuldt ud på produktet, ingen støj på linjen og fungerer som den skal samt opfylder alle kravene.
Kan varmt anbefales
15-03-2016 Af Maja-Louise Danielsson
Rigtig fint produkt !!
Virker helt ubeklageligt . Et blevet tabt og virker stadig rigtig fint.
Den vejer og fylder ingenting og det syntes jeg er rigtig fedt.
Syntes til at starte med at det måske lige lovlig mange penge nok til en babyalarm. Men har overhoved ikke fortrudt , alle pengene hver :)
15-03-2016 Af Louise Nielsen
Super gode
De er lidt dyre i forholdt til andre babyalarmer, men er virkelig glade for dem, stoler fuldt ud på dem. De bliver bruge hver dag i flere timer, holder godt på strømmen. Kan kun anbefale dem
15-03-2016 Af Louise Petersen
Ombytning uden problemer
Var lidt hurtig og kom til at bestille både Neonate 5800 og 6800. Havde kun brug for 6800 og det var ingen problem at returnere den ene handel inden den var gået helt igennem! God service!
15-03-2016 Af Marlene Lehmann
God
Rigtig god babyalarm. Nem at bruge og meget stabil. Eneste minus er at der ikke går lang tid fra den alarmerer for lavt batteri til den går ud
15-03-2016 Af Marie E
Super babyalarm
Super babyalarm med lang batterier og rækkevidde.
19-12-2015 Af Kristian Bo Andersen
Fremragende babyalarm
Virkelig god babyalarm, der har en rigtig god størrelse. Ved standardindstillingen er den lidt følsom, men det er nemt at justere.
Det er lækkert med temperaturindikator.
16-12-2015 Af Mette Karup Frederiksen
Meget brugervenlig
Produkter er yderst brugervenligt - jeg har endnu ikke åbnet manualen, men alligevel kan jeg bruge den dagligt, indstille temp. alarmerne osv.
Det eneste minus er at rækkevidden ikke er nær så lang som produktet lever (selv ikke på åben mark).
Men har man ikke et behov for at den skal kunne række 300+ meter, så er det en super alarm
15-12-2015 Af Heidi
den bedste babyalarm :)
Neo nate laver helt sikkert de bedste alarmer og vi har aldrig haft problem med vores, heller ikke selvom de er blevet tabt en del gange .. Så fuldt hus med stjerner her :)
08-11-2015 Af Mia Hay Jørgensen
Pålidelig, fiks og god.
Vi kom til at smadre vores første neonate alarm da sønnen fik fat i den og kylede den på gulvet, siden tænkte vi at vi måtte prøve nogle billigere alternativer. Vi endte dog med at skrotte de billige og bøffe pengenefor denne neonate. Den er helt sikkert pengene værd. Jeg er aldrig bekymret for om den nu virker, der har ingen problemer været med den - den gamle model havde en tendens til at opfange radiosignaler osv. Det gør denne ikke. Lyden går klart igennem og alarmen er let at betjene. Et rigtig godt køb.
07-11-2015 Af Maria
Neonate
Vi har to sæt Neonate babyalarmer - husker ikke model nr. Vi er rigtig glade for dem fordi de er så små og praktiske at have med, men især fordi vi kan køre begge babyenheder på en voksenenhed - meget praktisk når man har to børn som vi skal have alarm på om natten og når vi er på besøg!
07-11-2015 Af Lene Karkov
Favotit
Vi har tre børn, og skiftede mærke til neonate fra et andet meget vellidt produkt. Og vi er meget tilfredse med vires valg. Der er god dækning, lang levetid på batterierne, de rækker langt, og selvom vi er mange i samme mødregruppe med den samme alarm, så har vi ingen problemer med forstyrrelser imellem vores enheder
07-11-2015 Af Katrine
Facebook konkurrence
Neonate alarmer er bare de bedste og fornuftig pris
07-11-2015 Af Joan
Den bedste på markedet
En rigtig god alarm. Den har mange gode funktioner såsom alarm ved for høj eller lav temperatur, god rækkeevne og lydfølsomheden kan justeres. Derudover er det rigtig smart at man kan koble flere baby units til hvis man har flere små børn.
