Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Farve
  1. Brun/BeigeBrun/Beige (1)
  2. HvidHvid (1)
Pris
  1. kr2290
    kr2500

Nordic Play

Mangler du sjovt udendørs legetøj til haven? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af de fine, sjove og seje produkter, heriblandt sandkasser, legehuse og elbiler. Der er noget til enhver børnefamilie, hvor der med garanti er mange timers sjov leg. Tag et kig på de forskellige varianter af udendørs legetøj. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Udendørs legetøj der hitter!

Mangler I aktiviteter i haven til familiens yngste, så tag et kig på de fine produkter fra Nordic Play. 

Der er noget til alle børn i alderen 6 mdr-12 år. De mindste vil få stor glæde af sandkassen og senere hen vil legehuset blive et stort hit, hvor legen far, mor og børn med stor stil kan leges. Når barnet bliver ældre, vil fodboldmålet være en oplagt udendørsaktivitet. 

 

Sandkassen er et sikkert hit hos mange familier, da der er uendelige lege med sand, som samtidig er super godt for motorikken og sanserne hos familiens yngste. Der er kun fordele ved udendørs legetøj – frisk luft og motion! Bliver det bedre?

 

Se vores øvrige udvalg af sjovt udendørs legetøj her.

 

Flotte legehuse fra Nordic Play

Leder du efter et legehus til haven, så tag et kig på de super fine legehuse fra Nordic Play. Legehusene fås i flotte farver med mange fine detaljer. Nogle af husene har endda en fin lille veranda, hvor en kop saftevand kan nydes i eftermiddagstimerne. 

 

Når dit barn leger i et legehus, vil du opdage, at dine daglige gøremål vil blive imiteret. Men bare rolig, det er helt normalt og enormt sundt for dit barns udvikling! 

 

Med et legehus har børn mulighed for at fordybe sig i forskellige sociale roller og lære herom. Derudover bliver barnets fantasi stimuleret gennem rollespilsleg, hvilket vil hjælpe barnet senere hen i livet, for eksempel i undervisningen. 

 

Seje elbiler

Er I en familie med fart i blodet, eller som bare elsker køretøjer? Så skal familiens mindste da også være med, og det kan de med de seje elbiler fra Nordic Play. De seje elbiler er miniudgaver af kendte bilmærker som Audi og Mercedes. Elbilerne fra Nordic Play har blandt andet lys, horn og sikkerhedsseler. 

 

De seje biler har lang batterilevetid, så legen ikke kan vare ved en hel eftermiddag uden at skulle sættes på pause, fordi den skal oplades. 

 

En elbil fra Nordic Play er den perfekte jule- eller fødselsdagsgave til dit barn på 3 år eller ældre. Den vil med garanti falde i god jord hos barnet derhjemme. 

 

Se hele vores udvalg af seje og sjove elbiler her.

 

Køb Nordic Play hos Pixizoo

Når du køber Nordic Play hos Pixizoo, får du mange super gode fordele, der giver dig den oplevelse, som du fortjener. Hos Pixizoo får du prisgaranti og prismatch, så vi er sikre på, at kunne tilbyde varen til den bedst mulige pris. Derudover har vi 365 dages returret, for vi ved godt, at det kan være svært at nå det hele med en i forvejen hektisk hverdag. 

Vores søde kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, med hvad end du har brug for hjælp til.

Vi ønsker dig rigtig god shopping her på Pixizoo.dk!