Spar 10% ekstra* | Kode: pix10 | Læs mere her

Petit Bateau

Lagerstatus
  1. På lager (1)
Farve
  1. TræTræ (1)
  2. BlåBlå (1)

Petit Bateau

Er du på udkig efter børnetøj, der ikke er gået på kompromis med miljøvenlige materialer, yderst højkvalitets materialer og produceret med øje for høj sikkerhed? Så er Petit Bateau lige noget for dig! Her på siden finder du produkter skabt af det berømte mærke fra frankrig, med over 120 års erfaring – god fornøjelse!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Petit-bateau med over 120 års erfaring

Petit bateau er et fransk tøjfirma med mere end 120 års erfaring, indenfor produktion af høje kvalitetsprodukter. Alle deres produkter bliver produceret i Frankrig eller i det nordlige Afrika. Begge fabrikker bliver observeret nøje, for at kunne bibeholde den høje standart Petit Bateau er kendt for og stolte af. Alle produkterne bliver lavet i samarbejde med et yderst kompetent ekspertteam.
 
Populariteten af Petit Bateaus produkter er ikke til at tage fejl af. Firmaet producerer årligt for 13,5 millioner undertøjsdele til børn over hele verden.
 

Smart og tidløst design

Bodyer fra Petit Bateau er super praktiske, og de kan bruges af både små -, store børn og begge køn. Bodyernes hvide farve og høje kvalitet, gør det muligt for lillebror eller lillesøster at kunne arve bodyerne efter større søskende, og på den måde hjælpe miljøet.
 
Til de nyfødte kan man få de smarte slå om bodyer, som gør det nemmere at skifte body uden at skulle have bodyen over hovedet. Til de lidt ældre er der helt almindelige bodyer, men med en smart amerikansk halsudskæring, som gør det muligt at kunne trække bodyen ned over skulderne, og undgå at et eventuelt uheld spreder sig op ad ryg og hovedet.
 

Høj og bæredygtigt kvalitet

Petit Bateaus høje kvalitet sikre at tøjet kan gå i arv fra generation til generation. Tøjet er lavet så det passer perfekt til børn og deres behov, men også til forældres krav og behov. Bodyerne er f.eks. fremstillet ud fra, om barnet er nyfødt med behøv for slå om bodyer, eller lidt ældre børn med mulighed for at kunne tage bodyen af over hovedet.
 
Alle Petit Bateau produkter vi har her på siden, er lavet af 100% bomuld og alle produkter er mærket med Oeko-Tex®-mærket, som indebærer strenge sikkerhedsbestemmelser på tøj, Oeko-Tex samarbejdet mellem Petit Bateau har varet næsten 10 år.
 

Køb Petit Bateau med prisgaranti

Her hos Pixizoo finder du de lækre bodyer fra Petit Bateau, som passer fra barnet er nyfødt til når barnet er ca. 3 år gammel. Bodyerne fås med den smarte og praktiske amerikanske halsudskæring eller med det smarte slå om system. Begge varianter er i høj- og lækker kvalitet. Petit Bateau er perfekt til den kræsne forældre.
  
Når du køber hos Pixizoo får du altid 7 dage prisgaranti, dette betyder at skulle det ske, at produktet bliver billigere i løbet af de 7 dage, så får du selvfølgelig de penge tilbage, du har betalt for meget. Køber du stort ind så kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular, så laver vi et godt tilbud til lige præcis dig!
 
Som Pixizoo plus medlem får du altid gratis fragt på dine ordre og en masse fede fordele hos alle vores samarbejdspartnere! Du kan f.eks. få 10% rabat på alle måltidskasser fra den grønne asparges.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×