07-11-2015 Af Tanja Krone
Perfekt
Elsker neonate! Den er lille og super brugervenlig, har en fantastisk rækkevidde og det lave strålnings niveau gjorde, at jeg ikke var i tvivl om, at det skulle være neonate. Vi bor på 1 sal og barnevognen står nede og den har aldrig svigtet med signal
07-11-2015 Af Sacha Verlin
Super alarm
Super god alarm ...god rækkevidde og holder strøm rigtig længe selv i frostvejr og dejligt at man kan koble flere på samme forældre enhed. .eneste minus er at hvis der er 2 koblet på samme forældreenhed er det lidt bøvlet at koble, den der vågner først, fra
07-11-2015 Af Irene
En rigtig god babyalarm
Vi er rigtig glade for denne babyalarm! Den har meget lang batteritid, er robust, har god rækkeevne og er nem at have med.
07-11-2015 Af Camilla
God og pålidelig
God pris god og pålidelig alarm
07-11-2015 Af Sara Lynglund
Fantastisk produkt
Rigtig god babyalarm! Vi købte den herinde, men frygtede lidt at den ville være skrøbelig med den store skærm. Men den er super robust og fungerer fuldstændig upåklageligt. Vi har aldrig oplevet gener med støj eller lignende. Rækkevidden er meget lang! Det er fantastisk at vi kunne gå ind til vores naboer mens hun lå og sov. Batterilevetiden kan jeg heller ikke sætte en finger på, selvfølgelig holder den ikke ligeså længe på en opladning som den gjorde som ny, men jeg er positivt overrasket!
Alt i alt kunne jeg nok ikke blive meget mere tilfreds :)
07-11-2015 Af Stephanie
Bedste køb til baby
Bc6500d er det bedste køb vi har gjort til baby, udover barnevognen. Den har super god rækkevidde og meget god og klar lyd. Vi er rigtig glade for muligheden for at indstille følsomheden, da vi bor ud til et temmelig trafikeret vej. Grundet indstillingen hører vi sjældent trafikken i alarmen, men baby går klart og tydeligt igennem.
Derudover er batteritiden fantastisk og opladningen går super hurtigt! Også temperaruralarmen er en super funktion hvor både max og min kan indstilles som man vil.
07-11-2015 Af Heidi Birkholm Warming
Fantastisk alarm
Købte denne i ønskebørn i tilst. Fantastisk alarm med gode informationer og rækkevidde. Dog er skærmen ødelagt på den ene efter Mathi fik fat i den :-( så lidt mere robuste skærme ønskes ;-) I hvert fald på den der skal ligge i vognen, som de kan få fingrene i :-)
07-11-2015 Af Mathilde lundgren
Den virker bare!
Ikke så meget fis, den virker bare! Godt batteri, god afstand, gode justeringer af følsomhed, lav stråling.. Lille! Talkback funktionen har dog været unødvendig for os, da vores datter ikke virker til at kunne genkende vores stemmer i den.
Vi er tilfredse!
07-11-2015 Af Julie Søgaard
Super god babyalarm
Helt perfekt!
07-11-2015 Af Mette Hjortshøj
Lever op til forventningerne!
Jeg har tidligere haft superNova og var ret glad for denne, men da de blev stjålet og vi skulle have nye alarmer til vores lillesøster, fik vi Neonate i stedet. Havde hørt godt om dem, og synes de er rigtig gode! Jeg skal lige vænne mig til anderledes indstillinger, men synes det er nemt at finde ud af. Og så er det rart at vide at der minimal stråling når man har det liggende hos baby. Og så synes jeg rigtig godt om talk-back funktionen :)
Rigtig dejligt produkt!!
07-11-2015 Af Jeanette Transø
Påligelig!
