Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Night & Day

Night & Day

Efter en lang dag, er der intet som slår følelsen af lægge sig i blødt sengetøj, og smutte en tur i drømmeland. Produkterne fra Night & Day er ingen undtagelse hvis du gerne vil have god kvalitet i et lækkert design, som er med til at skabe et trygt sovemiljø for dit barn. Tag et kig på Night & Day og find den helt perfekte dyne, pude eller sengesæt.  

 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Night & Day har produkter i topkvalitet

 

Siden 1970’erne har Night & Day været stolte producenter af lækkert og stilsikkert sengetøj. Alle betræk fra Night & Day er certificeret med OEKO-TEX® STANDARD 100, også kendt som “TILTRO TIL TEKSTILER”. Certificeringen betyder at alle komponenter af et mærket produkt er testet for skadelige stoffer fx et dynebetræk som indeholder stof, sytråd, lynlås, bånd, og isynings mærker. Du kan derfor som forældre trygt putte din lille trold i det lækre sengetøj fra Night & Day, uden at skulle bekymre dig om giftige stoffer. Desuden anbefales sengetøjet også til allergikere, fordi det er produceret med certificeringen, og tilbyder både betræk i almindeligt bomuld og økologisk bomuld. Night & Day har mange forskellige sengesæt i farverige og fine prints, som kan live ethvert børneværelse op.  

 

Det danske mærke laver også dyner og puder i god kvalitet, også certificeret med OEKO-TEX® STANDARD 100. Både dyner og puder findes i en junior og baby version, så du kan finde den helt rette størrelse, alt efter hvor gammelt barnet er. Typisk skal barnet skifte omkring 1 års alderen fra en babydyne til en juniordyne, eller når de begynder at sparke dynen af om natten. 

 

God søvn er vigtigt for dit barn, men også for dig

 

Med en baby i huset forandres mange forældres søvnrytme i større grad. Dog er søvnbehovet for en baby helt forskelligt fra barn til barn. Ens for børnene er til gengæld, at det er under søvnen, at barnet vokser og holder sig rask, samt bearbejder indtryk og udvikler sin intellektualitet. Typisk sover spædbarnet de første par uger mange timer i streg, hvor det så småt begynder at ændre sig i takt med at barnet udvikler sig. Når barnets nervesystem og hormonproduktion kommer ordentligt i gang, vil adskillelsen mellem nat og dag blive tydeligere, og barnet vil foretrække at sove om natten. Den populære Babynest, kan være med til at gøre søvnen tryggere for både forældre og børn. Undersøgelser viser, at der  ofte går mange måneder før at barnet sover mere end fem timer om natten, men fra seks måneders alderen burde barnet sove op til tre timer om dagen og elleve om natten. Hvis din seks måneders eller ældre baby stadig døjer med søvnproblemer, kan det være nødvendigt at undersøge det nærmere!

 

Vi har masser af danske brands udover Night & Day

 

Hos Pixizoo har vi mange forskellige danske brands, som kan komme dig til undsætning i den hektiske hverdag, som familielivet til tider kan byde på. Vi er stolte af vores udvalg, og ved med sikkerhed at fællesnævneren for de danske brands vi har udvalg til shoppen er med fokus på kvalitet, design og sund udvikling for børn. 

 

Er du en sand “design-lover” og elsker brands som Night & Day? Vi har et stort udvalg fra bl.a. det populære mærke Design Letters, som ønsker at godt design ikke skal gå på kompromis med at være børnevenligt. Vi er også forhandler af et lækkert sortiment fra det populære Leander, som producerer skandinavisk baby og børne interiør.     

 

Vi vil gøre hverdagen nemmere

 

Her hos Pixizoo har vi et særdeles stort udvalg af Night & Day produkter – og så endda til markedets bedste priser. Vores mission er at gøre hverdagen nemmere for forældre i hele landet, og vi bestræber os på at være konkurrencedygtige, ikke blot på priserne, men også servicen af vores kunder. Det er derfor vigtigt for os, at du ikke blot får et produkt, som du er tilfreds med, men også en behandling, som er vi selv ønsker at få.