SEPTEMBER SALE! | SE TILBUD HER

Oball

Oball startede som et simpelt legetøjsbrand med en klassisk legetøjsbold med huller, som gjorde den let at håndtere under leg. De mange huller gør den nem at gribe,
kaste, føle og sanse, hvorfor bolden er perfekt til at hjælpe barnets motorik på vej. Boldene kan tilmed ændre form, hvilket giver en helt ny dimension til legen.
Det simple og farverige legetøj fås i mange forskellige afskygninger - se vores udvalg og find det perfekte babylegetøj til at udvikle dit barns motorik!

Alt fra Oball
Oball bolde Oball biler Oball bilbaner

Anvendes fra helt lille 

Det er bevist, at det er vigtigt, at børn bliver stimuleret allerede fra spæd. Allerede fra en tidlig alder begynder selv de helt små at udvikle deres færdigheder, og opdager en verden fyldt med nye indtryk. Det er sjovt at lære gennem leg, det kan selv vi voksne nikke genkendende ja til. Derfor er det også oplagt med Oball at lære nye færdigheder, farver og sanser gennem leg og spændende geometrisk legetøj. Når børnene i alle aldre leger og lærer gennem det farvestrålende legetøj, stimuleres samtidigt flere motoriske sanser, hvilket er en vigtig del af udviklingen for børn i alle aldre. 

Det sjove legetøj findes til børn i mange aldre! Vi har hos Pixizoo sanse og motorikstimulerende Oball legetøj til babyer, men også færdighedsudviklende lejetøj i genkendelige figurer og motiver, til de lidt større børn. 

Alt Oballs legetøj har mange geometriske huller som gør det nemt selv for de helt små at få godt fat i legetøjet uden frustrationer.

Oball - det sikre valg 

Det kan godt blive en beskidt affære med mad, legetøj, leg og små fingre som kan komme i alt. Derfor har Oball gjort det super nemt at holde deres produkter rene. Mange af produkterne tåler nemlig at gå i opvaskemaskinen, hvilket gør dem utroligt nemme og overskuelige at gøre rent.  

Produkterne er desuden BPA-fri. 

Til de produkter som er fremstillet til motorisk og færdighedsudviklende leg i badet, anbefaler vi at man altid skyller legetøjet godt igennem med vand, for at undgå sæberester og bakteriedannelse.                                                                         

Oball er et garanteret hit hos Pixizoos kunder 

Oball er kendt for den bløde Oball bold med huller, men der er meget mere end det. Oball har udviklet en række forskelligt motorisk legetøj, så som de klassiske Oball bolde, Oball rangler, Oball biler, Oball bilbaner og meget mere. Her på siden finder du et bredt udvalg af det spændende legetøj, som er det perfekte hjælpemiddel til dit barns motoriske udvikling. 

Med de mange forskellige former, farver og anvendelses muligheder, er vi hos Pixizoo sikre på der er et Oball legetøj, som passer perfekt til netop dit barn og dets motoriske rejse især Oball Wobble bobble er perfekt til netop dette. 

Se det brede udvalg, så I kan komme i gang med udviklingen, i den alletiders kombination af leg og læring. 

Hvorfor vælge Pixizoo? 

Hos Pixizoo.dk har vi naturligvis ubegrænset returret. Desuden har vi prisgaranti og prismatch for at sikre, at du altid finder dit Oball-produkt billigst hos os. På vores Trustpilot er vi stolte af vores 5 stjerne, og du kan der læse vores flotte anmeldelser fra vores kunder.  

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×