Crazy Days - Vanvittige priser

Petit by Sofie Schnoor

Farve
  1. SortSort (1)
Pris
  1. kr190
    kr210

Petit by Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er en dansk designer, som lancerede sin første børnetøjskollektion i 2007, som har navnet Petit by Sofie Schnoor. Alt tøjet er designet med udgangspunkt i hvad Sofie selv vil gå i, eller give hendes egne børn på. Du får dermed tøj, hvor der er tænkt på hvad der vil være behageligt og lækkert for dit barn at have på. Tag et kig på alt det super fine tøj lige her på siden – Rigtig god fornøjelse. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Historien bag Petit by Sofie Schnoor 

Designeren Sofie Schnoor voksede op i et hjem med kreative forældre, som selv arbejdede indenfor modebranchen. Sofie kender derfor dette felt rigtig godt. Hendes kendskab til branchen samt hendes store engagement, gør hende yderst kompetent når det kommer til at designe flot og kvalitetsbevidst tøj til børn.

 

Sofie startede en skokollektion tilbage i 2001, og i 2007 udvidede hun sin virksomhed, da hun lancerede sin børnekollektion - Petit by Sofie Schnoor. Kollektionen er blevet meget populær, da hendes designs er flotte i moderne farver og med søde detaljer. 

 

Petit by Sofie Schnoor - Lækkert tøj som giver børn frihed

Petit by Sofie Schnoor er børnetøj som er lavet i en lækker kvalitet. Det er desuden vigtigt for Sofie at skabe tøj, som er flot og smart, samtidig med at det skal være nemt og behageligt at tumle rundt og lege i for dit barn.

 

Tøjet er derfor lavet i materialer der gør det nemt for dit barn at bevæge sig, samtidig med der er tænkt over detaljer som knapper og elastikker, der kan gøre det nemt at få tøjet af og på. Det er dermed både pænt og praktisk.

 

 

Hvad byder jeres sortiment på?  

Hos Pixizoo er vi vilde med børnetøjet fra Petit by Sofie Schnoor, og derfor byder vores sortiment på mange af de super flotte designs. Du finder bukser, bluser, bodystockings, heldragter og mere her på siden, så der er rig mulighed for at finde noget lækkert til guldklumpen. 

 

Et af kendetegnene ved Petit by Sofie Schnoor er de fine og rolige farver, som er skandinavisk inspireret. Det er derfor nemt at matche farverne med andet tøj. Designet på børnetøjet er desuden meget enkelt, samtidig med der er små twist i form af søde detaljer som flæser på skulderene eller knapper. 

 

Alt i alt finder du her tøj til dit barn, som er fint, elegant, praktisk og lækkert. 

 

Køb dit børnetøj online hos Pixizoo

Er du også helt vild med Petit by Sofie Schnoor-tøjet? Så tøv endelig ikke med at bestille det, for vi tilbyder nemlig prismatch og prisgaranti, så du altid er sikret den bedste pris. 

 

Når du handler hos Pixizoo, har du mange fordele, men hvis du er til endnu flere fordele, så foreslår vi at du tager et kig på vores kundeklub Pixizoo Plus.Som medlem får du nemlig mulighed for at optjene bonuskroner til dit næste køb, 4 års reklamationsret, ekstra skarpe priser, samarbejdsfordele og meget mere. Du får det hele til 39 kr. Om måneden, og så er den første måned tilmed gratis. 

 

Hvis du sidder med spørgsmål til Petit by Sofie Schnoor eller noget helt andet, så kontakt vores super søde og kompetente kundeserviceteam, som sidder klar til at hjælpe dig.