Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Philips Avent

Philips Avent har i mange år været blandt favoritterne hos mødre når det gælder amme/flaskeprodukter, og med god grund.
Produkterne er udviklet så du får de mest komfortable, naturlige og praktiske løsninger til dig og dit barns behov.
Udvalget af produkterne er stort, og kvaliteten er høj, hvad enten det er deres Anti-Colic sutteflasker, deres brystpumper,
der efterligner babys måde at sutte på, eller de smarte og funktionelle babyalarmer.

alt fra philips avent babyalarmer brystpleje
brystpumper drikkekopper opbevaring
snuggle sterilisatorer sutteflasker
sutter

Innovative og moderne løsninger
Hos Philips Avent er der fokus på banebrydende, og moderne løsninger indenfor babypleje produkter til dig og dit barn, og der er tænkt på alles behov. Der er gennemtænkt alt ned til mindste detalje, og som nybagte forældre, er der meget at holde styr på. Philips Avent har valgt at fokusere på dit behov som mor – uanset om du ammer, eller udelukkende giver flaske. Eller måske en kombination af begge dele. Det handler i høj grad om at produkterne skal passe til dit behov som mor, og du skal ikke mangle noget! Bag de lækre og moderne produkter fra Philips Avent, ligger der en kombination af moderne teknologi, innovation og forskning bag, som gør deres produkter til helt unikke. Et af de tekniske produkter som er uundværlige for forældre, er en babyalarm. Philips Avents populære babyalarm har en række smarte og praktiske funktioner, som gør dit liv som forælder lidt nemmere.

Produkter skræddersyet til dine behov
Hos Philips Avent forstår man, at du som mor er helt unik, og på samme måde er dit barn, og der skal være produkter der passer til alles behov. Deres udvalg af produkter er udviklet med forskellige egenskaber og funktioner, så uanset hvad dit behov er – er det næsten helt sikkert at Philips Avent kan opfylde det! Ammer du, findes flasker hvor sutten er brystformet, og giver du udelukkende flaske, er udvalget af flaskestørrelser og gode sutter stort!
Du får praktiske, nemme og hygiejniske løsninger som er trygge for dig at bruge, fx er deres anti-kolik ventilsystem på sutterne til flaskerne, udviklet for at sikre at din baby får mindst mulig luft ned i maven, og dermed undgår dit barn ubehagelige mavekneb og luftgener, som kan opstå mens dit barn får mælk.

Den rette støtte med Philips Avent
Som nybagt mor er man spændt og har ofte gjort sig overvejelser omkring det at amme, og er du nybagt mor eller mor til flere, så ved du at amning kan være et meget følsomt emne. Hos Philips Avent er man særlig fortaler for at sætte fokus på udfordringer omkring amning, og hvor svært, det kan være og ikke mindst opfordre til at vi taler åbent om det. Og endnu vigtigere er, hvad kan man gøre for at du får det bedste ud af din amning eller at give dit barn mælk på flaske. Her er budskabet, at man skal følge sig tryg, og tilpas, så får man brug for en hjælpende hånd når der kommer bump på vejen – er det helt okay!
Det kunne fx være en af de mest populære produkter fra Philips Avent, nemlig deres brystpumper, som er  kvinders foretrukne at bruge verden over. 

Køb Philips Avent hos Pixizoo
Uanset hvad du måtte stå og mangle, så har vi hos Pixizoo et bredt sortiment af produkter fra Philips Avent, til gode priser. Vi har prisgaranti på vores produkter, og det vil sige at skulle den vare du har købt hos os, blive sat ned efter 7 dage (hvad enten det er hos os eller en anden dansk hjemmeside), så får du den til den nedsatte pris.  Har du spørgsmål eller er du i tvivl, står vores søde kundeservice altid klar til at vejlede og rådgive dig, så du får lige præcis det du har brug for.  Søger du inspiration, gode tips eller produktanmeldelser indenfor børneverden, så tjek vores blog ud lige her!