Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Mærke
 1. BABY DAN (7)
 2. HAUCK (2)
Farve
 1. GråGrå (1)
 2. GrønGrøn (1)
 3. HvidHvid (6)
Pris
 1. kr120
  kr520

Presmonteret børnegitter

Presmonterede sikkerhedsgitre er fremstillet således, at man ikke behøver at lave huller i væggen. Det vil sige, at der er tale om gitre uden skruer. Du kan anvende sikkerheds gitrene hvor som helst i dit hjem, og der findes mange forskellige slags at vælge mellem. Det eneste du skal gøre, er at sætte sikkerhedsgitret i spænd mellem to vægge eller i en døråbning. Med presmonteret sikkerhedsgitter gør du hverdagen nemmere for dig og dit barn.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvorfor vælge presmonteret sikkerhedsgitter?

Presmonteret sikkerhedsgitre er nemme at anvende, og du behøver ikke at bore huller i væggen, hvis standardmålene passer. Du skal være opmærksom på, at hvis de oprindelige mål ikke passer, så kan du købe forlængere, der giver dig ekstra bredde. Du kan f.eks. forlænge med 2 forlængere uden at skulle skrue beslag i væggen. Men hvis du har behov for, mere end 2 forlængere, kræver det, at de medfølgende beslag skal skrues i væggen.

Baby Dan gør dit hjem sikkert

Baby Dan fremstiller presmonterede sikkerhedsgitre i bedste kvalitet, og de er producerede i Danmark. Der findes en indikatorfunktion på sikkerhedsgitrene, som fortæller dig, om gitret er korrekt eller forkert monteret. Dette tydeliggøres via en usynlig/hvid (korrekt) eller synlig/rød (forkert) indikator. Når den røde indikator vises, så skal du stramme møtrikkerne yderligere. Forsvinder den røde indikator ikke, efter du har strammet møtrikkerne, så skal du montere vægbrikkene. Såfremt der ikke sker noget, betyder det, at du ikke kan montere gitret i døråbningen. Du skal derfor vælge et skruemonteret gitter.

Baby Dans Premier presmonteret sikkerhedsgitter kommer som standard med følgende mål 73,5 - 79,6 cm og monteres med såkaldte wall cups. De er enten hvide eller sorte. Du kan montere sikkerhedsgitret steder som nedenfor en trappe, foran døre til f.eks. bryggers, køkken eller badeværelse - altså steder, hvor du ønsker bedre opsyn med dit barn. Du kan tilkøbe helt op til 6 forlængere, således gitteret kan blive forlænget fra 112 op til 119,3 cm.

Safety 1st i dit hjem

Safety 1st fremstiller sikkerhedsgitre og er et amerikansk mærke. De har udviklet forskellige børneprodukter for at skabe mere sikkerhed i hjemmene siden, de blev grundlagt i 1984. Der i blandt findes der ligeledes presmonterede sikkerhedsgitre. Målet er at skabe mere tryghed og sikkerhed hos børnefamilierne. Der findes ligeledes en indikator for korrekt og forkert montering. Du kan skabe trygge omgivelser for dig og dit barn, når du vælger Safety 1st i dit hjem.

Safety 1st sikkerhedsgitter kan bl.a. anvendes i døråbningen, så du har et overblik over, hvor dit barn befinder sig. Gitterets standard mål er 73 - 80 cm uden forlængere og kan åbnes med en hånd i begge retninger. Du har mulighed for at forlænge sikkerhedsgitret med forlængere, hvis standardmålene ikke passer.

Køb dit sikkerhedsgitter hos Pixizoo

Hos Pixizoo kan du vælge mellem flere forskellige sikkerhedsgitre. Ved at klikke dig ind på hjemmesiden, kan du se det store udvalg og vælge lige netop det gitter, der passer til dit behov. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får det rette produkt.

Vi tilbyder 100 % prisgaranti, prismatch og hurtig levering.