Alarmen er super pålidelig og meget let at have med at gøre. En af de smarte detaljer er at man kan tilslutte flere babyenheder hvis man har flere børn, DET er smart!
Temperaturmåleren er en god ide - især om sommeren.

Jeg er meget tilfreds!!!!
07-11-2015 Af Maria Seidelin
En bedre afløser
Da vi fik vores første barn i 2011 ønskede jeg mig BC5500A, den fik vi og var super glade for den indtil den begyndte at sige mærkelige lyde (efter et par år). Så da vi blev forældre igen her i september 2015 ville jeg ha samme mærke igen, de er så nemme at betjene og en fin lille størrelse! Så vi har købt denne, forskellen er talk-back funktionen som jeg tænker kan være god når vores datter bliver lidt ældre. En rigtig go babyalarm som er pengene værd!
07-11-2015 Af Nicoline Wartho Knudsen
Super god babyalarm, nem at betjene!
Vi er super glade for denne babyalarm, jeg brugte lang tid på at undersøge, hvilken der skulle være den bedste, på marked og der er meget delte meninger. Men jeg faldt for neonate, lille, nem at betjene og gode funktioner med temperatur indikator.
Den kan indstilles i følsomhed, hvilket er perfekt ved et uroligt barn.
Vi er meget tilfredse og anbefaler denne.
07-11-2015 Af Maria
Fantastisk produkt.
En virkelig god alarm. Den er lille og nem at have med. Den kan både ligge i barnevognslommen og inde i liften ved den nyfødte, da den virker lige godt begge steder. Den viser temperatur, så man ved hvilken tøj man skal give den lille på. Vi er bare så glad for den:-)
07-11-2015 Af Helene Bøgehøj Schibsbye
Min bedste investering
Fra ende til anden, har denne alarm været mit bedste køb. Den fylder nærmest ingenting, minimal stråling, stabil forbindelse og termometer og bærerem så selv faren gider gå med den.
Det bedste: selv efter første barn har smidt enhederne på gulvet en del gange, virker de stadig upåklageligt til barn nr. 2!
07-11-2015 Af Cindy
Rigtig god babyalam
Vi er så glade for vores Neonate alarm. Et rigtig godt køb :)
07-11-2015 Af Marie
Den bedste på markedet
Denne babyalarm er efter min mening den bedste der er på markedet. Den er lille og lækker og robust. Den har en god rækkevidde og er rigtig nem at betjene.
07-11-2015 Af Maria N. Kjeldsen
Alletiders alarm
Har erstattet de 2 sæt gamle alarmer med denne. Skønt at kunne have alarm på begge børn, men kun skulle have én voksendel med sig.
Den er let at finde ud af og har alle de funktioner man kan ønske sig. God rækkevidde og klar lyd.
07-11-2015 Af Maria V.
Ikke en babyalarm for Klodshans!
Vi har neonate og har været super glade for den men den anden dag måtte den ene lade livet min mand tabte den og det kan de bestemt ikke tåle.
07-11-2015 Af Julie L. Augustinus
Super god
Rigtig god alarm med god rækkevidde. Nem at finde ud af og lav stråling
07-11-2015 Af Marie E
God og betjeningsvenlig
Lille og betjeningsvenlig alarm. Har en god rækkevidde, god batteri kapacitet og lader hurtigt op. Tar ikke for meget støj ind og placeres nemt både i og udenfor barnevogn hvor man stadig kan høre barnet
Er dog lidt sart ved fald og stød og fik hurtig revne i skærmen. Jeg ville dog vælge den samme igen trods dette lille minus.
07-11-2015 Af Mette Due
Mega fed babyalarm med smart funktion
Alarmen er super lækker. Lille, kompakt og virkelig robust. Man kan mærke at det er kram.

Derudover er det fedt at den har så god en rækkeevne. Talk Back funktionen på modellen her BC6500D, kan virke lidt unødvendig, men vi bruger den faktisk en del, hvis man lige skal tale lidt for at undgå at han vågner op for tidligt for at berolige.
