Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Pippi

Siden 1947 har danske Pippi leveret børne- og babytøj samt andre tekstiler til barnet og dets forældre. Foruden det populære tøj så er Pippi også skandinaviens største leverandør indenfor 100 % savletætte hagesmække. Sortimentet har kun vokset med årene, så der med garanti er noget for en hver smag. Gå på jagt efter "need to have" produkter som nybagt mor og se udvalget af hagesmække og stofbleer på shoppen!

Side:
  1. Side 1 af 4

Pippi – made with love

Pippi blev grundlagt i slutningen af 1940’erne, så de har mange års erfaring i at lave børnetøj og babytøj. Pippi fokusere på at tøjet er praktisk og nemt at anvende, både for dig og dit barn. Designet er enkelt og med pasformer der beskytter din babys sarte hud mod unødvendige folder på tøjet.

Derfor er der også et begrænset antal detaljer op ryggen af tøjet til din baby, så der ikke er noget der genere når din baby ligger på ryggen – på baby produkterne er der knapper i halsen og i benene, så det er let for dig at få dem af og på. Der er tænkt på detaljerne så tøjet er så blødt og behageligt som muligt for dit barn.

Pippi er certificeret med Oeko-Tex 100, hvilket betyder at  du kan være sikker på at der ikke er sundhedsskadelige  stoffer i babytøjet.

Pippi har et stort sortiment af produkter, alt fra stofbleer,  bodyer, natdragter og hagesmække, som du alle  sammen kan købe hos Pixizoo.

Husk at der altid er gratis bytte og  prisgaranti på Pippi produkter hos Pixizoo.   

 

Skulle du have spørgsmål til vores Pippi produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected]

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×