Philips Avent ECO SCD506 Babyalarm

899 kr
Produktbeskrivelse
 • Philips Avent ECO SCD506 Babyalarmen er en af de mest pålidelige på markedet.
 • Ny og forbedret udgave af Testvinderen, SCD505.
 • DECT-teknologi: sikrer dig nul interferens, automatisk kanalindstilling og 100% fortrolighed
 • Lydniveau-, strømniveau- og rækkevidde indikator
 • Rækkevidde: op til 330 meter.
 • Funktioner: krystalklar lyd, beroligende natlampe, kan afspille vuggeviser, talk-back funktion og energibesparende ECO-tilstand.
 • Batteriniveau: forældreenheden kan bruges i op til 24 timer uden genopladning
 • OBS: Babyenheden kan anvendes med batterier eller være tilsluttet strøm, den kan ikke selv genoplade batterier som forældreenheden.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

ECO SCD506 Babyalarm fra Philips Avent

Babyalarmen fra Philips Avent er en af de mest pålidelige på markedet, og nu i en ny og forbedret udgave af Testvinderen, SCD505. 

Funktioner

Philips Avent ECO SCD506 indeholder alle de funktioner, du har brug for i en babyalarm, og mere til: krystalklar lyd, en beroligende natlampe, vuggeviser, talk-back funktion og energibesparende ECO-tilstand.

Hvis alarmerne kommer uden for rækkevidde, vil forældreenheden give dig besked, ligesom hvis strømniveauet er lavt.

Babyalarm med DECT-Teknologi

Philips Avent anvender i 506-modellen det nyeste DECT-teknologi, der sikrer dig nul interferens og 100% fortrolighed. Andre produkter, som ex. andre babyalarmer og mobiltelefoner, vil ikke forstyrre din babyalarm, og du sikrer dig, at andre ikke kan lytte med. 

Derudover vil du med DECT-teknologien altid have en ledig kanal. Hvis en kanal er optaget, vil babyalarmen selv skifte til en ledig kanal, uden du behøver indstille på noget.

Talk-back funktion

Babyalarmens samtalefunktion lader dig tale til dit barn fra forældreenheden. Derudover kan babyalarmen spille blide og beroligende vuggeviser, der kan få dit barn til at falde i søvn igen. 

Rækkevidde

Babyalarmen har en rækkevidde på op til 330 meter. Rækkevidden afhænger altid af omgivelser og forhold, hvor beton og våde materialer kan virke dæmpende på signalet. Forældreenheden kan både tilsluttes en stikkontakt og anvendes med batterier, for at gøre den mere mobil.

OBS: Babyenheden kan anvendes med batterier eller være tilsluttet strøm, den kan ikke selv genoplade batterier som forældreenheden.

Specifikationer
 • Rækkevidde: 330 meter
 • Med kamera: Nej
 • Talk Back: Nej
 • Varenummer: 8710103744399
 • Farve: Hvid
 • Mærke: PHILIPS AVENT
Bedømmelser
Sisse 15-03-2018
Super god alarm - Man kan høre alt! Selv babys vejrtrækning. Derudover har den nogle gode brugbare funktioner. Minus: Baby-unit er stor og vælter nemt.
Vis mere
Linda 16-02-2018
En rigtig god babyalarm, især til prisen. Babydelen er lidt stor, men ikke noget af betydning for os, da vi bruger den på værelset og har en lomme til den i barnevognen.
Vis mere
Anna-lena 15-01-2018
Viber rigtig glade for vores baby alarm, den virker upåklageligt, fin klar lyd og god rækkevidde, ingen skratten eller støj. Baby delen er ret stor, men vi putter den altid ind i “udluftnings lommen” i kalechen i barnevognen, der ligger den super fint og i sikkerhed fra små pilfingre en super god alarm til en fornuftig pris.
Vis mere
Fie 31-12-2017
Vores fungerer upåklageligt, både inde og ude. Barnevognen kan stå udenfor og jeg kan gå i kælderen uden at den mister signalet. Lyden går klart igennem uden problemer, og forældre enheden advarer lige så snart der ikke er kontakt. Den er lidt klodset i barnevognen, men det fungerer. Selv når den ligger i foden den med dyne over, går den klart igennem.
Vis mere
Anne-Dorte 30-12-2017
Alarmen virker fint. Vi har ikke oplevet forstyrrelser i signalet - det har vi med mange andre.
Babydelen er alt for stor at have liggende i barnevognen. Derudover er det virkelig træls det kun er forældredelen der kan lades op.
Vis mere
Signe 16-12-2017
Det er en stor ulempe ved denne babyalarm at det kun er den ene del, der er genopladelig. Derudover fylder baby-delen alt for meget i barnevognen. Til gengæld er det rigtig fint med lyd og lysfunktionen i babydelen.
Vis mere
Marie 15-12-2017
God babyalarm, som fungere som den skal: lyd går tydeligt igennem, virker fra den ene ende af huset til den anden og ude/inde, og forældreenheden siger til når babyenheden ikke er tændt. Eneste minus er, at babyenhed ikke har genopladning af batteri.
Vis mere
Anne Riisgaard 05-12-2017
Holder ikke hvad den lover. Jeg havde undersøgt markedet og den virkede til at være et godt køb. Batterierne holder max to timer!!! Jeg har lige puttet nye batterier i, fordi den ikke virkede da jeg skulle bruge den (selvom den har stået til opladning?!). Batterierne har holdt max to timer og forældredelen har IKKE giver mig besked om at babydelen pludselig ikke virkede!!!! Må ikke ske
Vis mere
Anne Madsen 30-11-2017
God funktionalitet, desværre er børneenheden alt for stor, lige lededes er forældreenheden. Den kan spille sange, hvilket vores søn faldt i søvn til
Vis mere
Pia 07-06-2017
Jeg synes denne alarm er ok. Den virker men børne enheden er alt for stor i forhold til andre mærker. Batteriet holder ikke super godt og det er virkelig en ulempe st det kun er forældre enheden som har genopladelig batteri funktion i sig, dvs at børneenheden ofte skal have nye batterier
Vis mere
Simone Rasmussen 19-04-2017
God rækkevidden også fra 2. Sal og meget fin lyd
Vis mere
Deborah 18-04-2017
Denne alarm er et hit herhjemme. Ved puslebordet bliver der spillet melodier og bruges om aften med det lille nattelys når det er sengetid. Også det bare virkelig beroligende man kan snakke til sit barn og høre hver bevægelse de laver.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×