3 for 2 - Få den billigste gratis | Se udvalg her

Princess poncho - 60x120cm

Udgået

Vi beklager, men produktet er desværre udgået og vi har ikke flere på lager.

Bliv eventuelt inspireret, og se alternativer længere nede på siden

Produktbeskrivelse
  • Poncho med Tornerose, Askepot og Ariel
  • Mål: 60 x 120 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Vask: Normal 60ºC

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Poncho med prinsesserne Tornerose, Askepot og Ariel

Elsker din charmetrold prinsesser fra Disney? Så vil denne poncho uden tvivl vække begejstring derhjemme. På denne poncho er nemlig hele tre smukke prinsesser afbilledet; Tornerose, Askepot og Ariel. Tornerose er iført en smuk og glimtende lyserød kjole, og har langt, bølgende lyst hår. Askepot er prinsessen i midten og iført en blå kjole, der funkler som lyseblåt hav på en solrig dag. Hun har opsat hår med et blåt hårbånd, sort halskæde og lange blå handsker, der matcher kjolen perfekt. Ariel er bedre kendt som den lille havfrue, og har her en yndig grøn kjole med lysegrønne pufærmer. Hendes varme røde hår er løst, og i ørerne har hun øreringe af små muslingeskaller i lilla. 

Lad dit barn danse rundt i ponchoen med de andre prinsesser. Eller ligge i ponchoen og drømme sig væk i en verden med eventyr, talende dyr og spontan sang. På ponchoen er der skrevet “Dream big princess”, og ligesom hos prinsesserne er ingen drøm for stor for din øjesten. Dit barn vil elske at få denne poncho på efter en tur i svømmehallen eller en dukkert på stranden. 

Ponchoen er Oeko-Tex certificeret, hvilket betyder at det er kontrolleret for sundhedsskadelige stoffer. Dette giver dig som forbruger vished om, at produktet er ufarligt for dit barn at bruge. Ponchoen er i høj kvalitet, og slidstærkt for at give dit barn et poncho, der kan holde i rigtig lang tid.

Vaskeanvisning: Normal vask ved maks 60 grader

Specifikationer
  • Varenummer: 8435507813617
  • Mærke: LICENS