28-10-2015 Af Jesper
Fantastisk babyalarm
God rækkevidde, lille og kompakt. Erstattede en nabby babyalarm med denne og det var det bedste jeg har gjort.
18-10-2015 Af Dina Larsen
Super gode babyalarm
Rigtig god babyalarm, som sorterer støj fra, så det er let at høre når barnet vågner.
Kan kun anbefales!
18-10-2015 Af Henriette S
Neonate
Super babyalarm. Meget pålidelig og nem at bruge.
18-10-2015 Af Mischa iversen
Super oplevelse!
Rigtig lækker babyalarm med god rækkevidde, dejligt design der gør at den ikke fylder for meget, og så er der talkback, vi elsker den!
15-10-2015 Af Brian
Super babyalarm
Rigtig fin og handy babyalarm med god batteritid. Og så lover producenten, at strålingen er minimal.
29-09-2015 Af Jan Mortensen
Super produkt
Super god baby alarm. Har aldrig haft problemer med den. Kan række langt.
03-09-2015 Af Carina
Fantastisk
Vi havde faktisk købt en mega fancy babyalarm der virkede med telefonerne og havde kamera, men alligevel endte vi til slut med denne fantastiske babyalarm der bare virker!
19-08-2015 Af Birgitte Nielsen
Pålidelig babyalarm
Neonate 6500 er pålidelig, hvilket er det mest essentielle for en babyalarm. Den har god rækkevidde og lyden går meget tydelig igennem. Designmæssigt synes jeg de virker lidt uelegante. De er meget tykke. Jeg havde en forventning om at de ville være på tykkelse med mobiltelefon. Men det er også det eneste der er minus ved dem.
19-08-2015 Af Gitte Jessen
Super Alarm
Denne alarm er super idet min kone kan sætte alarmen i opladeren uden at bat bliver dårligt. Den holder også længe uden opladning, for os vare den en hel uge, og den bliver brugt hver dag.
15-08-2015 Af Kasper
Virker hver gang.
Den virker hver gang,har mange funktioner og god stor skærm.
13-08-2015 Af Mai-Britt Hansen
Fantastiske babyalarmer...!
VI havde tidligere SmartNova, hvor det var tydeligt at man betalte for designet og ikke det reelle produkt. Vi stolede simpelthen ikke på den til sidst, Stabilitet og tryghed er nøgleordene for os når vi bruger babyalarm.
Det har vi fået med Neonate BC6500D. Sindssyg god baby alarm der bare virker! Fin lyd, og masser af mulighed for at indstille følsomheden, minimere stråling mm. Klart pengene værd.
12-08-2015 Af Kenneth
Anmeldelse af neonate BC6500D
Vi er tilfredse med købet af neonate babyalarm - virkelig fin rækkevidde og uden støj eller andet. Vi bor på 4. Sal og det er uden problemer at høre med i barnevognen i gården.
12-08-2015 Af Rikke
Glimrende alarm
De fungerer glimrende og vi er så glade for dem, at vi bestiller et nyt sæt efter, at vi har mistet forældreenheden. Vær opmærksom på, at når Zero radiation funktionen vælges, kan man ikke se temperaturen og om babydelen løber tør for strøm.
06-08-2015 Af Christian Veigaard
Et køb man ikke fortryder!
Virkelig god babyalarm som fungerer til UG. Kan varmt anbefales, og har ingen problemer oplevet med den af nogen art. Vi er specielt glade for at man kan se temperatur i babys vogn, samt at de har rigtig lang batteritid.
05-08-2015 Af Sille schleicher
Fantastisk alarm
En virkelig god alarm. Er altid tryg ved at stille mit barn ud. Den har aldrig fejlet og så holder den strøm længe!!
Kan kun anbefales!
