★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

topbanner Priam

priam harbor

Vælg farve

SoHo
Grey
Deep
Black
Autumn
Gold
Nautical
Blue
Mountain
Blue
Mustard
Yellow
Khaki
Green

Plus

Manhattan
Grey
Midnight
Blue
Stardust
Black
Black Image

TOP 3 PRIAM FORDELE

Cloud Z - UNDGÅ SØVNFORSTYRRELSER

Klassisk forældre-udfordring: Baby er faldet i søvn i bilen og skal nu flyttes over i barne- eller klapvognen - uden at vågne!

Enhver der har prøvet dette, ved at det er en noget nær umulig opgave. Men hvad nu hvis autostolen med sovende baby kunne flyttes direkte over på barne- eller klapvognsstellet? Det kan den testvindende Cloud Z!

pil

cloud z


SAMMENKLAPPELIG MED ÉN HÅND

Fordi livet er for kort til at bøvle med at få din klapvogn ind i bilen, bussen eller toget.

Med PRIAM kan du have baby på den ene arm, og folde klapvognen sammen med den anden. 

Sæde-delen foldes nemt sammen med rammen til en kompakt, flad “pakke”. På denne måde kan du nemt få plads til den, hvad enten du er på restaurant, på farten eller derhjemme, hvor du kan slippe for, at din klapvogn optager en masse plads.

pil

sammenklappelig


SÆDE I BORDHØJDE

Klassisk forældre-udfordring: I er på tur med klapvognen, og pludselig bliver dit barn sultent. Du iler hjem, og skal nu enten holde øje med din baby på gulvet eller til at rykke dit barn over i en højstol - alt imens du finder mad frem!

Med PRIAM kører du blot din baby eller dit barn direkte hen til bordet. PRIAMs siddehøjde er nemlig perfekt tilpasset den gennemsnitlige bordhøjde (80 cm), så du kan bruge den som stol, både på cafe, restaurant og derhjemme!

pil

børnehøjde


LIFE'S A CLASSIC

De amerikanske designere Ray og Charles Eames skabte moderne designklassikere ved at kombinere funktionalitet og charme. 
CYBEX PRIAM-klapvogne er en hyldest til den innovative kraft i deres livs arbejde.

collage 1 collage 2
collage 3 collage 4


e-priam

MERE STØTTE, MINDRE SVED

Du kender det fra elcykler - batteriet der gør den daglige transport til en leg; også når det går op ad bakke! Med den batteridrevne e-PRIAM får du ligeledes støtte når det går opad, så du slipper for at ankomme svedig på caféen.

Når e-PRIAMs hjælpefunktion er aktiveret, overvåger denne skubkraften og driver opstigningen på intelligent vis, så selv en stejl bakke (op til 25%-stigning!) føles som en spadseretur på et jævnt fortov.

pil

e-priam støtte


OFFROADER

Eventyrlysten eller naturelsker? Med e-PRIAM behøver du ikke at tøve før du begiver dig på ture væk fra vejen: e-PRIAMs batterikraft hjælper dig hen over ujævnt terræn som sandstrande, stier på landet eller snedækkede gader. 

Turene bliver lettere for dig og mere komfortable for dit barn.

pil

offroader


FÅ HJÆLP TIL AT BREMSE

Når det går stejlt nedad, kender mange forældre følelsen af at klapvognen er ved at stikke af fra dem og løbe løbsk. 

Sådanne bekymringer behøver ikke længere at fylde! Med e-PRIAMs hjæpefunktion kan du gå komfortabelt og stilsikkert ned ad bakke. e-PRIAM registrerer trækkraften på styret og bremser nedstigningen derefter, så du kan gå ned ad bakke uden besvær, uanset om du er på tur med en lille nyfødt eller en stor tumling.

pil

downhill


cybex