3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Playgro

Playgro er en australsk familieejet legetøjsproducent, der blev grundlagt i 1992, og har derfor mere over 25 års erfaring inden for branchen. Playgro er i dag repræsenteret i mere end 100 lande verden over.

 

Deres produkter stiler mod at aktivere og stimulere børns motorik. Produkterne opfordrer dit barn til at lære sin krop at kende gennem syn, berøring, lyd, motorik og kognitiv udvikling.

 

Se vores udvalg her på siden!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvilket legetøj er godt for min baby?

Her hos Pixizoo anbefaler vi legetøjet fra Playgro til din baby. Legetøjet har mange sjove former, stærke farver og sjove lyde. Alt sammen noget, der fanger dit barns opmærksomhed, og motiverer det til at tage fat og føle på legetøjet. Det er utroligt godt til at styrke dit barns sanser.

 

Når du skal vælge legetøj til din baby, er det en god idé at tænke på, hvor dit barn har brug for noget spændende legetøj. Der er både det velkendte legetæppe, hvor barnet kan ligge på ryggen og gribe ud efter legetøjet. Derudover er der også noget smart legetøj, der kan hænges på autostolen. Dette er en god metode til at aktivere dit barn under køreturen, som kan være udfordrende for mange. Men med noget farverigt legetøj fra Playgro, der hænger foran barnet, bliver køreturen lidt mere interessant.

 

Synes din baby, at det er kedeligt at ligge på maven? Så prøv at lægge noget af det flotte legetøj foran barnet. Det vil højst sandsynligt motivere barnet til at blive liggende lidt længere.

 

Playgro babylegetøj styrker motorikken

Legetøjet fra Playgro er super populært i næsten alle småbørnsfamilier, da det både styrker finmotorikken og grovmotorikken. Når barnet for eksempel ligger på aktivitetstæppet, øver barnet sig at krydskoordinere og holde koncentrationen i forsøget på at gribe ud efter legetøjet.

Når barnet ligger på maven og kigger på det sjove legetøj fra Playgro, bliver balancen udfordret i høj grad. Koncentrationen bliver her også udfordret, da det kræver en del af det lille spædbarn at holde fokus på så mange ting på én gang.

 

Sørg for at give dit barn pauser for indtryk, så det ikke bliver for meget. Når barnet slapper af og sover, absorberes alle de nye indtryk, så det bliver nemmere næste gang.

 

Læs også artiklen om ”læring gennem leg” på Pixizoo Magasin.

 

Stærke farver og forskellig struktur

Playgro er rigtig godt babylegetøj, da de stærke farver og de forskellige strukturer, er gode til at fange barnets interesse og opmærksomhed. Dette skyldes, at de farver der bruges til legetøjet primært er kontraster, som er dét et lille barn foretrækker de første par uger. Derfor er pastelfarvet legetøj ikke en god idé i starten – barnet kan nemlig ikke se det.

I månederne efter begynder strukturen og bevægeligheden af legetøjet at betyde mere og mere, da barnet nu har styrket sin motorik så meget, at det kan gribe ud efter legetøjet.

 

 

Pixizoo anbefaler legetøjet fra Playgro til de mindste

Legetøjet fra Playgro lever op til alle forventninger om kvalitet, brugervenlighed og sanselig- og motorisk udvikling. Derfor anbefaler vi her hos Pixizoo legetøjet fra Playgro til de mindste medlemmer i familien.

 

Husk! Hvis du er førstegangsforælder, eller blot skal købe stort ind, så kan du altid få et uforpligtende tilbud på et større køb her hos Pixizoo. Udfyld blot formularen, og vi vil vende tilbage inden for 24 timer (på hverdage).