05-08-2015 Af Trine
Fantastisk
Fantastisk babyalarm - tryghed - lille - god lyd (skue op og ned så man eks når der soves ude på altanen, kan den skues lidt ned så man ikke også hører børnene nede på legepladsen osv)
Vibrerer (godt når man støvsuger eller hører musik)
Anbefaldet den til mange selvom det er liiiidt dyr :)
05-08-2015 Af Rikke
Neonate BC6500D Babyalarm
Det er en rigtig god babyalarm, nem at indstille og bruge, lang batterilevetid, lang rækkevidde. Den registrerer dog også trakfikstøj og lign. og ikke kun baby-lyde. Man kan dog godt høre forskel i modtageren, men man skal bare være opmærksom på, at den kan lyse uden at det er barnet der giver lyd (relevant, når man ikke altid selv hører lige godt).
05-08-2015 Af Charlotte
Rigtig god alarm!
God størrelse, holder længe på strøm, dejlig stor skærm, vibratorfunktion, så den kan slås på lydløs. Vi er fuldt tilfredse med alarmen og kan kun anbefale den til andre.
05-08-2015 Af Eva
Du kan ikke leve uden...
Fantastisk Babyalarm, god dækning imellem enhederne og super ned at betjene.
05-08-2015 Af Henrik
Babyalarm
Super godt produkt og nemt at betjene.
05-08-2015 Af Pernille Leth
pålidelig alarm
kan kun anbefale Neonate babyalarmen. Jeg har aldrig haft problemer med den. Bruger den dag og nat. Løber den tør for strøm, bliver man advaret i god tid. Og har man den tændt mens den er i laderen, kan man gøre alarmen mere følsom, så du ikke skal have laderen i nærheden af barnet. Helt klart pengene værd. Jeg købte også holdere med til alarmen. Der er både sugekop, velcro og clips.
18-06-2015 Af Maria Drejer
Den virker
Har indtil videre kun haft fornøjelse af den i en uge og den lever helt op til forventningerne. Vibratoren deri kunne dog godt være lidt kraftigere, da jeg synes den er svær at mærke, hvis man har den i lommen. Den er nem at indstille.
22-05-2015 Af Mai Møller Mørch
Tryghed
Den bedste babyalarm. Den virker hver gang, holder batteri længe, og så synes jeg, at det er super med ZRF-funktionen. Meget betryggende. Anbefales varmt!
19-05-2015 Af Trine
Lille og handy
En super god alarm, som ikke fylder ret meget. De har en utrolig god rækkevidde og jeg glæder mig til baby bliver født og afprøve dem i det virkelige liv :)
19-05-2015 Af Anja Orluff Henriksen
Pålidelig og driftsikker babyalarm
Uden sammenligning én af de beste babyalarmer på markedet. Til vores første dreng havde vi en anden babyalarm fra et konkurrerende mærke, men denne mistede alt for hurtigt strøm og står nu permanent i deres respektive ladere. Derfor blev vi nødt til at investere i nye, og efter opfordring fra et vennepar, faldt valget på Neonate, købt via PixiZoo med lidt lækker rabat. Og det har vi ikke fortrudt. Den kan det den skal, den har en god rækkevidde og den er nem at betjene. Den har lang batterilevetid og indstillelig følsomhed - intet mindre end et kup. Derfor får den fem stjerner herfra.
18-05-2015 Af Line
Neonate bc 6500D
Vi har haft forskellige babyalarm men neonate bc6500D er helt klar en vinder af dem alle. Holder længe på strøm, god signal, og svigter aldrig. Giver en mor til 3 tryghed i hverdagen
18-05-2015 Af Huong Nguyen
Babyalarmen der ikke svigter
Jeg valgte Neonate både fordi, de er testvinder, men også fordi jeg har hørt positivt fra flere veninder. Babyalarmen holder strøm i uendeligt lang tid og lyden går rigtigt godt igennem. Jeg er super tilfreds og synes bestemt, den er pengene værd!
18-05-2015 Af Nadia Haagaard
fantastisk!
Babyalarmen der aldrig!!! Løber tør for strøm! Har haft tidligere testvinder også, og neonate skuffer aldrig!! :-) nem at indstille og fantastisk signal!
