Crazy Days - Vanvittige priser

Pippi

Siden 1947 har danske Pippi leveret børne- og babytøj samt andre tekstiler til barnet og dets forældre. Foruden det populære tøj så er Pippi også Skandinaviens største leverandør inden for 100 % savletætte hagesmække. Sortimentet er kun vokset med årene, så der er med garanti noget for en hver smag. Gå på jagt efter "need to have"-produkter som nybagt mor og se udvalget af hagesmække og stofbleer på shoppen!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Lækkert basistøj fra Pippi

Pippi har mange års erfaring med at producere børne- og babytøj, og fokuserer meget på, at tøjet er praktisk og nemt at anvende. Designet er enkelt og med pasformer der beskytter din babys sarte hud mod unødvendige folder på tøjet. Pippis basistøj fås både i neutrale og spraglede farver.

 

På babyprodukterne er der knapper i halsen og benene, så det er let for dig at få tøjet af og på. Der er samtidig tænkt på detaljerne, så tøjet er så blødt og behageligt som muligt for dit barn. 

Derudover er produkterne certificeret med Oeko-Tex 100, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er sundhedsskadelige stoffer i babytøjet. 

 

Pippi har et stort sortiment af produkter bestående af alt fra stofbleer, bodyer, natdragter og hagesmække, hvoraf du kan købe de fleste produkter her hos Pixizoo.dk.   

 

Stofbleer med farver og motiver

Stofbleer er et produkt, man bruger mange af og mange gange i løbet af dagen, når man er mor, hvilket derfor gør stofbleerne til et ”need to have”-produkt. Pippi har produceret en lang række stofbleer i forskellige farver og med forskellige motiver, som gør stofbleerne lidt sjovere og sødere at kigge på. 

 

Så har du overvejet at skifte den kedelige hvide stofble ud med en i en anden farve eller med et andet motiv? Her på Pixizoo.dk har vi et stort udvalg at forskellige stofbleer, så der er en god chance for, at du finder nogle der falder lige i din smag. Hvad bedre er, så kommer de også i pakker, så du slipper for at skulle klikke dem i indkøbskurven enkeltvis. 

   

Hvorfor skal du vælge produkter fra Pippi?

Alle produkter i Pippis sortiment er nogle man bruger meget i løbet af dagen, når man har en lille baby, og er derfor helt uundværlige. Pippi har et omfattende basisprogram med et stort udvalg af forskellige nødvendige produkter. Brandet har bestræbt sig på at gøre deres produkter både praktiske og lækre, så man får mest muligt ud af basisprodukterne. 

 

Derudover fås alle produkterne i fine og neutrale farver med enkle og søde mønstre og motiver, så der helt sikkert er noget, der passer hjem i din babys klædeskab. 

 

Vil du vide mere om brandet og deres produkter, er du mere end velkommen til at besøge deres hjemmeside.  

 

Køb produkterne her hos Pixizoo.dk

Hos Pixizoo.dk har vi et stort udvalg af især hagesmække og stofbleer fra Pippi. Det betyder, at det helt sikkert er muligt at finde de rette ”need to have”-produkter, der passer til dine ønsker og dit barns behov. Vi tilbyder også prisgaranti og prismatch, hvis det skulle ske, at du finder produkterne billigere et andet sted end her hos os. Derudover bestræber vi os på at tilbyde en hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe på dine indkøbte produkter. Har du yderligere spørgsmål eller andet, er du velkommen til at benytte dig af vores kundeservice.