Se Pixizoo Plus tilbud

Philips Avent

Elektrisk
  1. Ja (3)
  2. Nej (1)
Pris
  1. kr30
    kr2379
Med kamera
  1. Ja (1)
  2. Nej (1)

Philips Avent

Firmaet AVENT startede helt tilbage i 1984, med en helt ny standard indenfor sutteflasker. Som de første på markedet udgav de sutteflasker der var 100% silikone, og derfor ikke afgav lugt eller smag. I 2006 fusionerede AVENT med Philips, og blev til Philips AVENT. Med det bedste fra begge verdener er målet, at skabe markedets bedste løsninger indenfor babypleje- og amme/flaskegivnings produkter i verden. Med et stort udvalg indenfor sutteflasker, tilbehør og babyalarmer er Philips AVENT blevet en af forbrugernes foretrukne - Udforsk sortimentets mange muligheder her!

Side:
  1. Side 1 af 2

Philips AVENT – Innovative løsninger til dig og din baby

Historien om Philips AVENT startede i 1984, da det daværende firma AVENT, som de første på markedet gjorde op med den hidtidige standard for sutteflasker. AVENT udformede den første sutteflaske der udelukkende bestod af silikone, som hverken afgav lugt eller smag. Suttens brede og bløde udformning gjorde den så naturtro som muligt, og dens unikke ventilsystem reducerede risikoen for kolik hos nyfødte. I 2006 blev AVENT forenet med Philips, som ligeledes har en historie indenfor innovation, og Philips AVENT har siden da, har haft målet om, at skabe de bedste babyplejeprodukter og amme- og flaskegivnings produkter i verdenen. Dette er en af årsagerne til, at de fleste mødre i dag vælger Philips AVENT frem for andre sutteflasker. Philips AVENT brystpumpe er blandt de mest populære på markedet og i vores sortiment finder du brystpumper til forskellige behov. 


 

Philips AVENT tilbud – stort udvalg på Pixizoo

På Pixizoo har vi et bredt udvalg af Philips AVENT til billige priser. Vores sortiment omfatter de klassiske og anerkendte Philips AVENT sutteflaske tilbud, som kan købes enkeltvis eller som Philips AVENT startsæt, der er en yderst populær løsning for nye som gamle børnefamilier. Alle produkter fra Philips AVENT er kompatible, og til sutteflasker fås også Philips AVENT dampsterilisator til mikrobølgeovn og Philips AVENT elektronisk sterilisator. Også brystpumper, elektroniske og manuelle, er populære produkter hos mange mødre. Disse er ligeledes kompatible med sutteflaskerne, da flaskesutten kan skrues på brystpumpens flaske. 

Philips AVENT Babyalarmer – med eller uden kamera

Udover amme- og flaskegivningsprodukter tæller sortimentet også Philips AVENT babyalarmer. Her har Philips udviklet den populære model SCD603 babyalarm med kamera, som giver dig som forældre maksimal tryghed når barnet skal sove. Pixizoo har også den forbedrede udgave af den testvindende babyalarm, Philips AVENT SCD505 der har vundet Tænk Bedst i Test, nemlig Philips avent SCD 506.

På Pixizoo finder du altid gode priser og Philips AVENT tilbud, inklusiv babyalarmer tilbud.

 

 

Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]

 

 

 

            

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×