16-05-2015 Af Jane Nørskov Pedersen
neonate BC6500D
Har prøvet Mange forskellige alarmer....Denne er uden tvivl den bedste...god rækkevidde. .stærkt signal...holder super godt strøm..lille og handy og smart at man kan koble flere babyer på en forældrenes
15-05-2015 Af Irene Quist Guldborg
neonate BC6500D
Har prøvet Mange forskellige alarmer....Denne er uden tvivl den bedste...god rækkevidde. .stærkt signal...holder super godt strøm..lille og handy og smart at man kan koble flere babyer på en forældrenes
15-05-2015 Af Irene Quist Guldborg
Super lækker alarm
Alarm med en god lyd og genial mulighed for at tilkoble flere alarmer til forældreenheden .. lækker størrelse og fed idé med talk-back funktion så vi forældre kan kommunikere med hinanden :) vi bor et stort sted, så at rækkevidden er så stor er dejligt , så man ikke kun kan være lige omkring den. kan kun anbefale den ..
15-05-2015 Af Mia Emilia Weinreich
Alle pengene værd
Virker upåklageligt, og lever op til vores behov. Vi har ikke oplevet problemer med babyalarmen.
14-03-2015 Af Mette
Top karakterer herfra
Alarmen fungere upåklageligt og lever fuldt ud op til vores behov ved en alarm. Det er samtidig let at skelne mellem unødig støj og barnets gråd
14-03-2015 Af Pernille Hansen
10 marts 2015
Alarm fungerer upåklageligt. Man skelner nemt barnets gråd fra andre lyde. Den rækker langt og batteriet holder længe.
10-03-2015 Af Lise
Tip top alarm
Alarm der fungere upåklageligt og gør hverdagen for en mor på barsel noget lettere. Helt klart alle pengene værd
15-01-2015 Af Pernille Hansen
Tip top
Tip top babyalarm. Fungerer perfekt og sorterer irrelevant støj fra. Lang levetid på en opladning men er dog længe om at lade helt op.
14-01-2015 Af Cecilie
Topkarakter
Er super glad for denne Neonate model. Den lever op til alle vores krav og giver os den trykhed vi ønsker.

5 stjerner herfra !!
25-12-2014 Af Rikke Maul
Super alarm
Vi har prøvet forskellige alarmer da vi syntes at denne var lige dyr nok. Men ingen alarm levede op til vores krav. Til sidst købte vi denne, og den er jo alle pengene værd, vi skulle bare have købt den fra starten.
08-12-2014 Af Naja
Bedst
Vi har prøvet rigtig mange babyalarmer, dog er denne her den bedste vi har haft indtil videre :)
19-06-2014 Af Handan
Har forkælet mig selv med nye Babyalarmer BC6500d
Jeg har købt den nye model her fra neonate. Vi brugte den tidligere testvinder til vores først datter, og jeg kunne ikke dy mig, da jeg så de nye modeller.

De fungerer på alle måder, så godt som den gamle model, men derudover er det super lækkert at man kan tale barnet via forældre enheden. Bare lige for at berolige, hvis ikke hun vil falde i søvn, eller nynne lidt, hvis der er en der er ved at vågne for tidligt ;-)
18-06-2014 Af Maria
Har forkælet mig selv med nye Babyalarmer BC6500d
Jeg har købt den nye model her fra neonate. Vi brugte den tidligere testvinder til vores først datter, og jeg kunne ikke dy mig, da jeg så de nye modeller.

De fungerer på alle måder, så godt som den gamle model, men derudover er det super lækkert at man kan tale barnet via forældre enheden. Bare lige for at berolige, hvis ikke hun vil falde i søvn, eller nynne lidt, hvis der er en der er ved at vågne for tidligt ;-)
18-06-2014 Af Maria
God alarm
Den virker altid.
17-06-2014 Af Christina
God alarm
Den virker altid.
17-06-2014 Af Christina
Vis flere Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×