Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Alder
 1. 1 år+ (1)
 2. 2 år+ (2)
 3. 3 år+ (9)
Farve
 1. BlåBlå (1)
 2. LyserødLyserød (1)
Pris
 1. kr80
  kr390

New Classic Toys

New Classic Toys er klassisk og traditionelt legetøj til de mindste, fremstillet i kvalitetstræ. Legetøjet er slidstærkt og holder fra generation til generation. New Classic Toys har et særdeles fint og inspirerende sortiment, som både indbyder til fantasifuld leg og på samme tid understøtter den naturlige udvikling, dit barn skal støttes i. Se de mange flotte designs herunder. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Fortællingen om New Classic Toys 

Vi skal et smut tilbage til 1991. Det var i 90érne New Classic Toys gjorde indtraf på legetøjsmarkedet. Deres produkter vækkede hurtigt opsigt, og i dag sælger virksomheden kvalitetslegetøj til mange familier rundt om i hele verden. 

 

New Classic Toys står for bæredygtigt kvalitetslegetøj, som understøtter den naturlige udvikling på en sjov og underholdende måde. 

 

Deres populære legetøj i træ er kendt for at være slidstærkt og yderst holdbart. Vi hører ofte om, at legetøjet er gået i arv i familien – hvilket jo er fantastisk og praktisk. Legetøjet kommer således til at indeholde utallige skønne minder. 

 

New Classic Toys producerer med omtanke for dit barn og vores fælles natur. Alle procedurer er i overensstemmelse med de strenge sikkerhedskrav fra EN-71-standarten. Med denne standard kan du roligt shoppe løs i de skønne produkter fra New Classic Toys med ro i maven. 

 

Udvikling skal være sjovt! 

New Classiv Toys har alt fra seje biler, inspirerende legekøkkener til sjove instrumenter. At udforske instrumenter, lyde og musik generelt er ikke kun sjovt, men også en yderst vigtig del af dit barns udvikling. Mens I spiller, bliver barnet opmærksom på denne del af verden – den musikalske verden. De fine instrumenter fra New Classic Toys stimulerer den musikalske udvikling, og de motoriske færdigheder, der er forbundet med musikken. 

 

Se det komplette udvalg af musikinstrumenterfra vores sortiment her. 

 

Legetøjskøkken er populært

Legetøjskøkkener er populære. Det giver de mindste muligheden for, at lege små voksne. Børn elsker at efterligne det de iagttager, især det mor og far gør. Det er naturligt, at dit barn meget gerne vil kokkerere og servere deres ”madkunst” for jer, præcis som vi selv gør for dem i hverdagen – nyd det og lad endelig dit barn gøre jer kunsten efter. Udnyt barnets små eksperimenter til rum for kvalitetstid og nærvær. 

 

Legetøjskøkkener findes i et hav af udgaver, farver, og materialer. Hos Pixizoo anbefaler vi varmt de fine legetøjskøkkener fra det populære brand New Classic Toys. 

 

New Classic Toys kræser for detaljerne og deres designs er både spændende for børnene og fine i indretningen – det perfekte valg hvis køkkenet skal stå i stuen.  

Hvis du ønsker at se alle vores legetøjskøkkener, kan du se dem her.

 

Shop de fine sager – med de bedste fordele!

Vi elsker leg, kreativitet og udvikling, derfor finder du et stort udvalg af spændende produkter på vores webshop – og i butikken i Tilst, Aarhus. 

 

Vi er meget stolte over vores gode anmeldelser på anmeldelsesportalen Trustpilot, fordi det fortæller, at det vi gør, gør vi godt. 

 

Stjernerne afspejler vores mission – at give dig den bedste oplevelse, både her på webshoppen og i vores butik. Du får en lang række fordele, når du handler med os 365 dages returret, prismatch og prisgaranti.  

 

Når du bestiller New Classic Toys, samt andre populære brands hos os, leverer vi indenfor 1-3 hverdage, såfremt at dine varer er på lager. 

 

Vi ønsker dig en god shopping.