★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Lagerstatus
 1. På lager (4)
Køn
 1. Unisex (3)
 2. Pige (1)
Mærke
 1. CELAVI (1)
 2. ENGEL (3)
Pris
 1. kr99
  kr149

Overtræksfutter

Overtræksfutter gør din baby klar til udendørs eventyr, allerede før de små fødder begynder at bruge sko. På den måde kommer de til at blive en vigtig bestanddel af din babys garderobe. Med et par dejlige overtræksfutter sørger du for, at dit barn vil kunne nyde jeres udendørs oplevelser, imens fødderne forbliver dejligt varme og tørre.
 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Overtræksfutter til de små fusser

Hvorfor ikke give din lille guldklump muligheden for at lege i det våde sand? Da mange af overtræksfutterne her på siden er lavet af vandafvisende polyester, betyder dette at der er rig mulighed for at lege, og hygge sig i det lidt mere grålige vejr.

CelaVi overtræksfutter er vandafvisende, hvilket gør det muligt at tage de sjove lege et sted hen, hvor overfladen ikke nødvendigvis er helt tør. Mor og far behøver ikke rynke brynene så snart deres lille guldklump plasker lidt rundt i en vandpyt, da disse footies har et elastikbånd i anklen, der holder dem helt tætsiddende om dit barns ben. Når I så kommer hjem, kan overtræksfutterne rengøres på ingen tid, da det blot kræver at de bliver tørret med en våd klud.

 

Overtræksfutter fra 0 år

Det er blevet gjort en lillesmule nemmere at tage stilling til hvilken størrelse egner sig til dit barn. CelaVi overtræksfutter kommer eksempelvis med en markering 0 og 1, hvilket svarer til barnets alder. Er du i det mindste tvivl om hvilke footies der passer netop din lille snut, kontakt vores kundeservice og så hjælper de dig med at finde ud af det på ingen tid.

 

Sammensæt et helt outfit til ture udenfor

Når du nu har fundet de perfekte overtræksfutter til den lille, så er du kommet et skridt tættere på det perfekte outfit. Det eneste du mangler, er bare en dejlig varm dragt og en hue dertil, og så er i klar til hyggelige familieeventyr. Når tiden kommer til at skifte overtræksfutter ud med fast fodtøj, kan du finde de rigtige sko i vores store sortiment.

Hos Pixizoo er det muligt at finde tøj til den lille drengs eller piges garderobe helt fra den første dag. Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment, så der altid er noget, som du går og mangler til en rigtig god pris. Det kunne jo ske, at den perfekte regndragt eller bukser kun er få klik væk fra at være en del af dit barns fantastiske garderobe.

 

Pixizoo klæder dit barn fra top til tå

Her hos Pixizoo gør vi alt for at tilbyde dig den bedste oplevelse. Hele vores sortiment er omfattet af prismatch og prisgaranti. Tøv ikke med at kontakte os på 88 88 74 15 eller besøg vores butik i Tilst, hvis du har fundet noget spændende på siden, men skal lige tage en snak om mulighederne først. Sammen finder vi en løsning, der gør dig glad.

Husk, at du også kan blive et medlem af Pixizoo Plus klub, som giver dig en del fordele. Du kan blandt andet samle point til dit næste køb, få udvidet reklamationsret og få en chance for at deltage i en masse konkurrencer kun for medlemmer.