★ SUPER SALE: Spar 10% ekstra ved køb over 1.000,- | Kode: SUPER10 | SE REGLER ★

10% ekstra v. køb over 1000,- | Kode: SUPER10 | Læs mere

Philips Avent ECO SCD506 Babyalarm

Specialpris 511 kr

Vejl. pris: 899 kr

Specialpris 511 kr

Vejl. pris: 899 kr

Specialpris 511 kr

Vejl. pris: 899 kr

Produktbeskrivelse
 • Philips Avent ECO SCD506 Babyalarmen er en af de mest pålidelige på markedet.
 • Ny og forbedret udgave af Testvinderen, SCD505.
 • DECT-teknologi: sikrer dig nul interferens, automatisk kanalindstilling og 100% fortrolighed
 • Lydniveau-, strømniveau- og rækkevidde indikator
 • Rækkevidde: op til 330 meter.
 • Funktioner: krystalklar lyd, beroligende natlampe, kan afspille vuggeviser, talk-back funktion og energibesparende ECO-tilstand.
 • Batteriniveau: forældreenheden kan bruges i op til 24 timer uden genopladning
 • OBS: Babyenheden kan anvendes med batterier eller være tilsluttet strøm, den kan ikke selv genoplade batterier som forældreenheden.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

ECO SCD506 Babyalarm fra Philips Avent

Babyalarmen fra Philips Avent er en af de mest pålidelige på markedet, og nu i en ny og forbedret udgave af Testvinderen, SCD505. 

Funktioner

Philips Avent ECO SCD506 indeholder alle de funktioner, du har brug for i en babyalarm, og mere til: krystalklar lyd, en beroligende natlampe, vuggeviser, talk-back funktion og energibesparende ECO-tilstand.

Hvis alarmerne kommer uden for rækkevidde, vil forældreenheden give dig besked, ligesom hvis strømniveauet er lavt.

Babyalarm med DECT-Teknologi

Philips Avent anvender i 506-modellen det nyeste DECT-teknologi, der sikrer dig nul interferens og 100% fortrolighed. Andre produkter, som ex. andre babyalarmer og mobiltelefoner, vil ikke forstyrre din babyalarm, og du sikrer dig, at andre ikke kan lytte med. 

Derudover vil du med DECT-teknologien altid have en ledig kanal. Hvis en kanal er optaget, vil babyalarmen selv skifte til en ledig kanal, uden du behøver indstille på noget.

Talk-back funktion

Babyalarmens samtalefunktion lader dig tale til dit barn fra forældreenheden. Derudover kan babyalarmen spille blide og beroligende vuggeviser, der kan få dit barn til at falde i søvn igen. 

Rækkevidde

Babyalarmen har en rækkevidde på op til 330 meter. Rækkevidden afhænger altid af omgivelser og forhold, hvor beton og våde materialer kan virke dæmpende på signalet. Forældreenheden kan både tilsluttes en stikkontakt og anvendes med batterier, for at gøre den mere mobil.

OBS: Babyenheden kan anvendes med batterier eller være tilsluttet strøm, den kan ikke selv genoplade batterier som forældreenheden.

