CYBER WEEK! Shop de gode tilbud her >

Plantoys

Hele fundamentet er sjov bæredygtig leg. Så hvis I også elsker leg med omtanke på vores skønne jord, så er PlanToys helt ideelt hjemme hos jer.
Legetøjet er designet med børnene i centrum og med fokus på en sund udvikling. De har opnået stor anerkendelse for deres naturlig æstetiske trælegetøj.
Hos Pixizoo anbefaler vi deres kvalitetslegetøj, det er både smukt, holdbart og børnene er vilde med det.

Alt Plantoys musikinstrumenter sparegrise
babylegetøj badelegetøj gåvogne

PlanToys er et grønt eventyr
30 års dedikeret og vedholdende arbejde beviser, at hårdt arbejde betaler sig. I dag er PlanToys et anerkendt legetøjsfirma blandt mange forældre verden over. Virksomheden nægter at gå på kompromis med bæredygtigheden, derfor er bæredygtighed blevet et nøgleord for deres brand. De udvikler de fineste træprodukter, som bidrager positivt til vores fælles jord.

”Best practices” og videreudvikling af hele den måde der fremstilles og designes legetøj på, gør PlanToys til noget helt specielt. De siger ikke blot, at de tager ansvar, de gør det faktisk også. PlanToys er den første legetøjsproducent, som fremstiller legetøj uden brug af imprægneringsmidler i gummitræ. Derudover er de førende inden for en stram ”nul-affalds-politik”, som er en hjælpende hånd til bekæmpelsen af overfloden af plastik i verdenshavene.

Deres rødder er bæredygtige, det er fundamentet for en sund udvikling i samspil med naturen. Med virksomhedens legetøj kommer dine børn ikke kun tættere på naturen, de vokser også op med en viden og forståelse for, at naturen er værdifuld, og at vi skal værne om den, så fremtidens generationer også kan få glæde af den.

Sætter du pris på bæredygtighed?
PlanToys har en bæredygtig tankegang og produktion. Bæredygtighed gennemsyrer altså alt omkring virksomheden!

Hos virksomheden producerer de deres skønne legetøj i 100 % naturligt gummitræ. For at sikre det mest naturlige og rene træ, stopper de med at gøde jorden omkring gummitræet tre år før, træet fældes til produktionen. 

For at vise ansvarlighed og kærlighed til vores fælles natur, har Plantoys et ”genbeplantningsprogram” i samarbejde med Plan Group. Over de sidste 8 år har virksomhederne plantet over 40.000 planter i Chiyaphum-provinsen.

PlanToys arbejder løbende på at finde de mest miljøvenlige materialer. De er bl.a. kendt for deres brug af organisk farve, som eksempelvis er de smukkeste frugtfarver. Dette for at sikre et stykke legetøj, hvor der på ingen måde er blevet gjort brug af kemiske farvestoffer, som indeholder bly, tungmetaller eller andre sundhedsskadelige kemikalier.

Med fokus på dit barns sunde udvikling
For Plantoys er der intet vigtigere end moder jord og sunde børn. Derfor udvikles og designes deres kvalitetslegetøj i børnenes univers. Dette sikre at produkterne ikke er sat i verden for at skabe et behov, men faktisk sikre og støtter børns naturlige udvikling. Legetøjet er produceret i kvalitetsmaterialer, som stimulere og inspirerer til leg på alle udviklingstrin. Der er mange gode eksempler på det fremragende legetøj, fx producerer de lækkert legemad til dit barn, som selvfølgelig er træ legetøjsmad, som de kan sidde og spise ved deres Plantoys bord og stol. Alt imens deres dukkehus står, og er klart til at blive leget med. Din guldklump kan også spare sammen ved at bruge deres sparegris. Mangler de lidt ekstra farve på deres dejlige tilværelse så kan de lege med sminkesættet hvor fantasien kan male alt fra flot make-up til dyremasker.


Shop PlanToys med de bedste fordele 

Hos Pixizoo vil vi sikre dig markedets bedste pris, derfor giver vi 100% prismatch og prisgaranti, når du handler hos os.

Skulle du have brug for at returnere, tilbyder vi dig ubegrænset returret. Vi mener, at online shopping skal være nemt og bekvemt, uden unødigt stress og jag.