CYBER WEEK! Shop de gode tilbud her >

Lagerstatus
  1. På lager (1)

Philips Avent sterilisatorer

Kunne det ikke være fedt, hvis der fandtes en hurtig, effektiv og sikker måde at sterilisere sutteflasker på? Så kan vi afsløre, at det er lige præcis, hvad Philips Avent sterilisator kan. Ikke nok med at sterilisatoren beskytter dit barn mod skadelige bakterier, så er den også nem og hurtig at bruge. Se udvalget af sterilisatorer og tilbehør og opdag en helt ny verden af sikker og hurtig rengøring af flasker.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Philips Avent sterilisator - hurtig og effektiv sterilisering af sutteflasker

Med en Philips Avent sterilisator får du mange fordele i samme produkt. For det første er sterilisatorene særdeles effektive og fjerner 99,9% af de farlige bakterier. Dermed kan du vide dig sikker på, at dit barn drikker fra en helt ren og steriliseret flaske. For det andet vil sterilisatoren spare dig for tid og kræfter på at rengøre flaskerne. Du slipper nemlig for besværet med både at skulle rengøre flaskerne med opvaskemiddel eller i opvaskemaskine og dernæst skolde dem med kogt vand. I stedet kan du overlade arbejdet til din Philips Avent sterilisator. Desuden er sterilisatoren i sig selv nem at rengøre. 

 

Avent sterilisator er sikker og praktisk at anvende

Ved Philips Avent dampsterilisator er sikkerheden helt i top. Det gælder både materialer og ved brug. Dampsterilisatorene anvender samme teknologi som på hospitaler, hvilket siger en del om effektiviteten ved denne damp-metode. Philips Avent sterilisator er lavet i 100% BPA-fri materiale og steriliserer uden brug af kemikalier. Desuden kan den også bruges til sutter, brystpumper og bestik. Brug den f.eks. med dine Philips Avent sutter. Derudover er sterilisatoren kompakt og har en god størrelse. Det gør, at du nemt kan medbringe den - både på rejser, udflugter og på besøg hos andre. Derudover forbliver sterilisatorens indhold sterilt i op til 24 timer med lukket låg. 

 

Vælg mellem sterilisator til mikroovn og 3-i-en sterilisator

Hos Pixizoo kan du bl.a. købe en Philips Avent sterilisator til mikroovn, der på få minutter steriliserer dine flasker. Den er udstyret med clips i siderne, der gør, at den lukker helt tæt og beskytter dig mod den varme damp. Herudover er håndtagene designet således de forbliver køligere, så du ikke brænder dig på dem. Denne sterilisator er designet til at passe til de fleste mikroovne. 

En anden smart Philips Avent sterilisator er 3-i-1 varianten, som ikke anvendes sammen med andre apparater, såsom mikroovn. Denne sterilisator har et justerbart design, så du nemt kan tilpasse sterilisatoren til størrelsen på dine flasker. Det gør, at denne variant har en høj anvendelighed. Desuden er det også nemmere at opbevare sterilisatoren, da du kan justere den ned i størrelse. Derudover har den auto-sluk, hvilket altid er en fordelagtig og sikker funktion på køkkenmaskiner - især hos en travl børnefamilie.

Find din Philips Avent sterilisator hos Pixizoo.dk

Hos Pixizoo.dk går vi op i at tilbyde vores kunder løsninger og produkter, der giver mere tid og overskud i hverdagen. Vi ved, hvor travlt familielivet kan være. Men vi ved også, hvor skønt det er. Derfor vil vi gerne hjælpe jer med at få mere tid ind i hverdagen, så I kan nyde samværet og hinanden. Her er en Philips Avent sterilisator en stor hjælp, når der skal rengøres og steriliseres flasker. Det går nemlig hurtigt, og så er du samtidig sikker på, at indholdet bliver helt rent. Har du spørgsmål til sterilisatorerne, er du mere end velkommen til at tage fat i vores kundeservice, så vi kan vejlede dig.