Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Størrelse
 1. 68 (1)
 2. 80 (1)
 3. 86 (1)
Farve
Pris
 1. kr90
  kr320

Petit Piao

Hos Pixizoo stræber vi efter at finde nye brands, som lever op til vores forventninger. Vi kan nu præsentere et nyt brand, Petit Piao, som fremstiller børnetøj i den blødeste og højeste kvalitet. Med et sæt af Petit Piao børnetøj, kan du påklæde de små med de sødeste og flotteste tøjdele. På denne side finder du kortærmet body, langærmet body, leggings, bluse og trøje – i forskellige varianter og farver.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Petit Piao – Nyt æstetisk brand
Vi byder glædeligt velkommen til Petit Piao, som et nyt dansk brand inden for børnetøj. Bag brandet står opfinderen Jes Laursen, som også er kendt for at have skabt to velkendte brands – nemlig Pom Pom og Mini Pop. Brandet bryder branchen med sit elegante design, som vil smelte dit hjerte på to sekunder. Tøjdelene er fremstillet i skandinavisk stil, som er enkelt, bæredygtigt og i en lækker kvalitet. Designet minder om de smukke dæmpede efterårsfarver, hvor bladene falder og skyerne falmer på himlen. De milde unisex farver pynter på de små, og du kan med fordel købe dette babytøj, selvom du ikke kender kønnet på din baby endnu. Petit Piao giver en harmonisk stemning, når du sidder med din baby på skødet – og med de unikke mønstre på tøjet, er det svært at modstå produkterne.

Petit Piao til de små
Minimalistisk, blødt og praktisk – det er, hvordan vi beskriver det nye brand Petit Piao. Selve ordet er fransk, og betyder lille snurretop. Vi fortolker det sådan, at en baby er en lille snurretop, fordi hun/han er altid i bevægelse. Når du kigger på den lille, kan du aldrig helt regne med, hvordan hun/han bevæger sig – ligesom en snurretop, som hvirvler afsted i en forudsigelig retning. Vores udvalg af Petit Piao giver dit barn mulighed for at have lækkert børnetøj i blød kvalitet. Det er altid dejligt at friske garderoben op med noget nyt og smukt børnetøj til den lille. Udover at man bliver helt forelsket i det nye look, så vil den lille også være glad, da tøjet er behageligt at have på.

Hvorfor skal du prøve dette brand?
Vi ved, at du allerede har nogle foretrukne brands, som dit barn går med – men derfor er det ikke en dårlig idé at prøve dette nye brand af. Når du finder ud af, hvor lækker kvaliteten er på disse tøjdele, undrer du dig over, hvorfor du ikke har fundet dette skandinaviske børnetøjsmærke noget før. Det ser måske også ud som om, at kollektionen kun er for piger – men designet er unisex, og du kan med fordel bruge tøjet til din lille dreng. Alt vores Petit Piao kan sammensættes med andre dele til hverdagsbrugs – køb dit allerede i dag.

Pixizoo som favorit
Hos Pixizoo synes vi helt bestemt, at Petit Piao er en ny mulighed for at prøve et nyt børnetøjsmærke af. Hvis du har yderligere spørgsmål til produktet, kan du kontakte vores kundeservice, som med garanti vil hjælpe dig. Har du generelle spørgsmål omkring pris, levering eller din ordre, har vi en komplet oversigt over de mest stillede spørgsmål, som du hurtig kan læse. Vi sætter pris på dig og dine kære – og derfor kan du på Trustpilot og vores hjemmeside udtrykke din mening og oplevelse omkring din handel hos os.