Kun i dag: Spar 35% på Fjällräven med rabatkode: FR35

Filtrering
Anbefalet alder
  1. 0-6 mdr. (7)
  2. 6-12 mdr. (6)
  3. 1-2 år (4)
  4. 3-4 år (2)
Farve
  1. MultiMulti (36)
  2. PinkPink (1)
  3. RødRød (1)
Pris
  1. kr24
    kr700

Playgro

Australske Playgro har siden 1992 leveret produkter til børn og babyer, og er den dag i dag repræsenteret i mere end 100 lande. Det prisvindene brand stræber efter at skabe legetøj primært til de helt mindste, hvor produkterne skal være med til at stimulere børnenes motorik. Se vores udvalg af aktivtetstæpperaktivitetscentre og meget mere på shoppen!

Playgro

Playgo er en australsk familieejet legetøjsproducent der blev grundlagt i 1992 og har derfor mere over 20 års erfaring  inden for branchen, Playgro er i dag repræsenteret i mere end 100 lande verden over. Deres produkter stiler mod at  aktivere og stimulere børns motorik, dette gøres ved at deres produkter opfordrer dit barn til at lære sin krop at kende  gennem syn, berøring, lyd, motorik, kognitiv udvikling osv.

  

Prisvindende produkter

Playgro har vundet flere priser i Australien for deres produkter - de har blandt andet vundet My Child Excellense Award Winner i 2013, Austrailian Mother & Baby Magazine guld, sølv og bronze i 2013.

 

Playgro laver blandt andet Playgro Happy House, der er et legetæppe med mange ting der kan få din babys interesse. Der er flotte lyse farver, forskellige mønstrer og grafiske figurer som hundevalpen og elefanten.

Der er også forskellige tekstur omkring på legetæppet, så det ikke føles ens over det hele. Der er masser

af plads på det 150x100 cm store legetæppe, både til at lege og tumle på, men også til at slappe af når man bliver træt.

 

Playgro laver også produkter der kan sættes fast på autostole. Autostol legetøj kan underholde dit barn mens du kører.

 

Husk at vi hos Pixizoo altid har gratis bytte og prisgaranti – også på legetøj fra Playgro

 

Skulle du have spørgsmål til vores Playgro legetøj eller legetæpper og deres specifikationer, er du meget velkommen til at kontakte os via chatten. Du kan også ringe til vores søde medarbejdere i kundeservice på tlf. 88887415 skrive en mail til dem på [email protected]