Philips Avent

Lagerstatus
 1. På lager (52)
 2. Forlænget leveringstid (30)
Elektrisk
 1. Ja (2)
 2. Nej (1)
Pris
 1. kr30
  kr2308
Alder
 1. 0-6 mdr. (8)
 2. 6-12 mdr. (4)
Med kamera
 1. Ja (1)
 2. Nej (3)
Mål
 1. 125 ml (1)
 2. 30 ml (1)
 3. One-Size (4)
Talk Back
 1. Ja (2)
 2. Nej (2)

Philips Avent

Firmaet AVENT startede tilbage i 1984 med en helt ny standard inden for sutteflasker. Som de første på markedet, udgav de sutteflasker der var af 100% silikone, og derfor ikke afgav lugt eller smag. I 2006 fusionerede AVENT med Phillips, og blev dermed til Philips AVENT. Med det bedste fra begge verdener er målet at skabe markedets bedste løsninger inden for babypleje- og amme/flaskeprodukter i verden. Med et stort udvalg af sutteflasker, tilbehør og babyalarmer, er Philips AVENT blevet en af forbrugernes foretrukne. 

 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse
Side:
 1. Side 1 af 2

Side:
 1. Side 1 af 2

Philips AVENT – Innovative løsninger til dig og din baby

Historien om Philips AVENT startede tilbage i 1984, da det daværende firma AVENT, som de første på markedet, gjorde på med den hidtidige standard for sutteflasker. Det var AVENT, der udformede den første sutteflaske, der udelukkende bestod af silikone, som hverken afgav lugt eller smag. Suttens brede og bløde udformning gjorde den så naturtro som muligt, og dens unikke ventilsystem reducerede risikoen for kolik hos nyfødte. 

 

I 2006 blev AVENT forenet med Philips, som ligeledes har en historie inden for innovation, og Philips AVENT har siden da, haft et mål om, at skabe de bedste babyplejeprodukter og amme- og flaske-produkter i verdenen. 

 

Dette er en af årsagerne til, at de fleste mødre i dag vælger Philips AVENT frem for andre brands. Philips AVENT-brystpumpe er blandt de mest populære på markedet og i vores sortiment finder du brystpumper til forskellige behov. 

 

Philips AVENT-Babyalarmer – med eller uden kamera

I sortimentet findes også babyalarmer. Her har virksomheden udviklet modellen SCD630 med kamera, der giver dig som forælder en maksimal tryghed, når dit barn skal sove.

 

Det er dog også muligt at få modeller uden kamera, men som er lige så gode. Se for eksempel modellen SCD505, der er fyldt med alle de gode funktioner, du har brug for i en babyalarm. 

 

På Pixizoo.dk har vi begge modeller, så det handler blot om at finde den, man bedst kan lide. 

 

Stort udvalg på Pixizoo.dk

På Pixizoo.dk har vi et bredt udvalg af forskellige Philips AVENT-produkter til gode priser. 

 

Vores sortiment omfatter, udover babyalarmer og brystpumper, blandt andet sutteflasker, som kan købes enkeltvis eller i startsæt, diverse sutter og andet elektronisk udstyr, der bruges i forbindelse med flaskegivningen.  

 

Alle produkterne fra Philips AVENT er kompatible, og er yderst populære hos de fleste mødre. 

 

Køb produkterne her hos os

Her hos Pixizoo.dk finder du altid gode priser på Philips AVENT-produkterne. Skulle det dog ske, at du finder en bedre pris et andet sted, så matcher vi gerne den pris – du skal blot skrive det til os. Vi garanterer også, at du får differencen refunderet, hvis vi sætter dine indkøbte varer ned inden for 14 dage efter dit køb. 

 

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kompetente og super søde kundeservice, der altid står klar til at hjælpe dig. 

 

Vi har for resten også et rigtig godt Pixizoo Magasin med gode artikler, råd og tips og meget mere. Det kan du læse meget mere om lige her

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×