Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Pom Pom

Pom Pom

PomPom laver kvalitetsbørnesko i et stilrent og dansk design. De har lavet sko siden 2008, og har derfor over 10 års erfaring inden for faget. Deres mål er at ”der er en sko til et hvert barn og til en hver sæson på året”. PomPom kender til vigtigheden af, at der skal være en sko til hver en alder. Lige fra den første begyndersko til en praktisk vinterstøvle.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Dansk design til hverdag og til fest 

PomPom er dansk design og udarbejdet af Jes Laursen som selv har to børn. Det er igennem hans egne erfaringer med hans børn, at Jes er blevet inspireret til at designe sko til børn. PomPom er populært, og kan findes flere steder i verden, da skoene sælges i hele 9 lande.

De lækre sko kan findes i mange designs til mange forskellige lejligheder. Grå, brun, rosa, gul, lysebrun og karamel – ja farverne er mange, så der er rig mulighed for at finde et par, som falder i jeres smag. 

Du finder også sko til de mere festlige eller fine lejligheder som fødselsdage, familiefester eller restaurant besøg. Man kan finde forskellige flotte print, så som gyldne prikker, mørkeblå prikker, leopardprint i flere farver. Du kan også finde sko med mere skinnende overflader i sølv, guld og rosa. Nogle af skoene er også designet med en flot lak overflade, som altid er super flot til specielle lejligheder.  

 

Flot udvalg fra PomPom 

PomPom laver sko i størrelserne 19 – 27, så der er en bred mulighed for at finde den helt rigtige sko. Størrelserne begynder i de helt små størrelser med skindfutter. Skindfutterne er beregnet til at skabe ekstra varme om barnets fod, både udendørs og indendørs, før barnet begynder at gå. Når barnet tager sine første skridt, er det anbefalet, at man opgraderer til en begyndersko altså barnets første sko. 

Her på siden finder du et godt udvalg af PomPom-futter i forskellige farver og mønstre, så der er rig mulighed for finde et par, som passer præcis til dit barns garderobe. 

 

Sådan finder du den rigtige sko

Det er vigtigt at man finder den helt rigtige sko og størrelse når det er til børn. Børns fødder udvikler sig og gror en del. Derfor skal de have sko med en god støtte og i den rigtige størrelse. En tommelfingerregel når man skal finde den rigtige størrelse er, at der skal være 7 mm til at barnets tær kan bevæge sig. Der skal yderligere også være 7 mm til at foden kan vokse. I alt skal der fra længste tåspids til skosnuden være 1 1/2 cm. Denne halvanden cm. Skal tillægges størrelsen på barnets fod. Når du skal måle dit barns fod, er det nemmest hvis du bruger et papir. Hold papiret op mod barnets fod eller stil barnet på papiret. Tegne rundt om barnets fod fra hæl til længste tåspids og mål tegningen. 


Derudover når du skal finde sko til børn, er det vigtigt, at skoen er smal og sidder tæt. Velcro og snørebånd er derfor en god ide. PomPom har flere sko som har både velcro og snørebånds lukninger. 

 

Find PomPom hos Pixizoo 

Her hos Pixizoo kan vi ikke få armene ned over de flotte futter, så hvis du også er helt vild med dem, så køb dem hos os. Vi tilbyder nemlig prismatch og prisgaranti, så du altid er garanteret den bedste pris på markedet. 

 

Hvis du er til gratis fragt, bonus point og samarbejdsaftaler, så synes vi du skal tage et kig på vores kundeklub Pixizoo Plus, hvor du får rigtig mange fordele for kun 39 kr. om måneden. Rigtig god fornøjelse!