Specifikationer
 • Rækkevidde: 330 meter
 • Med kamera: Nej
 • Talk Back: Nej
 • Varenummer: 8710103744399
 • Farve: Hvid
 • Mærke: PHILIPS AVENT
Bedømmelser
Knud Erik Gissel 18-10-2018
super god og nem at bruge
Vis mere
Louise 03-09-2018
Hvis man ikke ønsker kamera, temperatur måling og flere baby enheder, så er denne babyalarm helt igennem fantastisk! Vi er blevet så positivt overrasket over den krystalklare lyd og den generelt gode kvalitet. Vi har nu haft den i 6mdr og den har en god responstid, rækkevidde og opfangelse af lyd og bevægelse. Kan klart anbefale denne babyalarm!
Vis mere
Nina 30-08-2018
Jeg er SÅ glad for vores Phillips Avent alarm. Den holder godt på batterierne, og den er nem at lærer at kende. Så har vores datter elsket, at lytte til vuggeviserne..
Vis mere
Maria 16-08-2018
Lyden er desværre rigtig dårlig og ikke særlig klar. Den mister relativt ofte forbindelse til forældreenheden hvorved den står og bipper. Derudover holder den rigtig dårlig strøm. Har man købt den til fuld pris har man snydt sig selv virkelig grundigt, jeg synes desværre ikke engang den er udsalgs prisen værd.
Vis mere
Helene 28-07-2018
den eneste baby alarm vi har haft. jeg er super tilfreds, og ejer 2, 1 til hjemme, og 1 til dagplejen. jeg har slet ikke lyst til at udforske andre alarmer og mærker, jeg har det jeg skal bruge i den her :)
Vis mere
Christina 14-07-2018
God alarm, som vi er glade for. Kan spille musik, som ofte har beroliget vores datter. Den er meget sensitiv, hvilket gør at vi sommetider kan høre hende trække vejret eller snorke. Dog fylder baby enheden meget. Den er lidt klodset, og så sluger den hurtigt noget batteri. Vil anbefale genopladelige batterier. Men alt i alt en god alarm
Vis mere
Marie Krabbe-Sørensen 28-06-2018
Rigtig god babyalarm med nyttige funktioner som natlys og musik. Og så fås den oven i købet til en rigtig god pris hos Pizizoo.
Er meget tilfreds med mit køb
Vis mere
Anne Sørensen 17-05-2018
Hvis ikke denne alarm havde været så sensitiv og givet udslag for selv de mindste lyde, så tør jeg slet ikke tænke på hvad der var sket med min datter, da hun kun 1 uge gammel fik gylp galt i halsen og ikke selv kunne komme af med det.
Den har reddet hendes liv ❤️
Vis mere
Rikke 16-05-2018
Vi bruger Philips Avent babyalarmen hver dag, og er rigtig glade for den.
Talk-back funktionen er god til lige at berolige baby når vi er på vej hen til ham, hvis han ligger lidt længere væk. Jeg er desuden glad for muligheden for at indstille sensitivitet og lydstyrke.
Vi føler os sikre når vi bruger babyalarmen.
Vis mere
Maria 15-05-2018
Vi har nu haft denne baby alarm til 2 børn og har virkelig været glade for den. Jeg er især vild med at man kan indstille den efter hvor sensitiv den skal være ift lyd. Dvs at hvis man gerne vil være sikker på at kumne høre sit barn hvis det fx er forkølet. Så skruer man op og kan således høre sit barns vejrtrækning konstant. Melodierne og lyset er også guld værd. En virkelig god baby alarm!
Vis mere
Pernille Banke-Carlsen 15-05-2018
Jeg har været utrolig glad for denne babyalarm til mit første barn. Den har god rækkevidde, er solid og fanger al lyd, hvilket kan være ret så hyggeligt med fuglefløjt inde inde i stuen
Personligt har jeg dog ikke brugt hverken lys eller musikdelen, hvorfor jeg syntes, at den del som placeres ved baby er alt for stor!
Vis mere
Sisse 15-03-2018
Super god alarm - Man kan høre alt! Selv babys vejrtrækning. Derudover har den nogle gode brugbare funktioner. Minus: Baby-unit er stor og vælter nemt.
Vis mere
Linda 16-02-2018
En rigtig god babyalarm, især til prisen. Babydelen er lidt stor, men ikke noget af betydning for os, da vi bruger den på værelset og har en lomme til den i barnevognen.
Vis mere
Anna-lena 15-01-2018
Viber rigtig glade for vores baby alarm, den virker upåklageligt, fin klar lyd og god rækkevidde, ingen skratten eller støj. Baby delen er ret stor, men vi putter den altid ind i “udluftnings lommen” i kalechen i barnevognen, der ligger den super fint og i sikkerhed fra små pilfingre en super god alarm til en fornuftig pris.
Vis mere
Fie 31-12-2017
Vores fungerer upåklageligt, både inde og ude. Barnevognen kan stå udenfor og jeg kan gå i kælderen uden at den mister signalet. Lyden går klart igennem uden problemer, og forældre enheden advarer lige så snart der ikke er kontakt. Den er lidt klodset i barnevognen, men det fungerer. Selv når den ligger i foden den med dyne over, går den klart igennem.
Vis mere
Anne-Dorte 30-12-2017
Alarmen virker fint. Vi har ikke oplevet forstyrrelser i signalet - det har vi med mange andre.
Babydelen er alt for stor at have liggende i barnevognen. Derudover er det virkelig træls det kun er forældredelen der kan lades op.
Vis mere
Signe 16-12-2017
Det er en stor ulempe ved denne babyalarm at det kun er den ene del, der er genopladelig. Derudover fylder baby-delen alt for meget i barnevognen. Til gengæld er det rigtig fint med lyd og lysfunktionen i babydelen.
Vis mere
Marie 15-12-2017
God babyalarm, som fungere som den skal: lyd går tydeligt igennem, virker fra den ene ende af huset til den anden og ude/inde, og forældreenheden siger til når babyenheden ikke er tændt. Eneste minus er, at babyenhed ikke har genopladning af batteri.
Vis mere
Anne Riisgaard 05-12-2017
Holder ikke hvad den lover. Jeg havde undersøgt markedet og den virkede til at være et godt køb. Batterierne holder max to timer!!! Jeg har lige puttet nye batterier i, fordi den ikke virkede da jeg skulle bruge den (selvom den har stået til opladning?!). Batterierne har holdt max to timer og forældredelen har IKKE giver mig besked om at babydelen pludselig ikke virkede!!!! Må ikke ske
Vis mere
Anne Madsen 30-11-2017
God funktionalitet, desværre er børneenheden alt for stor, lige lededes er forældreenheden. Den kan spille sange, hvilket vores søn faldt i søvn til
Vis mere
Pia 07-06-2017
Jeg synes denne alarm er ok. Den virker men børne enheden er alt for stor i forhold til andre mærker. Batteriet holder ikke super godt og det er virkelig en ulempe st det kun er forældre enheden som har genopladelig batteri funktion i sig, dvs at børneenheden ofte skal have nye batterier
Vis mere
Simone Rasmussen 19-04-2017
God rækkevidden også fra 2. Sal og meget fin lyd
Vis mere
Deborah 18-04-2017
Denne alarm er et hit herhjemme. Ved puslebordet bliver der spillet melodier og bruges om aften med det lille nattelys når det er sengetid. Også det bare virkelig beroligende man kan snakke til sit barn og høre hver bevægelse de laver.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse