Crazy Days - Vanvittige priser

Pris
  1. kr50
    kr600

NOUI NOUI

NOUI NOUI er til den moderne, stil- og kvalitetsbevidste mor. Produkterne er 100% genanvendelige, fri for phtalater og materialerne er organiske. Hovederne bag NOUI NOUI er to mødre med sans for entreprenørskab og dansk design. De er bosat i Tyskland og ønsker at bringe en lille del af Danmark med derned.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

En ny begyndelse…

NOUI NOUI betyder noget helt nyt, en nyfødt – en ny begyndelse. NOUI NOUI ønsker at give det bedste til forældre og børn allerede fra start. Spisemåtterne kalder NOUI NOUI for; Happy Little Mats.

Det er ikke nogen hemmelighed, at babyer og børn har det med at svine lidt når de spiser, hvilket kan gå hen og ødelægge gulvet. Dette vil NOUI NOUI prøve at hjælpe på, ved at udvikle flotte og praktiske spisemåtter til at ligge under stolen, som fanger det værste skidt og snavs.

 

NOUI NOUI 

Grundlæggerne bag brandet er to danske mødre, Laura og Julie, bosat i München. De mødte hinanden under deres barsel med deres først fødte. De har begge to erfaring inden for mode, design, interiør og ikke mindst entreprenørskab. Begge to har stor passion for dansk og skandinavisk design, hvilket gav dem idéen til at starte NOUI NOUI og derved bringe en lille del af Danmark med til Tyskland. 

Produkterne er i blødvinyl af høj kvalitet. De er 100% genanvendelige og fri for phthalater og formaldehyd. Materialerne er organiske og tankegangen bag er, at produkterne skal være det absolut bedste for mor og barn.

 

Af mødre, til mødre

NOUI NOUI er børneaccessoires til den moderne mor, der sætter stor pris på kvalitet. Produkterne er funktionelle men skal samtidig være med til at styrke børnenes fantasi. Spisemåtterne har et minimalistisk udtryk og er super nemme at rengøre – de kan endda modstå ketchup! Måtterne er anti-slip modstandsdygtige og bliver hvor de skal. 

Hos NOUI NOUI stræber de efter altid at udvikle og forbedre sig, så deres produkter passer til netop dig og dit behov. De ønsker at gøre hverdagen lidt mere spændende, nem og overskuelig, ved at designe små ting, som hver dag bringer glæde til familien.

Måtterne er udviklet til at skulle ligge under stolen ved middagsbordet, som samler alle de madrester som hopper forbi munden. Derudover kan måtten også bruges som en legemåtte og kan derved anvendes rundt omkring i hele huset. Happy Little Mats måler 120 x 95 cm. 

 

NOUI NOUI hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et bredt udvalg af spisemåtterne fra NOUI NOUI, i mange forskellige farver og mønstre, til den bedste pris. Finder du produkterne billigere et andet sted, tilbyder vi 100% prismatch og prisgaranti.

Er du i tvivl om noget før, under eller efter dit køb, skal du ikke være bleg for at kontakte vores søde kundeservice! De sidder altid klar ved telefonen og mail. HUSK, vi har gratis fragt ved køb for over 699 kr.