FLASH SALE - klik her

Pris
  1. kr77
    kr130

Picca Loulou

En Picca Loulou-bamse er ikke bare en hvilken som helst bamse. De søde bamser er små tryghedssymboler og kan trøste din lille guldklump i langt de fleste situationer. Få en trofast følgesvend til dit barn, som godt kan tåle at blive lidt nusset og slidt – det gør den bare endnu mere elsket!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Picca Loulou – den perfekte gaveide! 

Hvad giver du i barselsgave, til babyshoweren eller på den første fødselsdag? Hvis du føler dig på bar bund, har vi en rigtig god ide, som du godt må snuppe! De søde Picca Loulou-bamser er en fantastisk gaveide. Bamserne skaber altid glæde og tryghed hos vores små guldklumper. Picca Loulou-maskotterne ender endda ofte med at blive barnets trofaste følgesvend – det må være den bedste gave, man kan ønske sig. 

Hvorfor eeeelsker børn egentlig bamser?

Vi ser det ofte – bamsen er med i klapvognen, under dynen, på udflugter, ja alle vegne. Men hvorfor er de egentlig så betydningsfulde for vores kære små? Få forklaringen på kærlighedsaffæren mellem dit barn og bamsen. 

Stort set alle små børn har en bamse, nusseklud eller anden lille ting, de skaber et stærkt bånd til og slæber med alle steder. Bamserne er overgangsobjekter for vores børn. De forbinder bamserne med noget trygt, noget de kan støtte sig til, når mor og far ikke lige er i nærheden. Bamserne hjælper børn med at klare sig på egen hånd og giver dem selvtillid til at turde opleve verden i de første år. Senere hjælper tøjdyrene barnet med at gå fra total afhængighed til selvstændighed. Denne adfærd med bamser er helt normal og en naturlig del af barnets sunde udvikling.  

Nogle børn har en bestemt bamse deres kærlighed er givet til. Hos andre børn kan det skifte lidt, hvilken bamse der er ynglingsbamsen. Men det ses ofte, at det er de første bamser, der opnår universel betydning og status hos barnet.  

Skandinavisk design 

Picca Loulou-bamserne er charmerende og søde i deres nuttede udtryk. Designerne bag bamserne har formået at forene moderne skandinavisk design med varme og nærvær. De flotte detaljer og den skønne kvalitet gør bamserne unikke og elskelige. Picca Loulou fremstiller deres produkter i fantastiske kvaliteter. Behageligt bomuld og slidstærkt polyester som tørre hurtigt, hvis bamsen har været med ude og hoppe i vandpytter. Bamserne er ikke bare smukke men også praktiske. Hvis bamsen har været udsat for markral-kys, kan du roligt give den en karruseltur i vaskemaskinen – og det bedste er jo, at den tørrer hurtigt igen!     

Køb de søde Picca Loulou bamser hos Pixizoo 

Shop Picca Loulou hos Pixizoo. Du slipper for bekymringen om service og garanti. Vi er stolte over vores 5 stjerner på Trustpilot og har den bedste kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig! Der er ingen besværligheder ved returnering, og har du en reklamation, gør vi vores bedste for at løse din udfordring. 

Husk, du har som kunde hos os ubegrænset returret på alle dine varer. Vi er dog ret sikre på, at din Picca Loulou-bamse nok skal blive taget godt imod og få en masse hjertevarme krammere. 

Se også vores andre skønne gaveideer. Vi har både gaveideer til små soldaterog søde prinsesser