3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

PUKY

Tyske PUKY producerer sikre og ergonomiske køretøjer til børn. De arbejder tæt sammen med børnelæger, børnehaver og skoler for at lave køretøjer til børn, der virker optimale og som er underholdende for børn lige fra starten. De vil nemlig være med til at understøtte børns lyst til at bevæge sig. Tag et kig på vores udvalg af bl.a. løbecykler og cykelhjelme fra dette fede brand.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En sikker barndom med PUKY

PUKY er en tyskejet virksomhed, der har 70 års erfaring med produktion af køretøjer og tilbehør til børn. Deres mission er producere køretøjer, der er underholdende, og som samtidig understøtter børns motoriske udvikling. PUKY vil nemlig være med til at understøtte den naturlige glæde for bevægelse, som er i ethvert barn. De ved nemlig, at bevægelse gør børn klogere og fremmer udviklingen af hjernen. PUKY har i samarbejde med børnelæger, børnehave og skoler i udvikling, design og produktion af børns køretøjer. Derfor ved de præcis, hvad man skal kigge i forhold til at sikre at køretøjet virker optimalt, og at børn nyder at bruge køretøjet lige fra starten.

  

Udvalget af PUKY køretøjer

PUKY løbecykler er det perfekte forstadie for den første cykel. De er kendetegnende ved deres lave påstigningshøjde og deres særlige børnevenlige ergonomi. Sadlen er ergonomisk og understøtter barnets løbebevægelser. Styret og sadlen kan justeres i højden, så den kan tilpasses netop dit barn, og dit barn kan derfor bruge cyklen i flere år. De fås i forskellige varianter og farver, så der er et køretøj for enhver smag og alder. Løbecykler er et populært legetøj til børn og det er med god grund. Det er nemlig vildt sjovt for barnet at kunne komme hurtigt omkring, og desuden giver det barnet mulighed for at lære sin krop at kende - hvad den kan og ikke kan. Er det en løbecykel, du mangler, kan du altid tage et kig på alle de andre løbecykler, som vi også har.

  

Husk lige cykelhjelmen

PUKY producerer også tilbehør - heriblandt cykelhjelme. Det er nemlig meget vigtigt, at når barnet fræser rundt på sin superseje PUKY cykel, at barnet har hjelm på hovedet. Cykelhjelmene fra PUKY er ligesom køretøjerne lige så sikre. De findes i forskellige farver og varianter. Er PUKY cykelhjelmene ikke lige noget for jer, så har vi også et stort sortiment af flotte og sikre cykelhjelme til børn fra andre fede brands, f.eks. Trybike.

  

Hold dig opdateret

Er du typen, der godt kan lide at holde dig opdateret på nyheder og skarpe besparelser, så skal du helt sikkert tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du får desuden en 20% rabatkode, når du tilmelder dig. I nyhedsbrevet finder du rabatkoder, gode tilbud, nyheder og meget mere. Har du hørt om vores eksklusive medlemsklub, Pixizoo Plus? Hvis du virkelig vil have fingrene i de fede tilbud, rabatter og fordele, så er det Pixizoo Plus, du skal vælge. Som medlem af denne kundeklub får du fri fragt på alle dine køb, medlemstilbud, og du optjener samtidig bonuskroner, når du shopper, som du så kan bruge dine fremtidige køb.