3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Play-Doh

Velkommen til det største univers af farverigt modellervoks. Hvis I elsker at være kreative hjemme hos jer, så er Play-Doh med sikkerhed et stort hit! Lav verdens bedste is, byg racerbaner med McQueen eller leg tandlæge for en dag! Byg og form i utallige timer med det sjoveste modellervoks fra Play-Doh.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Du kan være helt tryg med Play-Doh

Måske du som den gode og kærlige forældre tænker på, hvad det flotte farverige modellervoks enlig er fremstillet af? Bare rolig, Play-Doh har bestået en række stramme test for produktion af legetøj. Modellervoksen indeholder ingen farlige eller giftige stoffer. I kan være helt trygge! Vi anbefaler dog ikke leg med Play-Doh til børn under 3 år, da legetøjet kan indeholde små dele.

 

Når børn leger små voksne

Leg er sjovt, men leg er også en central del af dit barns udvikling. Når dit lille barn leger træner det kroppen fysisk, styrker og udvikler de små muskler. Igennem legen tilegner din lille spirrevip sig forskellige erfaringer. Barnet øver sig i at være sammen med andre, og derved udvikler sine sociale kompetencer. Leg skaber en begyndende forståelse for aftaler og regler.

 

Når dit barn leger med Play-Doh udvikles især finmotorikken. Alle de små dele som skal formes og placeres, er særdels godt for den motoriske udvikling – så leg, leg, leg!

 

Det er helt naturligt, hvis dit barn gerne vil lege madlavningslege, frisør, eller tandlæge. Børn spejler sig i voksne og hverdagens små gøremål. Som oftest vil barnet forsøge at kopirere disse gøremål. Det er en sund måde at lære på, og barnet vil elske, hvis du som forældre vil være en del af legen – og hey, hvem bliver for gammel til at lege med modellervoks?

 

Mange forskellige lege

I kan samle mange forskellige slags Play-Doh pakker. Og det bedste er, at det kun er fantasien, der sætter grænser med det farverige modellervoks.

Elsker I cupcakes findes der et super sjovt cupcake party kit. Lav flotte farverige kager med forskellige drys på toppen. Tilkøb det smukke Play-Doh glimmer modellervoks og form endnu flere smukke cupcakes. Er dit barn vild med at kokkerere, vil barnet med garanti synes om det hotte Play-Doh Barbecue sæt. Med sættet kan der laves de lækreste hotdogs og smagfulde burgere. Brug grillen til at forberede bøfferne og stege pølserne. Top med sprød salat og skøn ketchup. Hvem ved, måske der er en stor mesterkok gemt i din lille spirrevip?

 

Køb det fantastiske Play-Doh

Når du shopper ind til kreativ leg, har Pixizoo.dk utrolig mange gode bud på utallige timers sjov underholdning. Se blandt andet det fine trælegetøj fra kendte Hape. Eller de klassiske togbaner fra Brio.

 

Vi gør vi altid vores bedste for at give dig den bedste oplevelse. Vi sender dine varer af sted hurtigst muligt. Er dine varer på lager, kan du forvente postbuddet indenfor 1-3 hverdage. 

 

Vi har altid 365 dages returret, og sikre dig en strålende service med gode anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har spørgsmål før, under eller efter dit køb, så står vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig!