Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Nerf

Sigt, skyd, ram! Med de mega seje Nerf guns er du klar til den sjoveste kamp mod alle dine venner og familien.

Nerf-blasters er børnevenlige legetøjsvåben og helt ufarlige at lege med. Der findes mange forskellige varianter til våbenskabet, elektriske, manuelle, med skumkugler, skumpile eller måske endnu bedre – vand! Lev dig ind i legen med sigtekorn, skumammunition, defence-skjold og mange andre muligheder.

Slip fantasien løs og lad kampen begynde!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Slip fantasien løs 

Hvordan har du det med, at din lille guldklump elsker at lege krig? Umiddelbart forbinder vi forældre ikke krig med noget positivt og vil helst gerne beskytte vores børn fra alt, der er ondsindet. Men børn har brug for at lege – også krig med vennerne og familien. 

Det skønne ved børn er deres nysgerrighed, livlige og fantasifulde tilgang til verden. De leger for at bearbejde og opdage deres verden, og vi skal støtte dem i det. 

 

Børn leger sig igennem følelser. Måske dit barn forsøger at få styr på kampen mellem det gode og det onde? Måske I ser tegnefilm, og dit barn har en brændende drøm om at være den drøn populære superhelt, der bekæmper alle verdens skurke? Børn har ikke den samme opfattelse af krig som vi voksne. Så næste gang din vilde bandit peger på dig med et legetøjsvåben – eller noget som skal minde om det. Så leg med i legen med sund fornuft – det bliver sjovt!

 

Hvilke seje Nerf guns er der?

Der findes mange forskellig Nerf guns, du kan samle på. Herunder får du en god introduktion til de forskellige våben, så du er sikker på at have det helt rigtige til din næste mission. 

 

Nerf N-Strike Elite 

I mere end 20 år har den klassiske model N-Strike Elite udkæmpet tusinder af sjove legetøjskrige. Der er to typer af denne N-Strike Elite blaster. Der findes standart versionen, som skyder med lynhurtige skumpile, eller MEGA udgaven, som skyder med MEGA skumpile. Derudover findes modellerne også med eller uden magasin i elektriske og manuelle udgaver.  

 

Nerf Modulus 

Nu er det muligt at opnå det sejeste skydevåben i verden! Med Moduls bygger du dit helt eget legetøjsvåben. Til serien er der en masse blasters, som du kan bygge videre på, helt som du lyster. Hvis du har brug for et sigtekorn til optimerer din præcision eller et cool defence-skjold, monterer du blot dette på din blaster.  

Med din unikke Nerf-blaster, en god strategi og hurtige ben, vinder du helt sikkert!

 

Ufarlig leg 

Det bedste ved Nerf er, at ingen kommer til skade under legen. Alle skydere fra Nerf er med blødt skumammunition eller ganske almindeligt vand. Det giver sjove adrenalin kick at kæmpe mod vennerne og familien, men gør absolut ikke ondt. Legeammunitionen skader hverken de firbenede venner, lakken på fars bil, eller mors fine vaser. Leg med blasters kan forgå ude såvel som inde – selvfølgelig afhængig af plads, vind og vejr.

 

Shop løs til legen hos Pixizoo 

Find din næste Nerf gun hos os. Vi har et stort udvalg af de absolut sejeste Nerf våben til din næste kamp. Når du handler hos os, sikre vi, at du har dit legetøjsvåben i hænderne hurtigst muligt og gerne inden for 1-3 dage, så du ikke går glip af en vigtig kamp mod dine venner eller familie. Vi tilbyder 365 dages returret på alle varer, og sikre dig en service i topklasse med gode anmeldelser på Trustpilot. Står du og skal shoppe mere end nye skydevåben til junior, måske I har fået et lille nyt familiemedlem. Så kontakt os endelig for et godt tilbud på et større køb.