Se Pixizoo Plus tilbud

Neonate

Pris
  1. kr109
    kr2719
Med kamera
  1. Ja (2)
  2. Nej (5)

Neonate

Neonate er resultatet af en nybagt norsk fars søgen på den perfekte babyalarm. Den kommer ikke som nogen overraskelse, at markedet ikke levede op til hans forventninger. Med baggrund inden for elektronikbranchen blev det farens mål, at udvikle og producere de bedste, sikreste og mest brugervenlige babyalarmer på markedet. I dag er Neonate nogle af de mest populære babyalarmer, og det er der en grund til - alarmerne fra har vundet bedst i test og forbrugertest siden starten. Her vil du finde de populære babyalarmer BC5800D og BC6500C samt den smarte alarm med videofunktion BC8000DV. 

Neonate babyalarm - når kun det bedste er godt nok!

Neonate er resultatet af en norsk fars søgen efter den allerbedste babyalarm. En baby alarm med et system, der kunne leve op til hans forventninger som far såvel som teknik-ekspert. Med baggrund i og ekspertise inden for teknologi-industrien, siger det måske sig selv, at han ikke fandt et produkt, der levede op til hans krav. Derfor besluttede han sig for at udvikle en babyalarm selv – og sådan kom Neonate til verden!

Neonate er et nyt koncept inden for babyalarmer. Neonates mål er at udvikle kvalitetsprodukter, der er blandt de mest brugervenlige på markedet, kombineret med de bedste og mest intelligente funktioner. Hver model har en unik funktion eller en kombination af flere unikke funktioner.  

Neonate BC-5800D

Neonate BC-5800D er den mest populære babyalarm fra Neonate og er i den grad en bestseller. Modellen har gode egenskaber såsom: rækkevide på op til 800 m. og 70 timers batteritid (turboladning på kun 3-4 timer). Derudover alarmer alarmen også hvis du nærmer dig ud fra rækkeviden eller hvis batterietniveauet er ved at være flad eller hvis temperaturen ændre sig (virker ned til -19 grader). Alarmen er lille og handy, da den ikke fylder mere end en almindelig mobiltelefon og derudover er den også udstyret med vibarator, så du ikke bliver forstyret til større forsamlinger eller hvis du støvsuger og umuligt kan høre gråden fra barnet pga. larmen fra støvsugeren. Babyalarmen udgiver også en meget lav stråling, hvilket ikke kan undgåes ved digitale alarmer. Hvis du ønsker at læse andre kunders mening om produktet, så kan du læse dem på vores magasin under produktanmeldelser eller under anmeldelser ved produktet.

Er du god til at holde øje med tilbud, så er du måske heldig med at finde en Neonate babyalarm på vores tilbudsside.

 

Neonate BC-6500D

Neonate BC-6500D er en lidt dyrer og mere eksklusiv udgave af BC-5800D. Den lille sag kan også opnå en rækkevide på op til 800 m. og har minimal stråling og derudover har alarmen en funktion som gør at der slet ikke er stråling mens barnet ligger og sover. Ligesom modellens lillesøster, så giver den også informationer om temperaturen, batteriniveauet og alarmer hvis du er uden for rækkevide. Skærmen er også udstyret med natlys funktion, så lyset ikke skær i øjnene for barnet. Alarmen har et digitalt sendesystem som filtre udnødvendige larm i området og den helt store ændring fra BC-5800D er at denne model har talk-back funktion, så du kan tale til dit barn og trøste på den måde. Modellen har også mulighed for at koble op til 3 baby-enheder til den samme forældre-enhed på en gang, hvilket er et plus, hvis du har flere børn som sover på samme tid. Hvis du ønsker at læse andres kunders mening om modellen, så kan du læse dem under anmeldelser ved produktet. 

Modellen kan nogle gange findes på vores tilbudsside.

Neonate BC-8000DV

Neonate BC-8000DV er indtil videre Neonates mest eksklusive og funktionsrige babyalarm til dato. Den nyeste medlem i familien er udstyret med kamera, så du kan følge med i hvad barnet laver eller om barnet sover trygt og godt. Modellen har en rækkevide på videoforbindelsen på op til 300 m. og derudover en rækkevide på 800 m. for lyd forbindelsen. Du kan selv bestemme om du kun vil have lyd eller om du også vil have video eller omvendt. Modellen kan indstilles så der kun skabes forbindelse hvis barnet siger noget og dermed spare man også på batteriet. Modellen er udstyret med 8 infrarøde lamper, så billedet også er godt selvom det måske er mørkt i barnevognen eller værelset. Derudover har den også funktioner såsom: talk-back funktion, nattelampe og kan bruges helt ned til - 19 grader. I pakken er der også monteringskit, så du kan fastgøre enheden på barnevognen, tremmesengen eller vinduet.  

 

Neonate Monteringssæt 

Neonate monteringssæt findes bl.a. til modellerne BC-5800D og BC-6500D. Monteringssættene gør det muligt for enhederne at kunne sidde fast på flere forskellige måder og steder. Bl.a. sugekopper som gør det muligt at sætte babyalarmen fast til et vindue eller velcroholdere som kan fastsættes på tremmesengen. Derudover er der også bælteclips og bagstykker, som gør det muligt at sætte alarmen fast på mange steder. 

 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×