★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Lagerstatus
 1. På lager (2)
Pris
 1. kr99
  kr109

Philips Avent opbevaring

Med Philips Avent opbevaring får du praktiske løsninger til opbevaring af både babymad, pulver og modermælk - ja, lige det du har brug for. Du kan både finde bægre, madbøtter og doseringsbøtter, som har den perfekte størrelse til opbevaring af modermælk og mad. Bøtterne kan nemt bruges både ude og hjemme. Desuden tåler det fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn for at gøre dem nemme at anvende i en travl familiehverdag.  

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Philips Avent opbevaring gør hverdagen nemmere

Lige siden starten har Philips Avent bestræbt sig efter at udvikle løsninger, der gør livet for forældre og barn nemmere. Faktisk blevet varemærket lanceret tilbage i 1984 på baggrund af ejerens egen utilfredshed med det begrænsede udvalg af sutteflasker på markedet. Og det var begyndelsen på udviklingen af mange innovative og funktionelle produkter fra varemærket. 

 

Philips Avent opbevaring gør livet nemmere for forældre. Varemærket har produkter, der egner sig til nyfødte såvel som småbørn. Mange forældre er især begejstrede for madbøtterne og bægrene fra mærket. De er nemlig nemme at bruge og rengøre i en travl hverdag. Philips Avent opbevaring er alt lavet af sikkert materiale, som desuden tåler fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. 

 

Opbevaringsbægrene er BPA-fri, så dit barn trygt og sikkert kan indtage bægrets indhold.

Fra opbevaring af modermælk til babymad

Philips Avent opbevaring passer perfekt til opbevaring af modermælk og pulver. Du kan f.eks. få opbevaringsbægre, som med skruelåg er helt tætte, lækagefri og sikre at bruge til flydende substanser, såsom modermælk. Når dit barn vokser fra modermælk til mos og grød, kan du med fordel anvende samme bægre og bøtter til babymad. De har nemlig den perfekte størrelse og anvendelighed til begge dele. For at gøre det nemt og mindre tidskrævende for dig som forældre, tåler Philips Avent opbevaring nedfrysning, rengøring i opvaskemaskine og opvarmning i mikrobølgeovn. Det betyder også, at du snildt kan lave en stor portion grød eller mos og fordele det i opbevaringsbægre, så de kan nedfryses og er nemme at tage i brug. 

 

Smarte kombinationsmuligheder med Philips Avent opbevaring

Philips Avent opbevaring kan kombineres og sammensættes med andre produkter fra brandet. F.eks. passer bestemte opbevaringsbægre til bestemte sutteflasker. Derudover passer Philips Avent opbevaring til mange andre serier fra mærket. F.eks. findes der opbevaringsbøtter, der passer til børnemadsmixeren, og opbevaringsbægre der passer sammen med Philips AVENT brystpumpe og Natural flaskesutter. Det gør, at de forskellige produkter kan anvendes for sig og sammen med andre produkter, hvilket gør anvendelsesmulighederne større. Der er altså tænkt godt og grundigt på brugervenlighed og teknologi, der giver praktiske løsninger i hverdagen. 

 

Køb opbevaring hos Pixizoo.dk

Hos Pixizoo.dk finder du et bredt udvalg af produkter fra Philips Avent, der gør hverdagslivet nemmere for dig som forælder. Varemærket har mange serier, der kan kombineres og passer sammen. Du kan købe det hele samlet her hos Pixizoo.dk. Har du spørgsmål til kombinationsmuligheder eller varer, skal du være velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig. Vi ønsker, at du får den bedste købsoplevelse, hvorfor vi er stolte af at kunne tilbyde dig prismatch, prisgaranti, hurtig levering, ubegrænset returret og mange flere fordele.